Már alig várjuk, hogy tavasz legyen, és motorozhassunk és akár a lányt is megismerjük.
Ősszel nem mertünk hozzád bemenni a szalonba motorral, mert túl nagy volt... Pedig ott voltunk.
Hali! Sajna az eredetivel nem tudtam magam regelni mert foglalt ! Így jött ez egyébként a lányomat hívjuk így. Jövőre velem tart a turákon, majd megismeritek.
Milyen jó, hogy feldobtam ezt a témát, mert így legalább kiderül, hányan olvassák (pl.: Tibkin), csak nem szólnak hozzá!
Ettől függetlenül ez a dolog rátok vár! Úgyis most hozott Jézus egy DVDírót! Úgyhogy halasszuk el tavaszra
No akkor én vagyok a kereslet (Macisúlyban ). Ki meri itt kínálatnak magát nevezve engem metszeni? ja és mennyiért?, mert ahogy mások mondják: "Van az a pénz...!"
USB - Firewire témához: az USB 2.0 elméletileg tényleg gyorsabb, de a Firewire kiforrottabb, stabilabb és nagyrészt erre lett kifejlesztve az Apple által. XP alatt, egy párezer forintos IEEE1394 Firewire kártyával simán lehet a Movie Maker-rel digitalizálni, ja és ugye ez a kamerát is vezérli, visszateker, indít, stb. kényelmes is. A kártyához szoktak adni néha szoftvert is. De mivel ezeket a dolgokat leírták már többen is előttem, így csak megerősítésképp írtam. Ja, és a driver az USB-hez kell csak, a Firewire szabványos.
Már alig várjuk, hogy tavasz legyen, és motorozhassunk és akár a lányt is megismerjük.
Ősszel nem mertünk hozzád bemenni a szalonba motorral, mert túl nagy volt... Pedig ott voltunk.