Szevasztok rusnya népség, megjött Laca, a szépség!
Én csajozok mi? És akkor Ti (kykee, Doc) mit csináltok? Mert én csak magas szinten udvarolok, semmi hátsó szándék (én hülye ), erre Ti gruppent beszéltek meg! Ejnye-bejnye
Kykee!
Ne aggódj! Most hogy a jányok nyaralásznak és nem topicskolnak van esélyed Laca ellen! De igazán akkor van ha valami jó bögyös nicken regisztrázol és akkor nem csak magaddal tudsz csetelni sem! S mikor majd bevallod hozzácsapjuk azt is a hozzászólásaid számához.
Bár veszélyes stratégia mert Laca is belelendülhet de te megoldod már ezt.
az véletlen volt az véletlen volt az véletlen volt! lehet,hogy tönkre tettem a topicot a beirásaimmal? ráklikkeltem és nem ment el,és még 2szer! Bocsi mindenkitől!
Ha leadom a fölösleget,akkor menni fog alattam a GSRem 250is 6.ikba!Angelina Jolie meg nem köt le annyira,hogy miatta befolyásoljam magam!magamért teszem!most ez jön be!igy nem egyhangú az élet!
Kedves Dody!
Ezúton szertnék gratulálni a 25. Házassági évfordulótokhoz! Kivánom,hogy töltsetek el még kétszer ennyi időt,Boldogságban,Békességben,Egészségben!
Fogadd tőlem eme köszöntöt a legnagyobb szeretettel és tisztelettel,baráti hangvétellel!
ÜDV KYKEE
Persze, ez a hogy döntesz kérdés ez már eldöntött volt az elejétől!
Nem voltam benne semmiben, és nem is leszek, pontosan, mert van vesztenivalóm!
De az sem lenne álszentség, ha ezt írnám: ha nem volna gyerek és asszony, akkor sem az élet könyebbik oldalát nézném!
Ne is mondd!
Én havi félmilliót tankolok el.......
Mikor kezdtem a fuvarozást, 150-170 ft volt egy liter, ugyanilyen fuvardíjaknál.