Első tengely 17-es imbusz.
Hátsó tengely anya 30-as. (nem javaslom a villáskulcsot)
Kell még 10-es kulcs a villaszár befogó csavarokhoz és a láncfeszítéshez ha szükséges beállítani.
Valamint nyomaték kulcs! Alu fészkek, tengely..... hamar tönkremegy ha túl húzod.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Hanyas imbuszkulccsal tudom kivenni az első kereket, és mekkora villáskulcs kell a hátsó kerék kivételéhez? Nem a műhelyben áll a gépem, hanem egy garázsban, és egyszerűbb lenne megvenném ezt a pár kulcsot, mint hazavinnem a gépet a gumi cseréhez.
Köszönöm a segítséget.
Próbáld annyira felhúzni a hátsó sarkát hogy 10-es villáskulccsal letekered a két / bal sarok-jobb sarok / M6 anyát és így letudod venni az ülést.Majd kinyitod a reteszt és vissza csavarozod az ülésre , bowden vissza és
Sziasztok,
üdv minden fórumtársnak!
A hétvégén boldog tulajdonosa lettem egy GSR-nek, már csak az átírás és a nagy szerviz van hátra :)
Sajnos az előző tulaj két éve cserélt olajat és szűrőket, ezt sürgősen megcsináltatnám, az összes többi folyadék cserével és szelephézag állítással együtt.
42 ezer km van a motorban, cserélnem kell a vezérműszíjat, vagy ezt megtudja mondani a szerelő, ha ránézett?
A Prop-Tech cégről tudtok valamit? Egyik barátom ajánlotta őket.
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám,hogy kipufogó csere után,az összerakásnál,nem akasztottam vissza a zárszerkezetnél lévő bowdent,és úgy raktam össze! így sajnos most nem tudom levenni az ülést!
Esetleg valakinek ötlet?
Ez előfordulhat, igen. Főleg kisebb tempónál alacsonyabb egyenletes fordulaton, ahogy írtad. A hátszél még tovább "segíthet" a dolgon, mert akkor még kevésbé kell a motornak erőt kifejteni, és hajlamosabb az ingadozásra. Ilyenkor jobb híján növeled mondjuk a fordulatszámot, sajnos jobb tippem nincs.
(u.i: Jedlikben anno volt nekem egy szintén Szigeti István nevű osztálytársam (2000-2004), szintén Gyóróról. Ha jól sejtem, rokonod lehet vagy pedig te magad vagy az :))
Gino es Dzsee koszi az infot a benzin mennyisegrol.
Meg lenne egy olyan kerdesem, amirol tipushibakent olvastam. Ez pedig az, hogy egyenletes gazon rangat a motor. Ezt leginkabb az alacsonyabb fordulatszamban vettem eszre, 5000 kornyeken. Ez ellen tenyleg nem lehet mit tenni? Vagy van ra gyogyszer? Szelephezagot nem allitattam. Az lehet a gond?
Koszi.
Sziasztok! Sikerült szert tennem nekem is egy GSR-re. Szervízre viszont már nem maradt pénzem, így amit lehet magam megcsinálnék meg rajta. (Átnézés, folyadékcsere, stb.) Ha valaki tud küldeni owner manualt vagy service manualt, esetlek part list-ot, légyszíves küldjetek az adatlapomon lévő címemre! Előre is köszönöm! Elérhetőek ezek magyarul is?
Hátsó tengely anya 30-as. (nem javaslom a villáskulcsot)
Kell még 10-es kulcs a villaszár befogó csavarokhoz és a láncfeszítéshez ha szükséges beállítani.
Valamint nyomaték kulcs! Alu fészkek, tengely..... hamar tönkremegy ha túl húzod.
Köszönöm a segítséget.
a "szíj" a sok használtautó hírdetés nézegetésének eredménye :)
Ha nem csörög ne bántsd.
üdv minden fórumtársnak!
A hétvégén boldog tulajdonosa lettem egy GSR-nek, már csak az átírás és a nagy szerviz van hátra :)
Sajnos az előző tulaj két éve cserélt olajat és szűrőket, ezt sürgősen megcsináltatnám, az összes többi folyadék cserével és szelephézag állítással együtt.
42 ezer km van a motorban, cserélnem kell a vezérműszíjat, vagy ezt megtudja mondani a szerelő, ha ránézett?
A Prop-Tech cégről tudtok valamit? Egyik barátom ajánlotta őket.
Volna egy olyan problémám,hogy kipufogó csere után,az összerakásnál,nem akasztottam vissza a zárszerkezetnél lévő bowdent,és úgy raktam össze! így sajnos most nem tudom levenni az ülést!
Esetleg valakinek ötlet?
(u.i: Jedlikben anno volt nekem egy szintén Szigeti István nevű osztálytársam (2000-2004), szintén Gyóróról. Ha jól sejtem, rokonod lehet vagy pedig te magad vagy az :))
Meg lenne egy olyan kerdesem, amirol tipushibakent olvastam. Ez pedig az, hogy egyenletes gazon rangat a motor. Ezt leginkabb az alacsonyabb fordulatszamban vettem eszre, 5000 kornyeken. Ez ellen tenyleg nem lehet mit tenni? Vagy van ra gyogyszer? Szelephezagot nem allitattam. Az lehet a gond?
Koszi.
Maci, ha olvasod ezt, jogi ügyben felhívnálak, jelezz már vissza, hogy kereshetlek-e! Köszi!