Kicsit furán van megfogalmazva
Szerintem tévedsz, ha már igy rákérdeztél
Én annyit tudok hogy az első szám minnél alacsonyabb annál jobb hidegben- a második meg minnél nagyobb annál jobb melegben.
aha, én is így sejtettem köszi!
De tudtom szerint az első szám jelenti a hőfok azonosságot a "single grade" olajokkal, a W utáni pedig a viszkozitást (minél nagyobb annál jobb) de javítsatok ki ha tévedek...
Tuningoltam egy kicsit a GS-t. Ez nem sufnituning . . .
Tükörcsere+ hosszabitás, Kormány megemelve 2cm-el (ez nem látszik) Puig turaplexi,kromoztam a müszeregység külsejét (öntapival) Givi-set (konzol uj árban beleaalkudva a többi átrakható a nagymociról)
Következő lépás: krom motorvédő (még fel kell szerelni.
Annyira rendes vagy, de komolyan!
Ilyen álmaim még életemben nem voltak, csak mióta Veled álmodom! Tengerparti futkározás, esti séta a naplementében... Hmm... Az Álom KFT a kedvenc cégem!
Üdv GSteddy!
Ez nem álom,ez az új relaxvalóság,hogy álmodhass a hétköznapjaidban,mikor a nyomás eluralkodik a vállaidon
Üdv 487esek,599esek és a ccm-nélküliek
Max a felnije, végre nem fekete.
Szerintem tévedsz, ha már igy rákérdeztél
Én annyit tudok hogy az első szám minnél alacsonyabb annál jobb hidegben- a második meg minnél nagyobb annál jobb melegben.
De tudtom szerint az első szám jelenti a hőfok azonosságot a "single grade" olajokkal, a W utáni pedig a viszkozitást (minél nagyobb annál jobb) de javítsatok ki ha tévedek...
wiki-SAE
Köszi!
Tükörcsere+ hosszabitás, Kormány megemelve 2cm-el (ez nem látszik) Puig turaplexi,kromoztam a müszeregység külsejét (öntapival) Givi-set (konzol uj árban beleaalkudva a többi átrakható a nagymociról)
Következő lépás: krom motorvédő (még fel kell szerelni.
Annyira rendes vagy, de komolyan!
Ilyen álmaim még életemben nem voltak, csak mióta Veled álmodom! Tengerparti futkározás, esti séta a naplementében... Hmm... Az Álom KFT a kedvenc cégem!
Neked a 10W-40 tökéletes lesz...
10W30 (gépkönyvben) helyett 10W40 is megteszi sőt jobb is, ugye?
Amúgy köszi jól,Te?
Viszont kivánom néked is
jelenetem hétfőn teszek jelentést a fásli, avagy erősebb mancstartó-e az eredmény. blee
Mizujs?
(A GS500 a múlté Népek... nincs fent a Suzuki honlapján... )
Minden kedvenc csajomnak küdöm ezt a kis cklipet:-)))
http://www.flashvideo.hu/files...
Ez nem álom,ez az új relaxvalóság,hogy álmodhass a hétköznapjaidban,mikor a nyomás eluralkodik a vállaidon
Üdv 487esek,599esek és a ccm-nélküliek