Szal a képen lévőre volt ajánlatom szeptemberben 10e-ért, de az (elvileg) hiányzó (hosszabb)átmenő csavar nélkül. Tettem ajánlatot, h mi lenne ha festetlenül lenn, de csavarral. Várom a mélt, majszólók
Csak a kérge vizes. Mivel a fa száraz, és méterben van, így felvágás után azonal elpárolog a kéredről az a kis nedvesség...
Kémiailag pedig valóban kátrány az, meg mindenféle fagáz, meg fenol, meg benzol... csupa csupa finomság az a karmell!
Benne vagyok. A Nyuszinak már ígértem egyet, de nem tudom mikor lesz kész... A doboztartó is horror idő volt, mire elkészült. Szerintem Erikét másoljuk le... sajnos az már bizonyított, és nem is olyan ottromba. A festést meg ki-ki megoldja maga. Miccósz?
Teddyt és Nyuszit fel is írhatod a listádra. Viszont egy jó dolog: Dzsokinak van egy "Oszibácsija"... sőt, talán terve is van hozzá. Én visszautasítottam az ajánlatát, mert a rokonomra vártam, de ős em ér rám... így szép dolog a rokonság, de lesz máshonnan buksicsűűűű!
Ufff, ezt gondoltam én!
Nem egészen ugy van Teddymaci!
A vizes fátol mégtöbb kátrány keletkezik a kéményben és idővel egyre vastagabb réteget képez. Én most bontottam ki egy kéményt, mintha fél cm vastag karamellcukorréteg lenne benne (csak ragacsos fekete) azt még a kéményseprő seprüje se tudja leszedni.
Blue vegyileg mi történik ott- vagy kérdezzem az amerikai mikulást?
Teddy!
Hiányos a motorod !
Nem akarsz esetleg beszállni egy bukócső projektbe? Ha többen gyártatunk valszeg alkuképesebbek vagyunk.
Nyuszi: Nem kell elbújni, de én vmi oldaltáskát/dobozt/utánfutót/tetőcsomitartót v bármi mást kerestem. A jelenlegi felszerelésem nem elégséges egy 7-10 napos túrára (hátha eljutok veletek a nyáron vhová)
No, végre megy az oldal!
Blue kértél havas mocis képet. Ma elővettem a pacekot, és megmelegítettem egy kicsit. Persze csak az udvarban! O"an szééép hangja van!
LASSSSAAAN elolvasom, megkeresem a buktatókat, de gates bácsi nem BELŐLEM él
thx
ms solution... vagy nem
Állandóan észlel! Nem lehetne kiszúrni a szemét
Kémiailag pedig valóban kátrány az, meg mindenféle fagáz, meg fenol, meg benzol... csupa csupa finomság az a karmell!
Teddyt és Nyuszit fel is írhatod a listádra. Viszont egy jó dolog: Dzsokinak van egy "Oszibácsija"... sőt, talán terve is van hozzá. Én visszautasítottam az ajánlatát, mert a rokonomra vártam, de ős em ér rám... így szép dolog a rokonság, de lesz máshonnan buksicsűűűű!
Ufff, ezt gondoltam én!
A vizes fátol mégtöbb kátrány keletkezik a kéményben és idővel egyre vastagabb réteget képez. Én most bontottam ki egy kéményt, mintha fél cm vastag karamellcukorréteg lenne benne (csak ragacsos fekete) azt még a kéményseprő seprüje se tudja leszedni.
Blue vegyileg mi történik ott- vagy kérdezzem az amerikai mikulást?
Hiányos a motorod !
Nem akarsz esetleg beszállni egy bukócső projektbe? Ha többen gyártatunk valszeg alkuképesebbek vagyunk.
Nyuszi: Nem kell elbújni, de én vmi oldaltáskát/dobozt/utánfutót/tetőcsomitartót v bármi mást kerestem. A jelenlegi felszerelésem nem elégséges egy 7-10 napos túrára (hátha eljutok veletek a nyáron vhová)
Az pedig, hogy nedves a kérge, a kutyát nem zavarja... pláne nem a parazsat!
Jövőre ismétlés... szeretettel vár a Teddycsalád mindenkit egy ilyenre:
A LÉ napja vidi (ismétlés a tudás anyja)
Blue kértél havas mocis képet. Ma elővettem a pacekot, és megmelegítettem egy kicsit. Persze csak az udvarban! O"an szééép hangja van!
megy utána a sárga is?
Miről maradtam le?