Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó jó az a szekrény, de ahhoz SV is kell
Ha meg nincs ott a moci, medvetáncot lejthetsz a guruló dobogon, nagy szám lesz
Blue! Penge kis bőröst varázsoltál! Suzuki embléma terén pedig azt javaslom, hogy egy láthatósági mellény fényvisszaverő csíkjából készítsd, és akkor még jobban tudsz majd "világítani". Gondolatom szerint ez varrható is...

Megoldódott a kormánycsapágy bajom. Az alsó kormánykiflimnél "ragadt" oda a kormányom a vázhoz... ezért szorult kicsit... találtam egy kenési helyet, amiről még a gyár sem tud! A lényeg, hogy nem kellett megbontani, és a lelkem is helyreállt!

Találtam egy érdekességet tegnap este. Szerintem meg is valósítom óccó pízbül! Nagyon ötletes, és praktikus dolog ez. Eszembe nem jutott volna, de így már vágyom rá!

Motortároló szekrény
Jó reggelt Népek!

Medvetest dolgozik sokat, ezért fórumozik keveset...

3.AZ MEGLEHET, HOGY DRÁGA A FÖLDÖN AZ ÉLET, DE VÉGÜL IS ÉVENKÉNT EGY NAP KÖRÜLI UTAZÁST IS TARTALMAZ.
Azért nyáron nem hagynám a tűző napon.
Télire lesz báránybunda?
Sziasztok!

OldPiet!
A Citadelláról mi nem mentünk a többiekkel,hanem elindultunk hazafelé,hát nem mondom,hogy melegem volt de annyira nem is volt vészes!Mikor lesz már tavasz?
átmeneti
ja ja:-)
Tényleg Blue!

Ez a tank nyári, vagy a téli ruhája?
Nédd mán, fázik a tankod?
Gratulálok, hozzá nagyon szép!
Ez szociálisan teljes érzéketlenségre vall hogy a GS-re drágább
És szép:-)))))

Az ügyeség a buxám hiányára fogható:-))) hiszen ha lenne 35.000+pstg-m akkor megrendelném a boltba........
A poén?
A bandira 35...a GS-re meg valami 42.000ft

de nézd meg:
Bandit:
http://sklep.scigacz.pl/suzuki...

Gs
http:
//sklep.scigacz.pl/suzuki...

DL
http://sklep.scigacz.pl/s
uzuki...
Vagy keresni kell egy tankformáju kutyát
hát jójó nem azé mondom amúgy ügyes vagy hogy mindent megcsinálsz magadnak ez nagyon becsülendő dolog
neoprén nem jó, mert az is mozog......és igy karcolodik....

A folpack viszont rácuppan a tankra, igy ha valami csúszkál az csak a folpackon mozoghat
Műbőr - helyesbitek!

amugy 2200ft csak - csupán nem kerestem rá megfelelően!
Szóvaé ÉN 3500-ért vettem 1m-ert - Szolnokról(?), közben kerestem és Törökbálinton van egy bolt ahol már 2200-ért is lehet venni.......

De amugy a haver tud szerezni bőrt is 3-4000-ét....csak ugye azt vard meg.....azt nem visz a varógép
Nagyon ügyes vagy
Ott van! keresd meg............
egyedül a végeredmény nem látszik még - NORMÁLISAN......de ilyen mint amit az előbb feltettem
3000forint egyméter bőr?aszittem legalább 10
tetszik ez a tankbőr....ennyiért....majd a szakszerű kommentet és fotokat kérem a honlapodra...;-)
OK és hogy néz ki?
Kép van már róla?
Van 1 nm fekete neoprémem abból nem lehet csinálni (szépen nyulik)?
a nem, mert a tank le vad védve:-)))) Mire jó a folpack:-)))))
Az is sok.....

ha nem találok baráti áron.... akkor szépen megtervezem azt legyártatom vagy enyvesen =Takpados forma, vagy kimaraton lemezből
Asszittem a buggy és a quad bluositott kombinációja a 10-es szögvasból