Na, jól van. Beszéljünk a motorokról, pontosabban a gsr 600ról. Akit érdekel, nézzen be a csevegés, beszélgetés topikba, ahol egy nagyon jó ajánlatot kap!
Rece, az őszinteség nem mocsokság! Hiába, az Adonisz-testre nehéz ruhát kapni......nem úgy, mint ahogy a Yamaha kapna ruhát.....
Foci: nem vagyok német-rajongó (a feleségem kereszneve Németh.....brrrrrr) de a brazilokról igaza van GT-nek, a portugálok primadonnák, az angolok szarok, a franciák nyugdíjasok, az olaszok ölik a focit, úgyhogy a németek érdemlik meg!
Gyöngyi, üdv újra itt! A minapi akármitől elhatárolódok!!!
Az hogy a németeknek drukkolok nem azt jelenti hogy BMW-m van, gondolom te se a japánoknak szurkoltál. Inkább drukkolok stilustalan németeknek, mint agyonsztárolt braziloknak angoloknak franciáknak akik nemhogy a kaput néha még a labdát sem találják el. A nagyképüség pedig rőluk is elmondható, ronaldo akar golkirály lenni HA HA HA
Szevasztok GSR-esek!!!
Nem tudtam mostanában topikolni mert csúcsra járatás volt a melóba!!!
Most meg indulok a Balatonhoz egy hétre. Ez már jobb hír!
Sajnaos így egy hétig megint nem leszek net közelben! Ez is jó hír! Nektek!
8.-án Kunmadár természetesen focizik!!!
Telefonon elérhető vagyok!
Mindenkinek kellemes jövő hetet!!!
Üdv
Steve
Hú DRÁGA DOC!
Már ki is alakult az ellenlábas Foci téren is!Németek??Haggyátok má"!Pökhendi,stilustalan,nagyképű,sz*revő banda!a labdajátékukra is igaz!most ezért lehet hogy kirekeszt a Panizzi,de megéri megvédeni a Brazilokat!A németek egy semilyen nép lenne,ha nem lenne pénzük! GT,akkor ezek szerint a motorod az BMW!?Napsugár,ne Hondát vegyél,jó kis boxermotoros Endúrot!
Drága Napsugár!
"pfujj dél amerikaik" Ebből vajon hogy is derül ki hogy az árja legényekért rajongsz?
Vagy pont ebből derül ki?
Szépszál szőke kékszemű fehérbőrű gyerek az az Odonkor igazi német!
a "színész" válogatott a legjobb 4 között