SZIA DODY FATER!
Sokak szerint erős a megszólitás,de szerintem is igy van és jól is esik!de én csak egy alatt való pogány vagyok eme görcsös nemzedékben!ez csak természetes hogy felköszöntelek ilyen nem hétköznapi alkalomból!Ráadásul engem ért az a megtiszteltetés hogy elsőként tehettem meg!
A 4 év meg már emlitésre sem méltó!Pont ezért zárjuk ki!Főleg a mai napon!
A telcsik javitásából jobban meg lehet keresni a betevő benzint mint az eladásból!
De ezt is már félve mondtam ki,mert ez a szakterület még nem annyira van szemelött,Fecónál és baráti társaságánál!Igyekszik az ember fia!köszi!Remélem jól érzitek magatokat!Még egyszer GRATULA!
ÜDV KYKEE DA KING
A csere rendicsek részemről!
Nem sajnálja a síkosítót azt látom!
Nem rossz ötlet ez a kölcsönző lehet akkor nem is kellene tovább dolgoznunk csak a kölcsönzőt üzemeltetni egy nagy házban aminek mondjuk legyen piros a világítása és mondjuk lenne egy látássérült zongorista aki feszt játszana a fekete szemüvegében na meg egy a szakmáját jól kitanult idősebb hölgy egy francia hangzású névvel aki vezetné a boltot hmmm.. mit szólsz az ötlethez? eredeti nem? biztos másnak ilyen eszébe sem jutna..
Nagyon köszönöm!
Bevallom mivel az asszony maradt így viszont az idő gyorsan elment!
Ez egy állapot egyébként ez már mostanában különjegesség határát surolja !
Baráti körünket most azért nem trombitáltuk össze mert rájöttünk mind elváltak,egyszer na meg van köztük aki párszor !
A 4 év az arra vonatkozott hogy majd vállasztunk és akkor remélem nem belehúznak !!!!!!!
Neked kívánok minden napra 33 db híbás telefont és pont ennyi új értékesítést is !
Azt nemtom mi a nagyobb üzlet reperálni vagy eladni új készüléket?!
Talán is-is.
Jó lába van, de rossz helyen! A nyakam körül kéne lennie.....
Megérne egy ajtócsapkodást, egy lepedőgyűrést, sőt egy hetes haragot is!
(ha ezt Kriszti elolvassa....)