Haller Lacus!
Rég dumáltunk!ezt majd bepótoljuk szombaton,mert a topic oldalai kevesek lennének az élménybeszámolóinkról!Egy jó hír a CBPista vbiszont jön,pedig eredetileg úgy volt,hogy nem jön!
Mi 3an indulunk Almádiból 6:00kor!Dody,CbPista,kykee!
Mi tagadás Lacus bráder,mostanában zajlik az élet,de nem érdekel,mert van egy GSR!
Ő kárpótol minden negatív eseménynél és örömmel tele pofával szálok le róla minden gurulás után!
Főleg a H.ring tanulmány nap óta még élvezetesebb vele a gurgulázás és peremig döntögetem ahol csak lehet!
Szép időt rendeltem magunknak egészen Október végéig és Novemberben is tudunk még vasalni!
üdv kykee
Napsugár!
Ha titkon is de azért olvasol még bennünket mindannyiónk nevében kérnénk tőled szombatra jó motorozásra alkalmas időt Mert a meteurológusok aljas mód rossz időt próbálnak idecsalni.
természetesen az oldalkocsis mutatványt vállalom, valaki jelentkező??
szentesre (nem oldal de ) kocsival jutottam le.
még jó, mert eléggé "elszédültem" péntek este
Rece!
Hátha jön valaki oldalkocsis motorral és az oldalkocsiban kapaszkodnod sem kellen így tudnál jönni te is a jó közösségépítő meetingre Valahogy Szentesre is eljutottál az nem lenne megoldás a mostani összejövetelre is?
Mielőbbi teljes gyógyulást!
Acerider, jobbulást kívánok neked, és igazad van hogy nem próbálsz okosabb lenni a dokiknál. Én már csináltam ilyesmit, hosszú távon nem jött be, hidd el.
Azért megkérdezném, hogy van még aki jönne szombaton Szegedre, vagy majd a Dokival ketten kergetjük egymást az asztal körül a halászcsárdában? Mert az utóbbi pár napban szinte csak azt olvasom hogy én sem jövök, meg én sem...
Kykee, veled meg nem semmi hogy állandóan történik valami! Nem unalmas az életed, úgy látom. Persze ez nem lenne baj, csak ne ilyen autó-motor zúzások lennének...
Na pá, szurkoljunk hogy szombaton is ilyen szép idő legyen!
tsá kykee,
most jöttem meg a gyógytornáról, megdicsértek, hogy milyen vagányan emelgetem a kezem.
persze nem tudhatják szegények, hogy már a második héttől kezdve gyakorolom
a kiput lassacskán csinálgathatom, de előtte mégegyszer mondom jó lenne meghallgatnod az enyémet, nehogy aztán meg sírás-rívás legyen, hogy ez túl hangos.
ja és még valami.
a negyvenes csövet a stevenek igértem, először kérdezzük meg őt, hogy neki így maradjon-e a kipuja vagy igényli a plusz hangorkánt.
steve, légyszi válaszolj.
ha kell neki, akkor be kell szerezni egy másik negyvenest.
Jó napot,jó húzkodást!
Szomoruan érzékeltem,hogy nem nagyon volt ma topicolás!
Merre leledztek,tán motoroztok???
Kovik!a kasznizás Cascóra megy,nem a zsebemre,de van50.000.-önrészem!de ha tudol valami okosat azt megköszönném,mert ilyenben nem vagyok jártas!köszi,kistsávó
DR.Recemura!
Figyu tesó,ne baszakodj az egészségeddel,mert a végén még soha többet nemülhetsz motorra!
Na akkor mi a pöcs lesz!Nyugi én megvárlak a versennyel is,klán gurulda meg lesz bőven!inkább azon legyél ott 100%on-mint a mostanin 25%al sem!ráadásúl te ott leszel mi meg nem rendezzük el ezt a Yamaha vs. GSR párbajt!hogy nézne ez ki,HE?
gyógyúlgass azt majd gurulsz!adig meg sörözgess és pihenj!üdv tesó
Ja,ha nagyon ki lennél pihizve akkor azért a dobicskojétmat hegesztgetsd légyszi!Köszi
steve, doki és a többiek,
sajnálom de nem tudok résztvenni a szombati bulin. négy és fél hét után tegnap ismét motorra ültem egy rövid kör erejéig. be kell látnom, hogy az orvosnak igaza van, nem siettethetem a dolgot. minimum hat hétre eltiltott a motorozástól, ha ehhez még hozzá veszem a plusz egy hetet amikor sikeresen elmozdítottam a törést, akkor könnyen kiszámolható, hogy október 29 előtt nem ülhetek újra a bringára. persze én "okosabb" vagyok a dokinál és a tiltás ellenére motoroztam. hát meg is lett a jutalmam, fél éjszaka virrasztás
szóval sajnálom de az egészségem mégiscsak többet ér mint, hogy vagánykodjak értelmetlenül
ne aggódj rossz pénz nem vész el.
a kiput megcsinálom neked, de előbb meg kellene hallgatnod az enyémet, mert abban már benne van a csoda
hát nem gyönge, üvölt rendesen
Szia Kykee!
Köszönöm az invitálást , elrágódtam a képeken!Nagyon jók lettek,jó munkát végzett Steve!
Állat jól néz ki az a sok gsr egymás mellett! Egyre több van belőlük, a hétvégén is láttam ,meg ma is itthon szép kis városomban.Gyanítom,hogy idevalósi a srác, mert egy szál farmergatyában volt.
Dr.Recemura!
Beszéltem Stevvel és megegyeztünk a kipuja ügyében! Arra szeretnélek megkérni,hogy tedd bele azt a 40es csövet amit múltkor emlitettél,hogy szépen üvöltsön,de ne legyen érces hangja!előre is köszi!
Majd meghálálom egy NOKIA 3210essel,vagy egy pohár Köbányai világossal!
Ez ügyben már a 7végén többször is hívtalak,de nem vetted fel!Remélem,hogy nem a detoxban kötöttél ki a bulizás után! Adj valami életjelet magadról, mert többen aggódan miattad!
Köszi
Szia Steve!
Nagyon Király volt a Hungaroring.A képek is jók lettek nagyon.köszi
Csak kevés volt a Pályakőr.Kykeevel épp azt beszéljük még bírtunk volna legalább ötvenet.
Jó motorozást a klánnak hétvégére. Bár lehet még én is megyek.
Üdv.
Rég dumáltunk!ezt majd bepótoljuk szombaton,mert a topic oldalai kevesek lennének az élménybeszámolóinkról!Egy jó hír a CBPista vbiszont jön,pedig eredetileg úgy volt,hogy nem jön!
Mi 3an indulunk Almádiból 6:00kor!Dody,CbPista,kykee!
Mi tagadás Lacus bráder,mostanában zajlik az élet,de nem érdekel,mert van egy GSR!
Ő kárpótol minden negatív eseménynél és örömmel tele pofával szálok le róla minden gurulás után!
Főleg a H.ring tanulmány nap óta még élvezetesebb vele a gurgulázás és peremig döntögetem ahol csak lehet!
Szép időt rendeltem magunknak egészen Október végéig és Novemberben is tudunk még vasalni!
üdv kykee