Okos ember mindíghord maszkot!
Pl. a nem lesz hajas, zsíros a bukód, mert az enyém pl. lassan a seggemig ér!
Nyáron pl, abba izzadsz bele, amit kimoshatsz, és nem lesz büdös a bukód4
Egyébként meg ne lássa mindenki, hogy mindíg vigyorgok mikor mocizok!
Ja, és a nézésed is marconább, mikor ránézel egy autósra és fenyegeted a mutatóújjaddal!
Még tudnék 100 érvet, de minek!
frászt, csak ez már szakmai kérdés:-)
Bár azt mindenki tanulta egyszer hogy mi az a kőolaj...........
korhadt fa, rothadó élőlények....stb...........
És pont innen a GÁZ.......hiszen a rodhadás egyik alappillére a metángáz (CH4)
Az okos vágottszemű benszülőttek a vilűg másik végén most pont ezt csinálják.......
A sertésteleően vissza van csavarva energiába a pisike.....
És full amatör módszerrel!
A cuccost egy nagy tóba vezetik (érlelés:-)....és a teteje le van fojtva......(Nylon).....majd egy cső jön ki belőle és már megy is a házi kis erőműbe.........ott a metángázt elégetík és már jön is a villamos energia (MadMAx 3 hatás)
A poén épp ez:-)
A MADMAX 3 idestova már vagy 20 éves film.........valakik meg most azt hiszik hogy nagy dolgot találtak fel..............
Ha meg lenne akkor ajánlom az INGYENES www.avast.com-ot
60 napra megvan a virusvédelem, és mikor lejár akkor újra leszeded és újra 60 nap.....stb..stb..stb
nekem eddig 1 fíííreg nem jött be..........
A zonealarm?
Na az meg dedikál:-))))
Az elmúlt 31 percben 50 db betörést állított meg:-))) (hülye kis hackerek probálkoznak:-)))
A poén az amikor az INVITEL akar betörni hozzám:-)))) hiszen Ő a szolgáltató.....
Ez komunikál a winfos szerverrel.....vagyis KÉMKED a kis geci..........
Nekem van fent egy ZONEALARM tűzfal amiben kilőttem a nyavajást:-) szóval befelé tud infót szívni, de kifelé zárva az ajtó.............
egyszerűen ahogy ég a nedves fa.....kipárolog belőle a víz....no meg a levegő nedvességtartalma......
A kémény mint egy "kappiláris" müködik....ezért van ott mindig vákuum....ezért száll a füst felfelé.......
A fa nem ég tökéletesen, mert ha igy lenne akkor csak CO és CO2 vagyis szénmonoxid és széndioxid keletkezne (levegő kérdéses...)....de ugye a pernye, füst tartalmaz szenet is.
Most ugyebár ez a széntartalmú cucc keveredik a nedvességgel és szépen lerakódik........
ennyi............
Tőkéletes égést Én eddig csak 1x láttam.....
Ercsi, Hondvédség.......szeneskazán:-)
Takarodó 21:00-kor.....
a kémény meg kiszakadt a falból 21:30-kor........
se füst, se semmi........
A gázmérgezésben meg csak azért nem haltunk meg, mert az ablakok nem igazán szigeteltek:-)))))
Egyébként ha így gyorsbb, akkor:
-mikorra jöttök?
Éccsapám írott neked méltetet, lécccci reagáld le. Köcce!
Pl. a nem lesz hajas, zsíros a bukód, mert az enyém pl. lassan a seggemig ér!
Nyáron pl, abba izzadsz bele, amit kimoshatsz, és nem lesz büdös a bukód4
Egyébként meg ne lássa mindenki, hogy mindíg vigyorgok mikor mocizok!
Ja, és a nézésed is marconább, mikor ránézel egy autósra és fenyegeted a mutatóújjaddal!
Még tudnék 100 érvet, de minek!
frászt, csak ez már szakmai kérdés:-)
Bár azt mindenki tanulta egyszer hogy mi az a kőolaj...........
korhadt fa, rothadó élőlények....stb...........
És pont innen a GÁZ.......hiszen a rodhadás egyik alappillére a metángáz (CH4)
Az okos vágottszemű benszülőttek a vilűg másik végén most pont ezt csinálják.......
A sertésteleően vissza van csavarva energiába a pisike.....
És full amatör módszerrel!
A cuccost egy nagy tóba vezetik (érlelés:-)....és a teteje le van fojtva......(Nylon).....majd egy cső jön ki belőle és már megy is a házi kis erőműbe.........ott a metángázt elégetík és már jön is a villamos energia (MadMAx 3 hatás)
A poén épp ez:-)
A MADMAX 3 idestova már vagy 20 éves film.........valakik meg most azt hiszik hogy nagy dolgot találtak fel..............
60 napra megvan a virusvédelem, és mikor lejár akkor újra leszeded és újra 60 nap.....stb..stb..stb
nekem eddig 1 fíííreg nem jött be..........
A zonealarm?
Na az meg dedikál:-))))
Az elmúlt 31 percben 50 db betörést állított meg:-))) (hülye kis hackerek probálkoznak:-)))
A poén az amikor az INVITEL akar betörni hozzám:-)))) hiszen Ő a szolgáltató.....
Nekem van fent egy ZONEALARM tűzfal amiben kilőttem a nyavajást:-) szóval befelé tud infót szívni, de kifelé zárva az ajtó.............
És oda hogy kerül telítettlen szénhidrogén?
Maci!
A tuskó nem egyenesen arányos a kőolajjal..........
Abból is az lesz, de ahoz kell kb 1-2-3-4000 vagy millió év és ugye pár méter főd:-))))
De a fa csak SZÉN....abból nem lesz aromás gyürüs szénlánc:-))))
Ha az lenne, akkor a GS is fatűzelésű lenne:-)))
egyszerűen ahogy ég a nedves fa.....kipárolog belőle a víz....no meg a levegő nedvességtartalma......
A kémény mint egy "kappiláris" müködik....ezért van ott mindig vákuum....ezért száll a füst felfelé.......
A fa nem ég tökéletesen, mert ha igy lenne akkor csak CO és CO2 vagyis szénmonoxid és széndioxid keletkezne (levegő kérdéses...)....de ugye a pernye, füst tartalmaz szenet is.
Most ugyebár ez a széntartalmú cucc keveredik a nedvességgel és szépen lerakódik........
ennyi............
Tőkéletes égést Én eddig csak 1x láttam.....
Ercsi, Hondvédség.......szeneskazán:-)
Takarodó 21:00-kor.....
a kémény meg kiszakadt a falból 21:30-kor........
se füst, se semmi........
A gázmérgezésben meg csak azért nem haltunk meg, mert az ablakok nem igazán szigeteltek:-)))))