Már lemondtam a dologról. Ugy gondoltam - mivel tavaszra az első utad ide tervezed - majd megoldod nekem ezeket a gondokat, meg tartasz egy alapfokú oktatást is. Meg kell dolgoznod a sült husiért!
Jó reggelt Népek!
Azt hiszem nem véletlen találták ki a böjtöt a régiek... mától "lékúrán" leszek egy-két napig. Szilárd kaja nem is fér belém. Besokalltam a három napos "édes pukkadásból".
Aki pihen annak kellemes "hurkásodást" kívánok, aki meg dógoz, annak kitartást... én bemegyek ma, megnézem hogyan ügyelünk a héten... aztán kényelmesben elintézem a dolgom.
ahoz hogy digizni tudj kell:
1., átátszó kábel - pl Egyik vége a kamera, a másik meg RCA dugók
2., USB-s kábel....az egyik vége a kamera a másik meg egy fireware kártyára megy rá (IEE 13XX)
meg kell egy digitalizáló progi (Sony Vegas, Power Director....stb.....de jó egy sima Virtual Dub is)
Nálunk ebből soha nem volt vita,meg senki nem bukott ki.Valahogy a gyereknek szerintem természetes hogy mocizik.Kicsi korában is mindig jött velünk találkozókra is.Meg most is szoktuk vinni.
Az én fiam most lesz 5 éves,ő is motorozik.Vagyis mostanában inkább quadozik.Nem erőltetem a motrot,majd alakul.Esett egy kicsit,tényleg nem nagyot,csak nem esett jól neki.Asszem azért fél egy kicsit
Mindenki muscle-bike-vel jön majd?
Ju-húúúúúúú, de várom már!
Akkor lehet, hogy szilveszterkor csak inni fogunk? (lékúra)
Azt hiszem nem véletlen találták ki a böjtöt a régiek... mától "lékúrán" leszek egy-két napig. Szilárd kaja nem is fér belém. Besokalltam a három napos "édes pukkadásból".
Aki pihen annak kellemes "hurkásodást" kívánok, aki meg dógoz, annak kitartást... én bemegyek ma, megnézem hogyan ügyelünk a héten... aztán kényelmesben elintézem a dolgom.
Oszt jónapot!
A kamerához nem kell telepités..........
ahoz hogy digizni tudj kell:
1., átátszó kábel - pl Egyik vége a kamera, a másik meg RCA dugók
2., USB-s kábel....az egyik vége a kamera a másik meg egy fireware kártyára megy rá (IEE 13XX)
meg kell egy digitalizáló progi (Sony Vegas, Power Director....stb.....de jó egy sima Virtual Dub is)
De várhatott vna már pár napot.
BOLDOG KARÁCSONYT !