Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van, aki szereti... Mert lehet a lankákhoz "dörgölőzni".
Hasizomilag? Tudod mi annak a "hivatalos megnevezése? Toszóizom! Ezért nem árt, ha jó nagy!
Felpumpálódunk izomilag... és a muscle bike csak a GS maradhat!
Már lemondtam a dologról. Ugy gondoltam - mivel tavaszra az első utad ide tervezed - majd megoldod nekem ezeket a gondokat, meg tartasz egy alapfokú oktatást is. Meg kell dolgoznod a sült husiért!
Akkor az évadnyitón meg sem ismerem majd a társaságot?
Mindenki muscle-bike-vel jön majd?
Akkor lékúra-lékúra-lékúra!
Már én is ütöm a 100-at!
Éppen erre gondoltam...
Ju-húúúúúúú, de várom már!
Teddy!

Akkor lehet, hogy szilveszterkor csak inni fogunk? (lékúra)
Jó reggelt Népek!
Azt hiszem nem véletlen találták ki a böjtöt a régiek... mától "lékúrán" leszek egy-két napig. Szilárd kaja nem is fér belém. Besokalltam a három napos "édes pukkadásból".
Aki pihen annak kellemes "hurkásodást" kívánok, aki meg dógoz, annak kitartást... én bemegyek ma, megnézem hogyan ügyelünk a héten... aztán kényelmesben elintézem a dolgom.

Oszt jónapot!
És az neked minek?

A kamerához nem kell telepités..........

ahoz hogy digizni tudj kell:
1., átátszó kábel - pl Egyik vége a kamera, a másik meg RCA dugók
2., USB-s kábel....az egyik vége a kamera a másik meg egy fireware kártyára megy rá (IEE 13XX)

meg kell egy digitalizáló progi (Sony Vegas, Power Director....stb.....de jó egy sima Virtual Dub is)
Jó ez igy is!Olyan édes a kis srác!
Na, az szép Jézuska!
De várhatott vna már pár napot.
Én már ittam ma,nem is olyan régen és nem is olyan keveset!Egyik cimboránk jött hogy megszületett a baby!
Akkor nyissunk egy pohár pezyivel! Mindenki üssön fel egy üveggel, és töltsön!
Itt vagyok!Kezdhetjük!
Szia! Neked is!
Na, hova lett a sok ember? Már épp javasolni akartam, mivel ilyen szép számmal összegyűltúnkm hogy tartsunk egy előszilvesztert!
Szííyasztok 500 as ok

BOLDOG KARÁCSONYT !
Milyen szalonban dolgozol?
Nálunk ebből soha nem volt vita,meg senki nem bukott ki.Valahogy a gyereknek szerintem természetes hogy mocizik.Kicsi korában is mindig jött velünk találkozókra is.Meg most is szoktuk vinni.
Nem is szabad , csak lazán! Mikor nézem a fiamat bennem is ott motoszkál a frász!
Az én fiam most lesz 5 éves,ő is motorozik.Vagyis mostanában inkább quadozik.Nem erőltetem a motrot,majd alakul.Esett egy kicsit,tényleg nem nagyot,csak nem esett jól neki.Asszem azért fél egy kicsit
Na hát! Legközelebb gyertek is be!
Igen, de van egy fiam is ő 8 éves , és rendszeresen motorozik egy kis pocket-bike al . A feleségem meg, kivan bukva rám, Miért? nem is értem!