Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Álmodik az ÁLOM KFT.!

Szasztok hacccázasok és köbcenti nélküliek!
Szia Dorina lady baby !

Az álomkülönítmény ma ismét intézkedik a szép álmaidat illetően.Lesz benne sok motorozás,tengreparton futás a vizeben és esti séta naplemete lágy ölén.
Extra szolgáltatásként kérheted azt ,hogy ezt mind velem álmodod,ma kivételesn és vissza nem térő alkalomként ingyen.De ha holnapra is kéred ezt az álmot, akkor most kivételesen 1500huf felárért.Hívj most és szép álmod lesz

Álom KFT,az ön álmait valóra váltjuk
Puszóka Nyuszókakuszóka!
Holnap citverg,tessék menni,nyugiba a dokihoo!Intézkedtem,csak fásli és borogatás lesz a kezeden,ne aggódj!
Piros sarokban: Sipiiiii lóugrrrrratóóóóó apiiiiiii, a kék sarokban:meeeeg tákolóóóóóóó kykeeeeeee

Oksi:-)))

Majd dokumentáld - mert az sajno snekem lemaradt!
Az tuti hogy a gázkarnál ugye le kell darálni a markolatnl lévő kis körmöket, mert különben nem teszed fel sose.....

Ha megvan a biznicük akkor nem is kell telefonálnod, simán add fel postára ...... ja! a számlád kell.....és akkor máris utalom a pénzt.......postával együtt természetesen
Ami lesz: Markolatfűtés beszerelés, szekrény gyártás. Egyelőre... hogy fejlődjön az oldal!
No, majd sufnituningolok GS "kövületként". ;)
ilyen dolgok nem, de amugy igen, hiszen pl nem pucolhatok karbit a banditán - mert az nincs rajta........
És a poén hogy részletes leírást se találtam még soha hogy hogyan kellene
Miért szerinted a sufnituning tipusfüggő?
Ahhoz képest a Banditán is tuningoltál máris nem keveset
HELYES!

Mivel nekem már nincs GS_em - igy a sufnituning nem tud gyarapodni
Persze:-)

Én viszont aztatatatat ajánlom hogy a kerekekhez mikor bent van a helynén tegyél minden kerékhez 1-1 bakot is, hogy ha neadj isten elgyengül, szar...stb a erék és kihajlik, eltörik akkor max 1mm-ert sülyed csak.......eléri a bakkot és jó.... de ha nincs ott ilyen akkor csörömpölés lesz a vége........

Bár a leírásban eleve hülyeség ez az egész - hiszen a téli tárolásnak ALAPFELTÉTELE hogy NEEEEEE! oldalsztenderen hagyd a motort!
Vagyis ha nincs középállványod, akkor bakkold alá a telónál, a váznál....stb.....

A LÉNYEG hogy a kerekek ne a földön legyenek! mert ugye szökik a nyomás....és tavasszal deformálódott gumikkal találkozik az ipse
Szerintem elég nekem a mechanika. Ahányszor fel kell emelni egy GS-t! Menetes orsó lesz. Egyszerű, olcsó. Még kap egy kilincsművet is, hogy zuhanás elleni védelme is legyen! Szerintem a január lesz ennek a projektenek a megvalósulása. Majd fotózom, s dokumentálok, és méretezek!
Persze ha van kompresszorod akkor akár hidraulikusra is megtudod oldani:-))))))

Vagy ha tudsz szerezni egy olajos pumpát:-))) akkor a közepébe nyomsz egy 100-as csővet, azt a hidraulika pumpálásával szépen felemeled........a nyomás elengedő csappal meg leül (az olaj meg visszafolyik a tartályba)

Bent nálunk van ilyen daru.....kb tonnás dolgokat emelgetünk vele:-)
Nem terepezni akarok vele, meg nem is kilométereket tologatni! A garázsom alja beton... ha tolom egy évben 15 métert, akkor sokat mondok. Kell a fenének fullextrás ipari kerék!
Mert szart vettél:-)))

Tessék.....
1-2000ft és ezek már 70-130kgot bírnak KEREKENKÉNT!

http://kerek.zenitkft.hu/bolt/...

és ugye egy rendes aljhoz elég 2 sima, és 2 forgatható kerék vagyis a kerekek caskk-pakk kb. 10.000ból megvannak
Gyerekek! Mire való a csapágy! Nem volt nektek csapágyakon guruló "gördeszkátok"? Még be is lehet fékezni, ha kell!

Blue! Éppen ilyen szerkezetre gondoltam... ezééé" 30!
Hát ja:-)))

ahoz hogy emelni is tudjon meg kell plusz 4db 2m-es zártszelvény, meg 4db gömbvas darab, meg kb egy fél méter (méter) 20-as menetszár........és már emel is.......

Lerajzoljam?
Nekem meg már nem egy ilyen müanyag kerék ment pillanaok alatt tropára. Volt amelyik még a virágtartót se birta ki. Szoval egy normális kerék (kicsi) több ezer Ft. Egy talicskakerék 5-10 e Ft, egy komplett talicska pedig 6 e Ft.
Nagyon durvára akarom... Ezért számoltam rá 30-at!
Piet!

azt ne felejtsd ki hogy a súly oszlik 6-al, vagy annyival amennyi kereket akarsz beteni.......
És egy ilyen fém görgős kerék olyan 1-2000ftmax

Én anno butortologató kis müanyag/fém cuccot vettem és ugye egy szekrény se 20 kg.....és az alá csak 2db kell

Szóval ha azt nézem akkor a cucc, meg egy átlag moci kb 220kg
ezt leosztod 6-al az már csak kerekitve 40kg/kerék.... ezt még a müanyagositott butorkerék is kibirja ami pl a fotelem alján van.......az is kb ennyit tart, hiszen a fotel egy leza 50-60kg No meg ÉN:-))))
Ez rosszul van?

160.000ft?

Lemész az OBIba veszel 6db görgős kereket kb 3000ft
1 szál zártszelvény kb 3000ft
meg 1 tábla lemezt 8000ft

cakk pakk 14.000ft......ha nagyon de nagyon durvára akarod akkor legyen 20.000ft
Szerintem is meg lehetne csinálni ilyesmit. Csak a kerekek, ahogy néztem a barkácsáruházakban drágábbak mint a késztermék.(legalább is ami komoly teherbirásu)
"Egy hétfő reggel a postás éppen szokásos körútját rója, amikor látja,
hogy Kovács jön ki a kukához egy láda üres üveggel a kezében.
- Csak nem házibuli volt nálatok a hétvégén? - kérdezi a postás.
- De, még szombat este volt a buli, de csak most kezdek magamhoz
térni. Vagy 15 pár volt nálunk és egy kicsit bevadultunk. Elég sok
pia fogyott, aztán ""Ki vagyok én?""-t játszottunk - mondja Kovács.
- Azt meg hogy kell?
- Minden pasi bevonul egy szobába, és egyenként jönnek ki, felül
álcázva, alul semmiben. A lányok pedig kitalálják, ki kicsoda.
- Hű, de kár, hogy nem voltam ott - kiált fel a postás.
- Talán jobb is, mert legalább ötször hangzott el a neved..."

No, de "Home made", az mindig ócccóbb! Így elfoglalom magam a tervezgetéssel, és a "gyártással". Sokkal inkább lesz az enyém...
Van több Louisos görgetős állvány, sőt még kerekes székecske is szereléshez.
Hála az égnek nem csak az SV-hez jó! Én azt gondolom, hogy freestyle gördeszkaversenyen indulok a majd guruló platnival. Vagy feltalálom a szárazfüldi surf-témát!
Viszont már továbbfejlesztettem a gurulós aljat gondolatban... motoremelő, szerelőasztal lesz belőle... hogy ne kelljen a földön "fetrengeni" olajcserénél.
Szerény kalkulációm szerint, és "Oszibácsi" árfolyamát ismerve kb. 30.000 birodalmi kreditből meg is lenne a pormentes, helytakarékos tárolás.