Na igen, apué kint van féltető alatt bebugyolálva, kíváncsi vagyok, tavasszal mennyit szaraxik majd, h életre keltse a Hondát ...
Hááát, a helyzet az, hogy nem van meleg sajna, aksi azt nem szeresse. De remélhetőleg a tied jobban bírja . Juuuuj, de nagyon rossz volt azt a köhögős szörcsögést hallani Pöfiből . De meggyógyult, és jó gyorsan, büszke is vagyok rá .
Asszem jöv7 közepén megint járatom 10-20 percet, és ezt fogom ismételgetni néhány naponta amíg ki nem szabadulok az uccára. Nincs kedvem kiszedni az aksit...
hmmmmm. én két hete indítottam el kb. remélem nem lesznek gondjaim a kicsikével... sajnos nálam sincs fűtött garázs, de még mindig jobb mintha kint állna szegény jószág a csillagpanzióban
Szijjjasztok !
Hmm, miről megy a csevely? Valami beszerzés van folyamatban ? Doboz?
Ma 3 hét pihi után beindítottam a mocit. Garázsban van, de nem fűtött a hely - ennek következtében az aksi megadta magát, tiszta lelkibeteg lettem . Azé 2 óra töltés után már sikeredett berobbantani, járattam is eleget ...
Hááát, a helyzet az, hogy nem van meleg sajna, aksi azt nem szeresse. De remélhetőleg a tied jobban bírja . Juuuuj, de nagyon rossz volt azt a köhögős szörcsögést hallani Pöfiből . De meggyógyult, és jó gyorsan, büszke is vagyok rá .
Asszem jöv7 közepén megint járatom 10-20 percet, és ezt fogom ismételgetni néhány naponta amíg ki nem szabadulok az uccára. Nincs kedvem kiszedni az aksit...
Hmm, miről megy a csevely? Valami beszerzés van folyamatban ? Doboz?
Ma 3 hét pihi után beindítottam a mocit. Garázsban van, de nem fűtött a hely - ennek következtében az aksi megadta magát, tiszta lelkibeteg lettem . Azé 2 óra töltés után már sikeredett berobbantani, járattam is eleget ...
nekem már van! bibibíííííííííííííí (ugyan kell hozz egy esSO is, de AZ IS VAN)
Ott már nézegettem. Még ezt is drágállom. Azt hiszem még futok pár kört.... de ilyen lesz.
Legfeljebb nem eszik a család egy darabig.....
Köszi szépen mindenesetre!