Szerettem volna bukót a GS-re, de kicsit leültem a 20-35 ezres árak láttán, amiért csak egy kis 20 centis biszbaszt ad a gyártó.
Nyáron elzarándokoltam néhány szervízbe meg motorépítő műhelybe, mondván, bukócsövet szeretnék bitte, viszont nem olyan kis picit, hanem nagyobb, fickósabb darabot, amilyen a csoppereken van. De mindenhol megmondták, hogy ez alu váz, nem való rá nagy bukó
Én meg elhittem, és be kellett érnem egy picivel
ez már elég komoly.nekem csak egy vacak kellett,h mégis legyen vmi a nyakamon.(ezért lett a kelomotor 1000ft-os maszkja).amugy minek ilyen maszk?nagy minuszokba ugyse megy sokat az ember,átmeneti évszak lassan eltűnik Mo-n,nyáron meg lesz benne 1000fok!
Már volt olyan, hogy a fene sem akarta levenni a sapkát az automatánál és bukóban vettem ki pénzt. Hát azok a fejek körülöttem, meg akik néztek ki a bankból...
nekem is első telelésem (legalábbis nagy paripával)... majd mesélj milyen módszerekkel küzdesz a heveny csuklórángások ellen
a maszk az mondjuk nagyon jó dolog... én is az ősszel áldottam az eszem, hogy beruháztam rá... garbós pulcsival 10 fokban sem fáztam.
Na aszem leadom a műszakot már... :]
Én is .
Még a kis motorkámat sem néztem meg már hetek óta . De holnap vagy szombaton bepótolom... Megjáratom kicsit.
Azért már mutatkoznak rajtam az elvonási tünetek - első "telelésem" ... De a legjobb: karácsonyi ajándék az ősöktől többek között egy maszk és egy digitális nyomásmérő .
Kedves esSo!
Sajna nagyobb paraszt vagyok mint gondolnád
Gondozhatok vagy 5 e nm földet és még nem is egy helyen. Néha a fejem is olyan lila a sok fünyirástól mint a Milka
Egy sportot is üzök: favágás és gyüjtés és ha gazdag leszek az azért van mert rözsével fűtők Mi az a távfütés? Képzeld a központifütés szinte még be se kapcsolt idén. Szoval Budapest közepén vagyok "vidéki"
ALLL!
Aki küldött képet az küldje el még egyszer mert elszállt a gépemen a C drive és azon volt a winfoson kivül más is.....pl a téli képek
Szóval küldjéátek....NEM CSAK GS500 jöhet