Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi. Esetleg azt még meg tudod mondani, hogy 6-os vagy 8-as csavar kell-e az emelőszem anyájába?
Első tengely 17-es imbusz.
Hátsó tengely anya 30-as. (nem javaslom a villáskulcsot)
Kell még 10-es kulcs a villaszár befogó csavarokhoz és a láncfeszítéshez ha szükséges beállítani.
Valamint nyomaték kulcs! Alu fészkek, tengely..... hamar tönkremegy ha túl húzod.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Hanyas imbuszkulccsal tudom kivenni az első kereket, és mekkora villáskulcs kell a hátsó kerék kivételéhez? Nem a műhelyben áll a gépem, hanem egy garázsban, és egyszerűbb lenne megvenném ezt a pár kulcsot, mint hazavinnem a gépet a gumi cseréhez.
Köszönöm a segítséget.
Próbáld annyira felhúzni a hátsó sarkát hogy 10-es villáskulccsal letekered a két / bal sarok-jobb sarok / M6 anyát és így letudod venni az ülést.Majd kinyitod a reteszt és vissza csavarozod az ülésre , bowden vissza és
köszi, akkor nem erőltetem a cserét
a "szíj" a sok használtautó hírdetés nézegetésének eredménye :)
Nincs szíj,lánc van.
Ha nem csörög ne bántsd.
Sziasztok,
üdv minden fórumtársnak!
A hétvégén boldog tulajdonosa lettem egy GSR-nek, már csak az átírás és a nagy szerviz van hátra :)
Sajnos az előző tulaj két éve cserélt olajat és szűrőket, ezt sürgősen megcsináltatnám, az összes többi folyadék cserével és szelephézag állítással együtt.
42 ezer km van a motorban, cserélnem kell a vezérműszíjat, vagy ezt megtudja mondani a szerelő, ha ránézett?
A Prop-Tech cégről tudtok valamit? Egyik barátom ajánlotta őket.
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám,hogy kipufogó csere után,az összerakásnál,nem akasztottam vissza a zárszerkezetnél lévő bowdent,és úgy raktam össze! így sajnos most nem tudom levenni az ülést!
Esetleg valakinek ötlet?
Ez előfordulhat, igen. Főleg kisebb tempónál alacsonyabb egyenletes fordulaton, ahogy írtad. A hátszél még tovább "segíthet" a dolgon, mert akkor még kevésbé kell a motornak erőt kifejteni, és hajlamosabb az ingadozásra. Ilyenkor jobb híján növeled mondjuk a fordulatszámot, sajnos jobb tippem nincs.

(u.i: Jedlikben anno volt nekem egy szintén Szigeti István nevű osztálytársam (2000-2004), szintén Gyóróról. Ha jól sejtem, rokonod lehet vagy pedig te magad vagy az :))
Gino es Dzsee koszi az infot a benzin mennyisegrol.
Meg lenne egy olyan kerdesem, amirol tipushibakent olvastam. Ez pedig az, hogy egyenletes gazon rangat a motor. Ezt leginkabb az alacsonyabb fordulatszamban vettem eszre, 5000 kornyeken. Ez ellen tenyleg nem lehet mit tenni? Vagy van ra gyogyszer? Szelephezagot nem allitattam. Az lehet a gond?
Koszi.
Köszönöm szepen, az adatlapnak is nekiallok :)
Ma elhoztam a következő adagot ...
Szia! Gratula!
Úgy legyen!
látom jó helyen vagy, szavadon foglak
Köszönöm! Ha erre jársz, vendégem vagy egy fagyira!
neked is ment
ment. cserébe töltsd már ki az adatlapod
Sziasztok! Sikerült szert tennem nekem is egy GSR-re. Szervízre viszont már nem maradt pénzem, így amit lehet magam megcsinálnék meg rajta. (Átnézés, folyadékcsere, stb.) Ha valaki tud küldeni owner manualt vagy service manualt, esetlek part list-ot, légyszíves küldjetek az adatlapomon lévő címemre! Előre is köszönöm! Elérhetőek ezek magyarul is?
Sziasztok ínyencek!
Maci, ha olvasod ezt, jogi ügyben felhívnálak, jelezz már vissza, hogy kereshetlek-e! Köszi!
Köszi! Utána járok a közelemben hol találok tutit.
Szakközépiskolai Tanáromé a vállalkozás és úgy érzem JÓÓ áron vehettem meg.
Szolnokon a Május 1. úton van egy kimondott VARTA kereskedő / kapható nála nyilván olcsó akku is / és ott rendeltem meg .Pár nap múlva hozta is ...
Köszi! 135A-est hol találtál. MIndhol csak a 80-ast látom. Amugy 80as volt benne szóval nem hiszem hogy baj :)
A BÁRDI AUTÓ-ban motoros szezonkezdő akciók vannak , BOSCH akku pl.