Tegnap hazajöttem a szentendrei korzóról, leraktam egyik barátom, majd elindultam haza, de megálltam, mert eszembe jutott valami, s utána kiabáltam, mert nem hallotta. Leállítottam a motort, így sem hallotta, gondoltam majd telefonon ha hazaértem. Indítanám a motort, s nem indult be!
Gyújtást ráadom, ég a világításom szépen, az aksit megnéztem, nem horpadt (korábban jártam így, akkor összeomlott az aksiban egy cella), lekötöttem a motorról pár percre, de úgy sem indul be! Mikor gyújtást adok, az számítógép ellenőriz benne, ad egy kis vékony hangot. Na most azt kicsit betegebben kezdi, kicsit mélyebben, s hosszabban adja a vékony hanggal egybekötve! Indítanám, de nem teker..!
Mi lehet abaj? Gyújtáskapcsoló? Immo? Biztosíték?
Szerencsére le tudtam tenni egy garázsba, mert lomtalanítás van a kerületben és nem hagytam volna ott szívesen...! A szerelőm messze, utánfutóm nincs, habár lehet azt tudok intézni!
Segítsetek kérlek! Találkozott már ilyennel valaki? Mi lehet a baj?
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!
Tamás
Én nem értem mi a francnak vesztek ti naked bike-ot, ha panaszkodtok a szélre?! Legyetek már férfiak, növesszetek izmot, kapaszkodjatok! Egyedül az Olasz/Osztrák autópályás tartós 160-as tempónál fáradtam el a menetszél miatt, de 8 év alatt egyszer sem éreztem, hogy bármilyen plexi kellene a motorra, szélcsendes időben simán bírható még végsebesség közelében is, persze nem órákon át, de az seggel se lehet bírni.
Két hete szembe jöttél velem bián szombat volt és három óra