Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blue!
Én csak leírtam, hogy létezik ilyen. Kontrollálni nem tudom, mivel nincs itthon "07-es banditám. A 2. képen eleve a léghűtéses van, de az elsőn úgy nézem, a felfogató konzol csavarodik egyet, és a motorblokknál egy függőleges csavarral van megfogva. Ha jól látom. Így sem lehet?
szétröhögtem magam :D takarítgatom a mocit, és a japán motor (olasz szerelés) dudájára mi van írva: Made in Hungary :D Bakony művek, MITSUBA LICENCE :D

mik vannak...

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Biztos, hogy kapsz készen!PL:vitorlásboltban.
A meneteszárat 200Ft alatt megkapod(mi is ilyen körül adjuk),
csak szépre nem tudod meghajtani!(szerintem)
Bár ha melegíted!
Nem tom!
Ha nem kapok készen, akkor elbatyogok a bótba és veszek egy 1 m-es menetszálat, azt majd meghajlitom satuba

ez már nem okoz gondot
Louis-ban vettem, ez egy univerzális fajta!Így néz ki!
Végül milyen bukócsővet vettél?
Nekem van 2, de csak 36-os a belső átmérőjük, és 8mm-esek!Az új bukóscsövemhez kaptam őket!
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok Nektek!

Millió puszi
Igaz divat a gyertya? Az egerek meg nem kapnak
Most tudtam meg hogy a gyertya az parafinból van (kivéve a kanoc ) és most már azt is tudom hogy azt mind Bluenak köszönhetjük
Olaj: majd találnak még Meg sok van homokban átitatódva majd kifacsarják belőle, meg szén is rengeteg van, majd kitalálják hogy lehet környezetkimélően hasznositani.
Az autok meg majd floriolal meg pálesszal mennek, akinek meg nem jut ,villanyrobogóval megy (falun már most is divat)
Sziasztok Népek!

Maci olvasgat kicsit... nem nagyon van idő a családi munkamegosztás miatt. Remélem, hogy békés, boldog Karácsonyotok lesz! Ezt kívánom mindenkinek!
Puszi és üdvözlet Nektek!
És egy kis hangulat a képen:
Van 1-2 olyan barátunk,akiknek nincs családja.Ilyen se volt még,hogy velük ünnepeljük a Karácsonyt.Kiváncsi leszek az estére.Na arra készülünk most itthon.
Ma egész nap sütök-főzök.Már kezdem unni de nagyon.Nem erről álmodtam,azt hittem gyorsabban megy minden.
Dolgozni?de sajnállak!Én tegnap letettem a munkát
?

Én ejtőzők egyet azt megyek dolgozni...........milyen karácsonyozásról beszél kedves hölgyem?
Sziasztok!Azt hittem senki nem lesz itt mert karácsonyoztok!De mégsem...
de.....

egy tömör rúd, aminek a szárai menetesre vannak vágva
talán....de nem 20 év...

A ilág a kőolaj körül forog, nem hiába van ez a sok háborús övezet, és nem hiába nevezik FEKETE ARANY-nak.
A vegyipari cégek irányitanak mindent, és ha nem lesz majd kőolaj (na az se most lesz) akkor megcsinálják, hiszen ma má minden előállítható.

Ahogy a szénláncot lehet darabolni, úgy lehet összetenni is.......

Én mikor 14 éve elkezdtem melózni már akkor mondták hogy vége van a paraffinnak, mert ez ..mert az....és?
még mindig megy mint a cukor....
A köravél az nem tömör?
Köracél kengyel....ez a neve:-))) Megtaláltam:-)
De a nagyobb hatásfokot elviszik a környezetvédelmi herkentyük rajt. + rengeteg + sulyt raknak bele, igy örülhetsz ha az a + Le-vel (ha egyáltalán marad) ugyan ugy megy mint a régi kocsik.
Az öreg Mercim 1180kg, ma egy Golf kategoria 1500kg.
20 év mulva lehet hogy nem is lesz olaj, vagy csak müanyagra, meg enni- de talán Blue ezt jobban tudja?
Akkor bejött a szöveg:-((((((

szóval aki 500-as akar venni annak maradt a használt piac
Darázs!

mértem:-)
A vázunk 38mm a cső amit hoztál meg 34mm szóval jó lesz:-))))))

Elbandi megcsinálja magának, nekünk meg akkor kell még szerezni 6db csőakármit.....
8-10-es anyagból egy U ...aminek menetes szárai vannak....és a belső mérete 38mm

Ha ez megvan akkor mehet a project, mert tegnap találtam lapos vasat is.

esSO és ALL...
Nem tudom hogy milyen lehet az a K7-es bukócső, de most néztem meg.........
A K7-es banditán NINCS a blokk mögött csavar.......... tehát a képen jelzett fogatási pont NEM LÉTEZIK
vagy nem láttom hogy hol lehet (ami szerelés szempontjából nem épp jó)
Sziasztok!

Novemberben szerettem volna CBF500-ast vásárolni, de azt mondták, hogy nincs már, és nem is lesz, mert nem EU3-as a motorja. A DRZ-ből is már csak a K7-esek vannak a Suzuki árlistáján.
Kellemes ünnepeket!