Piet!
Látszik, hogy pesti távfűtésben nőttél fel! A kátrány a fában belül lévő nedvességtől lesz - a nagy csersavtartalomtól. A kéreg mit számít, ha vizes egy kicsit? Elárulok még pár vidéki trükköt: a tehén sem lila, a tojást a tyúk tojja, stb.
Teddy!
Nem jó vidit néztél! A Cool Party-sat nézegesd! Az lesz idén is! Kis pancsival egybekötve - most viszont szuper korcsolyapálya a tó! Forraltboros korcsolya: ez a tutti!
Ahogy elnézem 12 és 17 óra között nem nagyon müködött semmi (legalább is egyik topicban se írtak semmit- amelyikbe belenéztem.Bár pl én se voltam gép elött .
De nem csak most... Pár napja is olvasgatok vissza, hogy milyen történések voltak és 1xcsak fehér lap és jónapot, semmi több... És rendszeresen ezt csinálja velem .
De nem hagyom magam ...
peeeeeersze... a Mikulásnak is ezt mondtad és még a virgácsokról sem vágtad le, hogy nem hiszik el neked ezt a dumát?
amúgy ma kb. dél és délután 5 között volt egy kis szünet amikor senkit nem engedett be az oldal
"A csillaggal jelölt motorok már a tapadási határ elérése előtt leérnek"
Na, ezt nem sikerült még nekem . Félek, nem 101%-osan érzem még mindíg. DE megrendeltem az új első gummát is, január elején felkerül, aztán ha lesz bukócső is, talán már nem "féltem" annyira (dehogynem). Mindenesetre pár évvel ezelőtt kocsival, de sikerült ingyen bejutnom a ringre. Na ott kipróbáltam, h hogyan kell határon kipörgő elsőkerékkel elkerülni a borulást. AZT már érzem. Előbb utóbb elérem az Erik féle döntési szöget is. MAJD
ja... én sem szoktam szórakozni... ha nem tudom megoldani a problémát fél óra alatt akkor inkább gyorsan újrapakolom a vasat na persze céges noti más tészta
Látszik, hogy pesti távfűtésben nőttél fel! A kátrány a fában belül lévő nedvességtől lesz - a nagy csersavtartalomtól. A kéreg mit számít, ha vizes egy kicsit? Elárulok még pár vidéki trükköt: a tehén sem lila, a tojást a tyúk tojja, stb.
Teddy!
Nem jó vidit néztél! A Cool Party-sat nézegesd! Az lesz idén is! Kis pancsival egybekötve - most viszont szuper korcsolyapálya a tó! Forraltboros korcsolya: ez a tutti!