Bukócső került a motorra, talán jobban véd, mint a gomba. A kettő együtt nem lehet fenn a gépen, mert azonosak a felfogatási pontok.
Plexi: 19680 Ft a plexi+tartó. Férjem negyed óra alatt felszerelte. Utána kipróbáltam a dunabogdányi egyenesben mindkét állásban. A döntöttebb állás volt nekem a jobb, és ez jobban is néz ki.
kellett nekem elmenni ebédelni?!
nem baj laca menj csak vissza a telephelyre a robogóddal, mindjárt küldök egy kis esőt neked
doki a sörön túl vagyok, az állapotom javulóban, mostmár látom, hogy kevés MOTOR képet tettem föl az előbb
Halidéj Rece!
Látom tönkrement a klímátok!
Szörnyű is az! De hogy téged ennyire megviselt Ne restelj meginni egy jó hideg korsó sört oszt hátha még nem végleges az állapotod!
Esetleg a későbbiekben megsérthetnél egy fotóval is.....
Azt se tudja, mit beszél.....
Plexi: 19680 Ft a plexi+tartó. Férjem negyed óra alatt felszerelte. Utána kipróbáltam a dunabogdányi egyenesben mindkét állásban. A döntöttebb állás volt nekem a jobb, és ez jobban is néz ki.
Ha legközelebb találkozunk, én garantálom, hogy ott is befordulsz, ahol nincs sarok......
Miért adod el a bukógombát? Nagyon haszno, nekem sem lett semmi baj az eldőlésből, gomba nélkül összeráncoltam volna a homlokom, az biztos......
A plexire kiváncsi vagyok, nem tudnál fellőni egy képet? Megköszönném a részletek megosztását is! (ára, felszerelés, stb.)
sugarbab
Az esőtől nem félek, csak az asszony számára vagyok cukorból.....
Eladnám GSG-MOKO bukógombámat. Ha valakit érdekel, kérem keressen magánban
(rmerza@t-online.hu)
Más: tegnap vettem a Shox-ban Givi plexit. Jól néz ki a motoron és nagyon hasznos.
nem baj laca menj csak vissza a telephelyre a robogóddal, mindjárt küldök egy kis esőt neked
doki a sörön túl vagyok, az állapotom javulóban, mostmár látom, hogy kevés MOTOR képet tettem föl az előbb
Hidi nem tudsz valamilyen extrabrutálfájdalmas folyamatot?
Rece tartozol egy monitorral! Megrepedt a sok-sok szörnyű látványtól! A sok talicskától......
Látom tönkrement a klímátok!
Szörnyű is az! De hogy téged ennyire megviselt Ne restelj meginni egy jó hideg korsó sört oszt hátha még nem végleges az állapotod!