Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No, emberek!
Segítség kellene! Elsősorban számteches fószerek figyeljenek! Pl: hbali, dawntez, Tibkin, Blue

A kamerához, amit nemrég vettem, nincs meg a telepítő CD. Ez kellene, vagy netről valami link. Ma szétnéztünk (nem én! ) a neten, de csak windows98/ME rendszerre telepíthetőt találtunk. Nekem viszont XP-m van. Teendő?
Kamere típusa: JVC GRD 40 EK

Várom a segítségeteket! Nevezzetek be a Most Mutasd Meg (ne azt! ) c. játékba!
Az emlékeim ezt súgták! Sőőőt, nem is a gyengébbik fajta pálinkára emlékszik az eszem! Lecsó, pálinka, nyári este... Hajjj, de penge vóna! Na, majd jövőre... addig talán Blue is kikupálódik!
? ? ? ? ? ?
Érdekelne, milyen logika mentén jutottál arra a következtetésre, miszerint nálam - mint megrögzött antialkoholistánál - biztosan fellelhető valamennyi pálinka!
Szervusztok Népek!

Bakker eljutottam oda, hogy már meló a kajálás... még le sem ér a falat és már jön a következő kaja! Jóvilág van!
Nekem olyan "fiúsan" tojt a Jézuska. Kaptam "karácsonyipulcsit", és "karácsonyisapkát". Általában ez a menü, bár a sál-sapka-kesztyű 3 évenként tér vissza! Nálunk inkább a nagy kincs, hogy együtt vagyunk 3 napig...

Blue! Te meg gyógyúúújjjáááááá! A pótjézuskával küldök neked némi forralt bort! esSO-nál meg szerintem akad némi pálinka... kis népi gyógymóddal és a közösség erejével kirántjuk belőled a kórságot! Ha hagyod...
Elkapott a göthő? Az sem rossz ajándék! Miért nem hívtad ki az ügyeletet tegnap? Legalább taliztunk volna! Igyekezz meggyógyulni, jobbulást Neked!
Azért azt nem lenne rossz mocival bejárni. Csak az a ku..a pénz!
Hát engem biztos rühel a faszi, mert taknyom, nyálam, könnyem öszefolyik, prüsszkölök mint egy girhes macska és a higanyszál is oda-vissza rohangál a csőbe

A sárkánytól meg egy következő túralehetőségeket tartalmazó könyvet.......bár azt nem tudom hogy az annói INKA birodalmat hogy nézem meg motorral?
Javítva......
Jóóóó reggelt!
Na, most mondd meg, milyenek ezek a dilinyósok! Ez most konkrétan télleg az volt!
Azért nem értem ezeket a betegeket.Nincsenek tekintettel a társasági életedet érintő problémáidra,mint pl a fórumozgatás.
Szia! Te majd kapsz mást, ha valamikor találkozunk!
Na pá, mert megyek melózni
Azt mondják, a 650-es jobb, bár az meg neked kicsi
Hát igen az 1000-res Dl sem rossz.Akár....
Nem a nőt akarom bevállalni,csak az ajándékodat.Nőből tényleg van elég.
Keresem, keresem, de nem lelem!
Az előbb neked ajánlottam, ha cserélnél.
Te csak ne vállalj semmit! Neked van már 3 cunás otthon!
Annyi pénzt keresel még az idén,hogy jövőre semmi gondod nem lesz.Talán még egy déel is belefér majd.
Dorina,majd én átvállalom.
Édesapád felelősségteljes beosztásban dolgozik! Vezető beosztásban!
Azért kérdezem, mert kellemes emlékek törtek elő a fejecskémben. De jó is volt!
Ha ma eljöttél volna az egyetlen, ici-pici imádott kislányodhoz, akit ezek szerint már nem is szeretsz , akkor kaptál volna még valamit! De most meggondolom, holnap oda adjam-e...
Gyöngyöm,ugyanott ahol te is áztál a nyári túrán.
DLDLDLDLDLDLDLDLDL
Én max egy nagyobb túragépre cserélném le. (pl.Fjr,Varadero)