No, emberek!
Segítség kellene! Elsősorban számteches fószerek figyeljenek! Pl: hbali, dawntez, Tibkin, Blue
A kamerához, amit nemrég vettem, nincs meg a telepítő CD. Ez kellene, vagy netről valami link. Ma szétnéztünk (nem én! ) a neten, de csak windows98/ME rendszerre telepíthetőt találtunk. Nekem viszont XP-m van. Teendő?
Kamere típusa: JVC GRD 40 EK
Várom a segítségeteket! Nevezzetek be a Most Mutasd Meg (ne azt! ) c. játékba!
Az emlékeim ezt súgták! Sőőőt, nem is a gyengébbik fajta pálinkára emlékszik az eszem! Lecsó, pálinka, nyári este... Hajjj, de penge vóna! Na, majd jövőre... addig talán Blue is kikupálódik!
? ? ? ? ? ?
Érdekelne, milyen logika mentén jutottál arra a következtetésre, miszerint nálam - mint megrögzött antialkoholistánál - biztosan fellelhető valamennyi pálinka!
Bakker eljutottam oda, hogy már meló a kajálás... még le sem ér a falat és már jön a következő kaja! Jóvilág van!
Nekem olyan "fiúsan" tojt a Jézuska. Kaptam "karácsonyipulcsit", és "karácsonyisapkát". Általában ez a menü, bár a sál-sapka-kesztyű 3 évenként tér vissza! Nálunk inkább a nagy kincs, hogy együtt vagyunk 3 napig...
Blue! Te meg gyógyúúújjjáááááá! A pótjézuskával küldök neked némi forralt bort! esSO-nál meg szerintem akad némi pálinka... kis népi gyógymóddal és a közösség erejével kirántjuk belőled a kórságot! Ha hagyod...
Elkapott a göthő? Az sem rossz ajándék! Miért nem hívtad ki az ügyeletet tegnap? Legalább taliztunk volna! Igyekezz meggyógyulni, jobbulást Neked!
Azért azt nem lenne rossz mocival bejárni. Csak az a ku..a pénz!
Hát engem biztos rühel a faszi, mert taknyom, nyálam, könnyem öszefolyik, prüsszkölök mint egy girhes macska és a higanyszál is oda-vissza rohangál a csőbe
A sárkánytól meg egy következő túralehetőségeket tartalmazó könyvet.......bár azt nem tudom hogy az annói INKA birodalmat hogy nézem meg motorral?
Ha ma eljöttél volna az egyetlen, ici-pici imádott kislányodhoz, akit ezek szerint már nem is szeretsz , akkor kaptál volna még valamit! De most meggondolom, holnap oda adjam-e...
Segítség kellene! Elsősorban számteches fószerek figyeljenek! Pl: hbali, dawntez, Tibkin, Blue
A kamerához, amit nemrég vettem, nincs meg a telepítő CD. Ez kellene, vagy netről valami link. Ma szétnéztünk (nem én! ) a neten, de csak windows98/ME rendszerre telepíthetőt találtunk. Nekem viszont XP-m van. Teendő?
Kamere típusa: JVC GRD 40 EK
Várom a segítségeteket! Nevezzetek be a Most Mutasd Meg (ne azt! ) c. játékba!