Blue! Penge kis bőröst varázsoltál! Suzuki embléma terén pedig azt javaslom, hogy egy láthatósági mellény fényvisszaverő csíkjából készítsd, és akkor még jobban tudsz majd "világítani". Gondolatom szerint ez varrható is...
Megoldódott a kormánycsapágy bajom. Az alsó kormánykiflimnél "ragadt" oda a kormányom a vázhoz... ezért szorult kicsit... találtam egy kenési helyet, amiről még a gyár sem tud! A lényeg, hogy nem kellett megbontani, és a lelkem is helyreállt!
Találtam egy érdekességet tegnap este. Szerintem meg is valósítom óccó pízbül! Nagyon ötletes, és praktikus dolog ez. Eszembe nem jutott volna, de így már vágyom rá!
OldPiet!
A Citadelláról mi nem mentünk a többiekkel,hanem elindultunk hazafelé,hát nem mondom,hogy melegem volt de annyira nem is volt vészes!Mikor lesz már tavasz?
Az ügyeség a buxám hiányára fogható:-))) hiszen ha lenne 35.000+pstg-m akkor megrendelném a boltba........
A poén?
A bandira 35...a GS-re meg valami 42.000ft
amugy 2200ft csak - csupán nem kerestem rá megfelelően!
Szóvaé ÉN 3500-ért vettem 1m-ert - Szolnokról(?), közben kerestem és Törökbálinton van egy bolt ahol már 2200-ért is lehet venni.......
De amugy a haver tud szerezni bőrt is 3-4000-ét....csak ugye azt vard meg.....azt nem visz a varógép
Ha meg nincs ott a moci, medvetáncot lejthetsz a guruló dobogon, nagy szám lesz