esSO!
Ha szépen nézhető filmet akarsz magadnak, akkor az USB kidobós. Szaggatni fog... én is vettem egy ilyen IEEE1394-es firewire kártyát, valami 2000 Forintért... no, azzal már szépen lehet digitalizálni. Ha azzal kötöd össze a kamerát, és mostanában frissítettél Windowst, akkor fel fogja ismerni automatikusan a kamerád a kütyü. A szerkesztő program meg olyan lesz, amilyet akarsz. Ebben én sem vagyok "processzor", a Windows Movie Makert használgatom több-kevesebb sikerrel.
Úgyhogy hajts!
ja. meg rávarrni vmi laposvasat, összevarrni a két csövet, fúrni, csiszolni, alapozni, festeni, menetesszárat venni (amire rozsdaálló anya). Szal tényleg eccerű. Nem vagyok vasas se. A konyhában a nemlétező hegesztőtrafómmal, vagy CO, vagy láng ? nem tudok hegeszteni. És NEM ÉRTEK hozzá! valszeg tudnék vmi kókányságot csinálni, de annyit mát tudok, h egy varrat akár gyengébb is lehet az anyagnál (ezt is el lehet b**ni), hameg már megvan, és csúszok, akkor HADD maradjon a cső egyben, és tényleg védje a motrot
és akkor még nem beszéltünk a PAL és NTSC normák közötti átkódolásokról, és ezek megoldásáról. ú, néha nekem is kínai tud lenni, pedig én csomó ilyet tanultam anno..
Az egy olyanféle számítógépes felület, vagy csatlakozó, kártya ami elég gyors ahhoz mozgóképet "emberi időben" átvigyen. Ha tényleg digit kamerád van akkor:
1., átviheted a jelet analóg módon (jack, RCA, S-Video stb. ilyenkor romlik a kép), amikor a digit képed analóg átalakítással kerül a szgépbe, ahol újra digitalizálod. Természetesen minőségvesztés mellett.
2., vagy a kamerából kijövő digitális jeled adod be a szgépbe. minőségromlás nélkül. ez már lehet usb, vagy firewire.
Mégmielőtt bárki beleköt: minőségromlás: megjelenítő, szem stb függő. ugyanis ha kicsi képben (mint Blue netes verziói) akarod nézni, akkor nincs az a szem ami észreveszi. De ha nagyobb képben akarod nézni (persze a file mérete is nő) akkor már (talán) észrevehető. Ehhez még persze hozzájön h hány kép/sec. Ez pl akkor fontos ha az eredeti digit képből, analógon keresztül készítesz dvd-t.
Bocsi, de ez TÉNYLEG nem 1szerű, és én is csak ugatom a témát
Te vagy a világ leggonoszabb motorosa! Mindenki kezét-lábát töri, hogy segítsen szegény hüjegyereknek, Te meg kiröhögöd! Tudodmit? Tojok a bukócsövedre!
Egy vizes, akinek van csőhajlítója, 5 perc alatt megcsinálja a hajlítást bele. utána már csak szabni kell a hosszát.
akkor ahhoz valszeg jó lesz a linken kapott szotver. Sokkal beljebb ugyan nemvagy. Talán van az XP-nek is vmi videókezelő belső alkalmazása, erre ugyan nem esküszöm meg, mindenesetre a nero vision erre már jó lesz neked.
Teddy söre: bocs tévedtem. Ő most súlytesztelni akarja a GS-t (velem együtt) annyit eszik, sztem már nem férne bele 3cent sör se
tudod: legszebb öröm: 1 a söröm, 2 Teddy söre, .... aztán a káröröm
Bocsi mégegyszer.
Ahhoz h tv-n nézd nem kell szgép, csak egy 3,5jack kontra RCA kábel, +1 jófajta scart alakító.
Ahhoz h tömörített divx, vagy dvd legyen ahhoz viszont tényleg kellenek azok amiket az előbb írtam , vagy más (a lehetőség korlátlanok szoftverügyileg)
Na, szerintem hagyjuk a dolgot. Uccse tudom, mit beszéltek. A Góliát-féle cuccot még majd megmutatom a gyereknek, de ha nem müxik, akkor majd tavaszra valamelyiktek egy kis túra kapcsán megókumlálja a dolgot.
Mindenesetre köszönöm mindenkinek az igyekezetét!
Haj, tudtam, hogy bízhatom bennetek!
Most én nem tudok hozzászólni, de majd megmutatom az illetékes elvtársnak! Mi valami dojcse lapon mászkáltunk, megpróbálom belinkelni: http://www.jvc.de/html/faq/Dow...link
esSO ahhoz h a gép megegye a kamerát nemnagyon kell szoftver (általában). ha videót akarsz tömöríteni, vágni akkor én a Windvd creatort vagy a nero Visiont használom (egyik sem free, de...)
Sziasztok!
Piet! 12500Ft az mikori ár? 2 v. 3 felfogatási pontú? Eredetileg króm? ennyiért? Csavarral mint a biker-world-ben?
Szóval: Hol árulnak az első képen lévő nagyvas féle csőből ezüstöset, vagy krómosat (nekem még nem fekete a vázam) 15e alatt kompletten csavarokkal együtt?
A másodikon Csiga fórumtársunk által készített. Ő szeptemberben 10-ért adta volna, csavarok nélkül. Lehet h megkérdezem, h festés nélkül (úgyis ezüst kell), de csavarokkal is adja-e ennyiért.
szép napot!
u.i. bibibííí nekeh hozott a jézuska (vagy az öreg szakállas esSO féle) vesevédőt, meg térdvédőt!
Kössz, de ez nekem kínai. Egy ifjonti dalia görcsölt itt vele, de már elment. Azért persze majd jelzek neki. Bár, azt hiszem, amit írtál azt próbálta, és nem lehetett letölteni. "für windows98/ME" lett a vége!
Remélem jól írtam!
Ha nem találsz másik progit akkor telepítsd fel a 98ast ha engedi. Aztán Start--Programok--Kellékek--Program kompatibilitás varázsló. Itt kiválasztod a programot aztán meg hogy win98 és sztem működni fog.
Ha szépen nézhető filmet akarsz magadnak, akkor az USB kidobós. Szaggatni fog... én is vettem egy ilyen IEEE1394-es firewire kártyát, valami 2000 Forintért... no, azzal már szépen lehet digitalizálni. Ha azzal kötöd össze a kamerát, és mostanában frissítettél Windowst, akkor fel fogja ismerni automatikusan a kamerád a kütyü. A szerkesztő program meg olyan lesz, amilyet akarsz. Ebben én sem vagyok "processzor", a Windows Movie Makert használgatom több-kevesebb sikerrel.
Úgyhogy hajts!