Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csókkolom, sziasztok
Két hete szembe jöttél velem bián szombat volt és három óra
Ja és ...
...a parkolóban is volt :
HAHÓÓÓ !

Ma Kunmadarason gyorsult 1 GSR !
Még mindig nem jó a megközelítés, de megszeretném a fehéret, ha azon múlna...
a fehér nem a kedvenc színed
Na ja, de én más oldalról gondoltam......
azt gondoltam. nem vagy képernyőrevaló
Én egészen biztos, hogy nem....
ki volt a Reno Udvarban közülünk filmforgatáson a héten fehér kutyulival
+van 1 elektromos kapcsoló , alulról megtekinted !
Tengelykapcsoló !
A kuplungkarnál milyen kapcsoló van ?
Kuplungkarnál lévő kapcsoló?
Önindító nem teker?
AC indul gyújtásra?
Piros kapcsoló jó pozícióban?
Oldaltámaszt kapcsoló jól működik?
Immo LED villog, nem villog?
Másik kulcs?

Látatlanban csak találgatni lehet, látni kéne és végigellenőrizni a dolgokat....
Sziasztok!

A SEGÍTSÉGETEK SZERETNÉM KÉRNI!

Tegnap hazajöttem a szentendrei korzóról, leraktam egyik barátom, majd elindultam haza, de megálltam, mert eszembe jutott valami, s utána kiabáltam, mert nem hallotta. Leállítottam a motort, így sem hallotta, gondoltam majd telefonon ha hazaértem. Indítanám a motort, s nem indult be!
Gyújtást ráadom, ég a világításom szépen, az aksit megnéztem, nem horpadt (korábban jártam így, akkor összeomlott az aksiban egy cella), lekötöttem a motorról pár percre, de úgy sem indul be! Mikor gyújtást adok, az számítógép ellenőriz benne, ad egy kis vékony hangot. Na most azt kicsit betegebben kezdi, kicsit mélyebben, s hosszabban adja a vékony hanggal egybekötve! Indítanám, de nem teker..!
Mi lehet abaj? Gyújtáskapcsoló? Immo? Biztosíték?
Szerencsére le tudtam tenni egy garázsba, mert lomtalanítás van a kerületben és nem hagytam volna ott szívesen...! A szerelőm messze, utánfutóm nincs, habár lehet azt tudok intézni!
Segítsetek kérlek! Találkozott már ilyennel valaki? Mi lehet a baj?
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!
Tamás
Nagyszervíz! Telóba olaj, fékfolyadék, víz, olaj, olajszűrő, lánc, lánckerék, gyertya, levegőszűrő csere mind! Kezdőthet a szezon! :-)
Köszi. Szetinted nem tudom?
(Ezért kérdeztem vissza....persze költői volt a kérdés. )
1000cc felett van állítólag végsebesség kiiktatás neked max a környezetvédelmet iktatja ki :)
Jövőre meglesz és hozhatod a KTMet is
Sose,mond hogy soha.
En 31 evesen nemhogy motoron de 15 evre viyszamenoleg ketkerekun se ultem.
Abdul, sajnos nagyon úgy néz ki, hogy én a büdös életbe nem jutok el oda... :(
Én nem értem mi a francnak vesztek ti naked bike-ot, ha panaszkodtok a szélre?! Legyetek már férfiak, növesszetek izmot, kapaszkodjatok! Egyedül az Olasz/Osztrák autópályás tartós 160-as tempónál fáradtam el a menetszél miatt, de 8 év alatt egyszer sem éreztem, hogy bármilyen plexi kellene a motorra, szélcsendes időben simán bírható még végsebesség közelében is, persze nem órákon át, de az seggel se lehet bírni.