Panizzi, eddig csak ketten vagyunk Kykee-val a túrára, várjuk meg mit mondanak a többiek.
Viszont nagyobb távolságot is bevállalhatnál, csak jót fog tenni, a hátsód feszességére asszonypajtástól pár napig utána biztos nem lesz panasz!
Ha én találom ki, akkor annak úgyis a Mátra lesz a vége!
Budaörs-Eger (tea/kávé)-Mátra-Nagymaros (ebéd a dunaparton)-kompozás-Visegrádi szerpentín/vár-Esztergom-Tinnye környékén az Üvegtigris büfé (délutáni kávé/tea)-Környe-Budaörs
Abdul!
És ha lekapcsolom a villanyt az ezüstbányában!??nekem még mindig körvonalazódni fog a gumik pereména feketeség és igy megtalálom a GSRemet!de te nagyobb valószínüséggel lehetsz egy sötét utcában,mint én egy ezüstbányában,ráadásúl motorral!???
Persze mert ez a szin az alapszin és mindre jutott egy kevés!At ezüstön nincs piros,kék,csak egy pici fekete(ülés,gumik,tükrök,markolat,blokk,felni)de arányában 85%ezüst,15%fekete!de más szin nincs
1 db
1 db
Viszont nagyobb távolságot is bevállalhatnál, csak jót fog tenni, a hátsód feszességére asszonypajtástól pár napig utána biztos nem lesz panasz!
Rám mindent lehet mondani,csak azt nem hogy lusta!Te meg kezdheted megszámolni!
De köszönöm szépen, nagyon!!
most, hogy meglettem idézve, eme jeles napot(okat), október 14-ét egy összejövetellel kellene megünnepelni
közös gurulás is lehet, csak akkor kanyarodjatok a Mecsek felé
messzebb sajnos nem tudok menni, mert az alfelem nem bírná a rázást...meg a csuklóm se
Neked is annyi taps jár ezért mint az elöbb a közelgő születésnapért!
Budaörs-Eger (tea/kávé)-Mátra-Nagymaros (ebéd a dunaparton)-kompozás-Visegrádi szerpentín/vár-Esztergom-Tinnye környékén az Üvegtigris büfé (délutáni kávé/tea)-Környe-Budaörs
De bízzuk inkább az oldal létrehozójára!
Kezdheted kitalálni az útvonalat,a étkezőbázist,a tartalmát a túrának!Te leszel most a "házigazda"!
Pont szombatra fog esni, egy évadzáró közös gurulás aznap?
És ha lekapcsolom a villanyt az ezüstbányában!??nekem még mindig körvonalazódni fog a gumik pereména feketeség és igy megtalálom a GSRemet!de te nagyobb valószínüséggel lehetsz egy sötét utcában,mint én egy ezüstbányában,ráadásúl motorral!???
Már hiányoltalak a szinimádok balhéjából!
Szeinted akkor a PIROS a legszebb!indok/érv???
Te se nagyon állj meg egy piroslámpás ház kapujában!