Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ügyes, hát tudtam én!
hallgatom!időm mint a tenger!
Nem kell hekkerkednem, tudom a jelszót!
Pill... Elolvassuk a mélt!
Miért, hackerkedést nem tanítanak a suliban?
Nem hallom a kocsitok hangját!
Már mindjárt ott vagyunk...
Én kész vagyok, jöhettek!
nem akartalak zaklatni, bocsika! Csak mivel nem én küldtem, én nem nézhetem meg az ő íméljeit! Mindenre van magyarázatom!
Már pakoltok?
Hahó, esSO family!
Na mi van Dorcsi, alszotok?
Már válaszoltam félórája, nem tudom miért nem inkább azt nézed, mint itt zaklatsz!
Egyébként ha így gyorsbb, akkor:
-mikorra jöttök?
Keresztapúúúú!

Éccsapám írott neked méltetet, lécccci reagáld le. Köcce!
Okos ember mindíghord maszkot!
Pl. a nem lesz hajas, zsíros a bukód, mert az enyém pl. lassan a seggemig ér!
Nyáron pl, abba izzadsz bele, amit kimoshatsz, és nem lesz büdös a bukód4
Egyébként meg ne lássa mindenki, hogy mindíg vigyorgok mikor mocizok!
Ja, és a nézésed is marconább, mikor ránézel egy autósra és fenyegeted a mutatóújjaddal!
Még tudnék 100 érvet, de minek!

frászt, csak ez már szakmai kérdés:-)
Bár azt mindenki tanulta egyszer hogy mi az a kőolaj...........

korhadt fa, rothadó élőlények....stb...........
És pont innen a GÁZ.......hiszen a rodhadás egyik alappillére a metángáz (CH4)
Az okos vágottszemű benszülőttek a vilűg másik végén most pont ezt csinálják.......
A sertésteleően vissza van csavarva energiába a pisike.....
És full amatör módszerrel!

A cuccost egy nagy tóba vezetik (érlelés:-)....és a teteje le van fojtva......(Nylon).....majd egy cső jön ki belőle és már megy is a házi kis erőműbe.........ott a metángázt elégetík és már jön is a villamos energia (MadMAx 3 hatás)

A poén épp ez:-)
A MADMAX 3 idestova már vagy 20 éves film.........valakik meg most azt hiszik hogy nagy dolgot találtak fel..............
Ha meg lenne akkor ajánlom az INGYENES www.avast.com-ot
60 napra megvan a virusvédelem, és mikor lejár akkor újra leszeded és újra 60 nap.....stb..stb..stb

nekem eddig 1 fíííreg nem jött be..........

A zonealarm?
Na az meg dedikál:-))))
Az elmúlt 31 percben 50 db betörést állított meg:-))) (hülye kis hackerek probálkoznak:-)))
A poén az amikor az INVITEL akar betörni hozzám:-)))) hiszen Ő a szolgáltató.....
Hiába no, ezért a Blue a főni, mert ennyire okossakat tud mondani!
Azé me egy igazi állat vagy!
Ez komunikál a winfos szerverrel.....vagyis KÉMKED a kis geci..........
Nekem van fent egy ZONEALARM tűzfal amiben kilőttem a nyavajást:-) szóval befelé tud infót szívni, de kifelé zárva az ajtó.............
Fenol? Benzol?

És oda hogy kerül telítettlen szénhidrogén?

Maci!
A tuskó nem egyenesen arányos a kőolajjal..........
Abból is az lesz, de ahoz kell kb 1-2-3-4000 vagy millió év és ugye pár méter főd:-))))

De a fa csak SZÉN....abból nem lesz aromás gyürüs szénlánc:-))))
Ha az lenne, akkor a GS is fatűzelésű lenne:-)))
Semmi kémiai.....

egyszerűen ahogy ég a nedves fa.....kipárolog belőle a víz....no meg a levegő nedvességtartalma......
A kémény mint egy "kappiláris" müködik....ezért van ott mindig vákuum....ezért száll a füst felfelé.......

A fa nem ég tökéletesen, mert ha igy lenne akkor csak CO és CO2 vagyis szénmonoxid és széndioxid keletkezne (levegő kérdéses...)....de ugye a pernye, füst tartalmaz szenet is.
Most ugyebár ez a széntartalmú cucc keveredik a nedvességgel és szépen lerakódik........

ennyi............

Tőkéletes égést Én eddig csak 1x láttam.....
Ercsi, Hondvédség.......szeneskazán:-)
Takarodó 21:00-kor.....
a kémény meg kiszakadt a falból 21:30-kor........
se füst, se semmi........
A gázmérgezésben meg csak azért nem haltunk meg, mert az ablakok nem igazán szigeteltek:-)))))
hát ezen a forumon sok ilyen nem normális van(pl én is)!sztem egy kicsit mindenki lökött itt!ezért ilyen jo a társaság
Hááát, nekem azért kell, mert ha nem fagy, én már a motoron ülök . Vagyis nemnormális macska vagyok ...