Ha figyeled a fórumot, mindig szó esik a következő gurulásról! Most éppen Paksra szól okt. 14-én. De voltak már kemény 700-800 kilométeres túrák (főleg a balatoni csapatnak ) ez csak az év végi levezetés. Biztos vagyok benne, hogy mindenki szívesen lát!
Nem baj Tesókám!
Új élet új lehetőségek!!!
Kell az a kis felpezsdülés!
Legszívesebben már én is pezsdíteném magam !
Ráadásul rohamosan közeledik a tél…
Kykee a rengesen az egy képzett szó amit az ősmagyarok is használtak már. Kialakulásának rövid története: az óhazába belovagoló (manapság motorozó) magyarok, a rossz utak miatt alakították ki. A szó a rendesen és leng valamint göröngyös szavakból alakult ki. Jelentése göröngyös úton rendesen lengeni, azaz a elnyelni az út egyenetlenségeit
Jó! Nem sürgős. Én mindenesetre elhozom és itt eláll.
Amikor jössz érte, hívj fel és odaszólok a srácoknak, hogy adják oda.
Tényleg bármikor jöhetsz, mondjuk a hajnali háromnak nem biztos, hogy örülnének!
Küld el a mobil számod (gsr.klan@freemail.hu) aztán felhívlak ha már itt van a cucc.
Nem semmi a levezetésed! Most már kielemezhetnéd a pénztelenség fogalmát, hátha kiderül, hogy gazdag vagyok.....
Nem semmi a levezetésed! Most már kielemezhetnéd a pénztelenség fogalmát, hátha kiderül, hogy gazdag vagyok.....
Ha figyeled a fórumot, mindig szó esik a következő gurulásról! Most éppen Paksra szól okt. 14-én. De voltak már kemény 700-800 kilométeres túrák (főleg a balatoni csapatnak ) ez csak az év végi levezetés. Biztos vagyok benne, hogy mindenki szívesen lát!
Új élet új lehetőségek!!!
Kell az a kis felpezsdülés!
Legszívesebben már én is pezsdíteném magam !
Ráadásul rohamosan közeledik a tél…
Ride to wind of change!
Új szelek fújnak Almádiban?
Meg se ismersz?
Na erre rábasztál.
Most dolgom van,de később meglátogatlak a bazárodban és kidurrantom a szemed!
Majd elmondom személyesen,mert utána már úgy sem kell falaznod!Azok az idők elmúltak!
Amikor jössz érte, hívj fel és odaszólok a srácoknak, hogy adják oda.
Tényleg bármikor jöhetsz, mondjuk a hajnali háromnak nem biztos, hogy örülnének!
Küld el a mobil számod (gsr.klan@freemail.hu) aztán felhívlak ha már itt van a cucc.
Nem válaszoltál tennap.
Na mindegy ennyi a barátság.....
Lehet benézek,bár ne vedd készpénznek.
BROSS Security ZRt.
Szerinted jó ötlet?
Vagy a sok motorozás???
"Cálpont" ügyben mentségemre szolgáljon, hogy korán volt még.
Meg aztán az a fránya energiahiány…
Téged meg ki szívott le az éjszaka???
Szerintem itt mindenki jól van!
Főleg amikor beköszönsz!!!
Te is beléptél a szóformálok társaságába!rengesen az egy helyiség?merre van?jól hangzik,szerintem igazán elmotorozhatna arra a KLÁN?!