Szerbusztok!
Nem világos nekem,hogy egy jelentős sebessgénél,kedves és fontos személy testi épségénél,a motorkerékpár és anyagi vonzatánál,hogy a tarka f@szba lehet fontosabb egy "szegény fácán" !!!???megjegyzést ideírni???Szerintem Napsugár,neked komoly problámák lehetnek az agytekervényeidben!
Már ha nem egyenes!Bár kezdem feltételezni,és hogy 3cmer hosszú!Ide hallom ahogy kotyog!Napsugár Te a múltkorában ki voltál bukva mikor a Hunyadiddal történt valami!Nos akkor ezen alkalommal felteszem a kérdést,hogy neked,hogy tetszett volna ha valaki azt mondja:-szegény Juliska néni megijedt a csattanáskor!
Biztos lerugtam volna a monitoromat Lacus helyében!
Üdv mindenkinek
Köszi az infokat: sajna koncepciórajzokban már nem hiszek: megjártam már velük (ld. új Fazer - NA, NEM KÖPKÖDNI! ).
Egyébként jellemző: 10:40-kor megkérdeztem, 10:46-kor fenn volt a cikk a B-Kingről. Most már csak a megérzés időkorlátját kell kitolni, és megyek lottózni...
Szevasz Syrus6!
Üdvözöllek a GSR Klán köreiben!
Természetesen szeretettel várunk a paksi túrára. A részletekről majd itt értesülhetsz a topikon.
Ha gondolod az elérhetőség miatt (úgy mint a többiek) add meg a mobil számod és a civil neved az alábbi e-mail címre: gsr.klan@freemail.hu
Üdv
Steve
Itt a fórumon lehet majd többet tudni,h lessz találkozó stb...?Paks az jó lenne, mert majdnem minden nap ott vagyok!Bízom benne,h csatlakozni tudok!!!
üdv!
Szia Laca!
Kérted, hogy számoljak be a tapasztalatokról:
szóval azok jók. Ua. mint amit White (ha jól emlékszem) írt. 20800 Ft volt, vagy másfél órát bütyköltek vele. Bemenni ugyan nem lehetett, de az ajtóból lehetett nézelődni (kb 2 méter).
Az is igaz, hogy sokkal roszabb olajat tettek bele, mint a Harmatinál (kb. árban a fele), bár természetesen ez is bele való. Azt mondta a szaki, hogy ezzel jobb lesz a váltó is. Na ezt nem értettem miért is, de ha ő mondta....
Én megmindtam hogy nem egy RAMADA HOTEL !
Viszont DoC magasra tette a lécet és halügyben nagyon nagyon ajánlott hely!
Na má most én többször kipróbáltam és igazszivvel ajánlom mindenkinek aki szereti !
Aztán a csülök főve az még k..va finom, ha szereti valaki esetleg! Én véletlenül igen!
Persze ha Tolnára is van kedvetek akkor ott a Telena Hotelban tudok fasza kaját rendezni ha ez a hely nem megfelelő! Neked csupán egy szavadba meg kurva de kurva sok pénzedbe kerül a végén igy is meg úgy is !
Ma elmotoroztam Paksra, megszemléltem az éttermet! Íme a képek:
1. a balatoni (kykee + tarka "bronzbarnára" sülve) csapat érkezése
2. a szakácsunk
3-4. a pincérek
5. a biztonsági őr
Szia Dody!
Megleptél! Szívesen meghallgatom a véleményed gazdasági kérdésekben, ha egyszer elmondod.
És hát hogy én hova húzok...Mostanában (az elmúlt 2-4 évben) leginkább sehova, egyformán hiteltelen nekem a nagypolitika minden szereplője. Most ez van, ők lettek megválasztva. Ha 4 év múlva jön a másik oldal, hát jöjjön. Amit viszont nem szeretek, az az agresszió.
A tőzsdei mozgásokról: szerintem nem Gy.F. személye lenne, ami váltás esetén a legnagyobb gondot okozná a gazdaságban, hanem a váltás miatt elvesző idő. Ezért is gondolom, hogy több lenne ez mint 3 napos csoda...
1982 től vagyok ezen a területen,
Egyébként tőzsdei ismeretek és egyebek az 1997 től gyűlnek!
Van némi tapasztalatom és rálátásom:
Szivesen megosztom veled én is !
Kis csapatom augusztusban 1. 3 milliárd ft ot gyüjtött amit jó részt a kamatadónak köszönhetünk!
Ne értsd félre nem más mint az ügyfeleink ennyit biztak ránk azért hogy mentesüljenek a kamatadó alól.
Persze az év során ez a szám azért ennek többszöröse csak az augusztus kicsit kiugró volt !
Na azért azt még elárulom hogy ezen csapat közel nyolcvaezer szerződést ápol folyamatosan.
Na má most ennyi ügyfél bizalmát nehéz hozzáértés nélkül fenntartani hozzútávon !
Viszont azt érszem hogy Te kivel szinpatitálsz és természetesen Te is biztosan hogy én kivel!
Ha visszatekintesz a BUX index elmúlt tíz évére akkor láthatod hogy egy két miniszter csere mennyire rázta meg a tőkepiacot!
Fecó sem okozna hidd el nagy traumát!
Véleményem az hogy három napos csoda volna ha elhúzna !
Neked is akko jó szurkolást!
Egy tény viszont amivel Te sem tudsz vitatkozni: amit adóba pluszként majd elfizetünk azt a pénzt már nem tudjuk a tőzsdére vinni !
Helyette van 1300-as B-King!!! Vagy 1300-as GSR???