Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy GSR 600-at! Azt vettem észre, hogy (leginkább) 4.ben 3700-4000 fordulat tartományban akadozik, dadog, viszont azon kívűl teljesen jól működik, alapjárat és max fordulaton is minden más fokozatban, csak ebben a kicsi tartományban nem.
Szinkron lett rajta beállítva illetve légszűrő is volt cserélve, sok más folyadék mellett.
Valakinek volt már ilyen? Tapasztalataitok alapján mi lehet a probléma?
Nézz körbe, hogy a lakóhelyed környékén van-e itt GSR-es vagy esetleg használt motor eladás/eladó. Felülni úgy lesz az legegyszerűbb egyre....
Amúgy nagyon jó motor, szerintem! Nekem is az lenne még, ha.....
Nekem pl az FJR kurva kényelmetlen, pedig 185-186 magas vagyok, de amikor a városban haladok vele, ahol többször le kell tennem a lábamat, a combom belső felén az ín meghúzódik, tehát nemcsak a magasság a lényeg, hanem hogy mennyire kell terpeszteni.
Tehát az, hogy milyen magas, leér-e az adott testmagassággal a láb, az egy dolog, vagy rá kell ülni, vagy jól megszopja az ember vele. Vagyis van rá esélye.
Ezt úgy értem, biztos akad itt akinek van Gsr-e, és kicsit alacsonyabb legény 😊
Egyébként természetesen ki fogom próbálni milyen magas, csak előtte kicsit érdeklődök 😉
Köszönöm az infókat! 😊
Sziasztok! Most szeretnék újból nagyobb mocit venni, a Suzuki gsr 600 is a látóterembe került. Mivel csak 165 cm magas vagyok, szerintetek nagyon magas lenne nekem? Segítséget köszi!
Köszi! Pont ugyanezeket a dolgokat szeretném megcsinálni a motoron (puig plexi, kormány kiemelő, bukócső, dobozszett és konzolok), mint te. Sajnos egyenlőre nem találok sehol ilyen oldal doboz szettet és a hozzá való oldalsó konzolt. :( Ha valakinek van eladó, ne kíméljen! :)
Szia !
Nem kellett , kiadta minden .A vezetéstechnikai oktatáson javasolták , közelebb van a kormány , nekem elsőre kényelmesebb , kezelhetőbb érzetet adott.Annak idején a kecskeméti Parillában vettem .
Nekem anno Bi-Xenon volt beépítve, az elég jó volt.
Manapság már vannak LED-es fényforrások, amiből utánajárni/tapasztalni kell, hogy melyik az ami jó.
Sziasztok!
Még új vagyok itt, szóval üdv mindenkinek! :)
Sikeresen vásároltam egy gsr 600-at a napokban, viszont nekem a lámpa fénye éjszaka kicsit gyengusz. Tudok ezzel valamit kezdeni? Van valami speckó izzó amivel tudnám növelni a fényerőt?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Nemrég vásároltam egy GSR 600-at! Azt vettem észre, hogy (leginkább) 4.ben 3700-4000 fordulat tartományban akadozik, dadog, viszont azon kívűl teljesen jól működik, alapjárat és max fordulaton is minden más fokozatban, csak ebben a kicsi tartományban nem.
Szinkron lett rajta beállítva illetve légszűrő is volt cserélve, sok más folyadék mellett.
Valakinek volt már ilyen? Tapasztalataitok alapján mi lehet a probléma?