Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Már alig várjuk, hogy tavasz legyen, és motorozhassunk és akár a lányt is megismerjük.
Ősszel nem mertünk hozzád bemenni a szalonba motorral, mert túl nagy volt... Pedig ott voltunk.
Nem lehet elég korán kezdeni!
14 éves, idén már egyszer-kétszer volt velem. Egyébként már ő is "fertözött" HI-HI
Hány éves a leányzó?
Akkor mit kezdesz a mustárral esSO?
Az a lóf.szhoz járt, nem a DVD íróhoz!
Tudod mit? Hozd el szilveszterkor, megesszük virslivel!
Hali! Sajna az eredetivel nem tudtam magam regelni mert foglalt ! Így jött ez egyébként a lányomat hívjuk így. Jövőre velem tart a turákon, majd megismeritek.
Milyen jó, hogy feldobtam ezt a témát, mert így legalább kiderül, hányan olvassák (pl.: Tibkin), csak nem szólnak hozzá!
Ettől függetlenül ez a dolog rátok vár! Úgyis most hozott Jézus egy DVDírót! Úgyhogy halasszuk el tavaszra
Szia!Kösz az infót!Ez nem jutott az eszembe,pedig hallottam róla
Én is faggattam,de igen titokzatos az Úriember
Adony Környéki Motoros Tekergők

Mi ott is fórumozunk!

Egyébként Blue saját siteja.
Itt léphetsz be:

http://akmtmedia.extra.hu/inde...
Haló! Üdv köreinkben! Ideje volt, hogy idetaláltál! Ez itt egy kicsit bővebb, mint az AKMT, itt folynak jobban a csetelések!

És mi ez a név?
No akkor én vagyok a kereslet (Macisúlyban ). Ki meri itt kínálatnak magát nevezve engem metszeni? ja és mennyiért?, mert ahogy mások mondják: "Van az a pénz...!"
És még hogy?
Biztos jó csapat vagytok
Így is nevezhetnénk! Mert ez is igaz!
Hát mi lenne: A Kurvajó Motoros Társaság
Ha a kereslet -kinálat körbéje nem metszi egymást akkor nincs üzlet
Szia!Minek a röviditése ez?Látom az adatlapodon is,de nem tudom mit takar
Jó estét!
Úgy látom ide költözött az A.K.M.T.!
Hali!

USB - Firewire témához: az USB 2.0 elméletileg tényleg gyorsabb, de a Firewire kiforrottabb, stabilabb és nagyrészt erre lett kifejlesztve az Apple által. XP alatt, egy párezer forintos IEEE1394 Firewire kártyával simán lehet a Movie Maker-rel digitalizálni, ja és ugye ez a kamerát is vezérli, visszateker, indít, stb. kényelmes is. A kártyához szoktak adni néha szoftvert is. De mivel ezeket a dolgokat leírták már többen is előttem, így csak megerősítésképp írtam. Ja, és a driver az USB-hez kell csak, a Firewire szabványos.
Szia!
legjobb barátunk a ?
"Generic Host Process for Win32"
a kép
sztem az alábbit. Ha adnak hozzá mindent ez kell, csak olcsóbban! Vki?
Szép jó estét!