A lábam már nagyon jó, 3 napot kellett kihagynom. Most már csak viszket a seb helye.
A yoshimura elvileg a jövő héten érkezik, az első lehetséges időpontban már rakják is fel! Jó lenne júli 8.-án már úgy menni.....így a testsúlyhátrányomat kiegyenlítem egy kis teljesítménynövekedéssel.....
Ma is akkor motoroztam amikor jól esett
Laca!
Hogy javul a lábad? Végülis nem fontos inkább térjünk át valami sokkal lényegesebbre Mizu a Yoshimurával?
Szép estét mindenkinek!
Nagyon kihalt a fórum...buliztok???
Én már készülök a nyaralásra!
Bevásárlás, pakolás, pénzváltás...sajnos csak 25-28 fokot mondanak a jövő hétre a tengerpartra, csak ne essen az eső!
Na mentem is, tovább szép pénteket!
Gyöngyi! Ott voltam szétázva,átfagyva(255km/h-nál van szél),TE meg sehol! Jössz egyel és be is hajtom!nevess csak,majd meglátod!nem felejtek,se jót,se rosszat!
nem fog fájni!
Nadrágod megjött már a gyógyult lábadra?
Én még maradok, ugyanis csak így tudom végignézni a meccset.....
A lábam már nagyon jó, 3 napot kellett kihagynom. Most már csak viszket a seb helye.
A yoshimura elvileg a jövő héten érkezik, az első lehetséges időpontban már rakják is fel! Jó lenne júli 8.-án már úgy menni.....így a testsúlyhátrányomat kiegyenlítem egy kis teljesítménynövekedéssel.....
mizujs?
Laca!
Hogy javul a lábad? Végülis nem fontos inkább térjünk át valami sokkal lényegesebbre Mizu a Yoshimurával?
Ha a jóizlés határain belül, akkor én nem sokat írhatnék ide...
Ne tiltsál ki mélyen tisztelt topicalapító Úr!
Intézd el magaddal hogy jó idő legyen Tolj ki jól a meteurológusmókusokkal!
Kykee! Nézd meg (de szerintem láttad ) a Torrente és abban minden választ meglelsz!
Gratula a 3000. hozzászóláshoz!
Steve a klán alapító...igaz, Te inditottad a topikot!
Bár, akinek inge vegye magára!
szép estét mindenkinek, induljon a chat
megkérnék mindenkit, hogy csak a jóízlés határain belül rombolja a topicot - köszönöm
Nagyon kihalt a fórum...buliztok???
Én már készülök a nyaralásra!
Bevásárlás, pakolás, pénzváltás...sajnos csak 25-28 fokot mondanak a jövő hétre a tengerpartra, csak ne essen az eső!
Na mentem is, tovább szép pénteket!
nem fog fájni!