Nnna kérem!
Lehet ide írogatni, szépen sorban, hogy ki mennyire volt jó! Azaz, mit kapott a szakállas faszitól.
Hogy ne érje szó a ház elejét, kezdem én. Szóval, mi nem vagyunk haverok. Ezért nekem egy üveg mustárt hozott!(ha valaki nem értené: a tavalyi lófaxhoz! )
Nem!
Az az Univerzum kezdete, és yilág vége csak a mi világunk vége!
Blue már az Univerzumból jött vissza a világ végére,hiszen a táblán nem az van, hogy Univerzum vége!
Mit nem lehet ezen érteni!
Az emberi szív szeretetből áll össze,adj ma egy darabot másoknak belőle.Ne félj,hogy elfogy,hisz Neked is adnak,ezért van értelme e gyönyörű napnak.
Boldog Karácsonyt 500asok
Szerintem jó "kis" moci és igen messze esik a szartól...
Ezt a lírai SMS-t kaptam tegnap:
"Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam, kimegyek a garázsba megnézem a Vasam! Csorgatom a nyálam elmennék egy körre, bánatomban gyorsan rámegyek egy Sörre.Kurvára várom már a nyarat, kínomban zabálok még egy kis halat. És ezt igy addig-addig csinálom, míg az egészet sugárban kihányom! Azt mondom én neked motoros barátom, Motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!"
Dehogy szar!A férjem nagyon mondja hogy jó lenne nekem is itthonra melóba járni,meg ilyenek...hát majd meglátjuk mi lesz még.Neki 82-es GS-e van,de még mindig szuper,pedig van ám benne kilóméter rendesen!
Nem kérsz akkor tényleg belőle?
A képeid nagyon jók! Hol készült a sorozat közepe?