Laca!
Egy Hayabusás srác nagyon veletek akar jönni szombaton! Ha gondolod válaszolj neki a motorozz.hu-n.
Csak aztán győzze majd kapkodni a busáját utánatok!!!
Bár most tényleg szép az idő és én is motorral járok melózni.
Attól tartok az esőruha nélkülözhetetlen felszerelés kell hogy legyen ezen a hétvégén is!
Azért remélem elővennünk nem kell!
Ma jöttem Bp ről melóból az M7 en kisértem egy rakás HD t (min 200 db).
Kurvára feltartották a forgalmat.
Szerencsére megláttam egy GSR t köztük igy már teljesen lenyugodtam.
Valaki tudja már hogy a jelenlegi aktuális létszám hol tart az alapítás napján !
Na nem a kaja miat az nem kérdés !
ilyen egy gagyi,értékelhetetlen,pontozhatatlan,gyenge,fos,szar,hugy,tak ony napot bevétel szempontjából!lassan olyan állapotba kerülök,hogy tárt karokkal fogom neki húzni! uuuh, de rossz a kedvem,pedig kint az üzlet elött a GSR!mentem haza!üdv nektek!
Teljesen mindegy, ki mit eszik, vagy iszik, vagy háromméter magas, vagy 50 centi alacsony! Egy a lényeg: a GSR!!!!!! Ebből látszik, hogy van eszed, ízlésed, stb...... Úgyhogy ezzel ne törődj, összetartozunk mindenképp! Le se tudsz vakarni bennünket!!!!!!
Nekem is lökdösi a puha testemet a szél! De nálunk van erő kapaszkodni is!
Nálam is ugyanazt csinálták, mégis 28000 forint volt......lehet, hogy az olajban van a különbség, nálam Castrol R4-es került bele, literje 4000 forint.....vagy a munkadíj, ami másfél óra, laza 8000-ért......
A világnap pedig: a Balaton körbemotorozása és körbekajálása.....
Hazaértem! Igaz fél öt körül megyek vissza.....
A felsorolt kaják úgy jók, egymásután! Nem kell választani!!!
Az M7-es 88-as kavicsára gondoltál? Ha igen, az is jó, előre is köszi!
Laca!
sajnos változott a terv a budaörsi felgurulásommal kapcsolatban!pesztrálkodnom kell reggel 7ig,mert az asszony reggel 6ig dolgozik a büfében és 7re ér haza!negyed8 mire elindulnék,8ra nem lennék ott!(LEHET,DE NINCS ÉRTELME 200km/h tartósan)de kimegyünk elétek a pálya elejére (88km) CbPistával!elnézést!ez most komoly!talald ki hogy mivel hoz6om ezt helyre!
Sajnos foggalmam sincs ezt az oldalt csak véletlenűl találtam, és betettem ide, hogy örüljetek De ha megkérditek dannyboy-t szerintem ő tud hozatni ilyen "jóságokat" ! DANGER
Jön egy Yamaha ThunderCat és egy Kawa ER6-n, én szerintem megyek ha esik ha fúj, ott a helyem!!!