Én kivettem, és szépem amit otthon találtam festhető tömítőt, azt alákentem, visszatettem, sose csúszik ki a tartóból...
Ellenben kb 9-10 e megtett km után egyszercsak megállva igen ferdén állt, a tartót tartó egyik csavar szépen kiszakadt a tartóból, majdnem elveszett a rendszámtáblám... Viva V2! Azóta szép nagy alulemez van alátétként a tartócsavarok alatt a tartóban, majdnem akkora, mint maga a rendszám DE mégsem akartam átfúrni magát a rendszámot...
Csak sokan összetévesztik a PDA-t a PNA-val........
Biztos azt is rálehet venni másra is.......hiszen minden PC alapú......
Az Airisra van még calculátorom, notepad......meg a neten van egy csomó minden ami számomra fölösleges..........
Biztos játék is van, de minek? Ha játszani akakrok akkor ott a gép, telefon, vagy a fütykös:-)
1., olyat akartam ami beépitett GPS-es..... előtte egy MIO PDA-m volt külső GPS-el és a tököm televolt hogy a kábelek állandóan erre-arra másztak.....no meg ugye a rázkodás miatt folyamatos a PDA alsó sorcsatijának cseréje (8500ft/alkalom)
2., Árban ez volt a legelérhetőbb......Én PDA-t szerettem volna, hisz az több mindenre jó - de mivel hasznltat nem akartam megint venni - igy ez maradt, mert egy új PDA akkor 55-60 környékén volt és ugye 20.000ft majdnem 1 havi törlesztésem
3., kinéztem, gyorsan rákerestem és a leírások alapján megfelelő volt......utána meg megrendeltem
Ennyi.........
De HÁLA A FENTIEKNEK! Nem bántam meg!
Tudok rajta jegyzetelni, zenét halgatni -akár navigávció közben is, filmet nézni...rajzolni, képet nézi....stb
Tehát amire FIXEN nekem kell arra pont jó!
hát azét 1 SD-vel nem mész sehova:-) Kéne még egy Airis is:-))))))))
Amugy ha megnézed akkor most sok helyen kapsz 40-50 közt......és 50 környékén már térképet is adnak hozzá ami ugye jó.....
Bár a legolcsób akkor is ez a megoldás
Ehez nincs, de "megoldható":-))))))
Vagyis akinek kell egy ilyen navi, az vegye meg, meg vegyen hozzá egy legalább 128-as SD card-ot....
Persze ha 1GB-st veszel akkor FULL EURÓPA fent lesz rajta.....
Ha 2GB-st akkor meg AZ USA is, MALAJZIA....meg a rák se tudja mi van még...........
Nekem egy 256-os van bent....
De Én csak a:
MAgyar
Lengyel
Szlovák, Cseh
osztrák
Szlovén
Horvát
Szerb
Bosnyák
térképet tettem fel.......mert ott járok ugyis...........minek nekem franciaország?
NEM:-) Probálok inkább lemezben gondolkozni, mert mint mondiom a súly sokat dob a cumón....és ugye ez legalább 8kg lenne, hiszen 10m kellene sacc kb...
A TOMTOM Magyarországi térkép jelenleg valami 30%.....szóval ezért van.
Olvastam egy tesztet róla.....Vácon a csóka nem talált meg semmit (összesen 3 utcát jelzett), ellenben nyugatra egy kis falu fullos volt......
Szóal majd lesz.
De nem is csodálkozom, hiszen az iGo-hoz is fél évente van frissités. Nekem jelenelg 2007. augusztusi van fent - vagyis a legfrissebb......és eddig nem volt gondom.
Neem nem a 8as :D egy sima plusról van csak szó .. de nem azon van most a hangsúly .. írok emailben h ne szemeteljek itt a topicban és leírom miért kerestelek meg pontosan !
Gondolom téged el lehet veszteni Budapesten, de én már ismerem annyira, hogy pár utca után rájövök merre vagyok. Viszont Pécsett 2xer is ugy eltévedtem hogy meg voltam gyözödve hogy az ellenkező irányba kéne mennem- mig meg nem kérdeztem valakit.
Hogy hol mi a jó, az software kérdése nem?
Lehet hogy Eriknek más software van?
Tudod nekem elsősorban a magyarországi kisvárosokba kéne (pl Jászberény, Nagykáta vagy Keszthely)
amit én láttam pont ezeket nem mutatja házszámszinten sőt még utcaszinten sem. Az hogy melyik falu, város hol van, az nem érdeskes. Nyugateuropában más pl Németországban választhatsz 200-300km-es szakaszra 3 autopályát és 5 országutat, na ott jó a segitség ha tudod melyik a leggyorsabb, a legrövidebb, vagy hol nincs dugó- ott érdemes használni.
Budapesten- számomra- csak annyi a haszna hogy megmutatja melyiket választaná a GPS. Na persze azt lehet hogy csak vasárnap délelött választanám, csucsidőben soha. Gondolom nincs még oyan program ami órás szinten jelzi hol van dugó- tudtommal nyugaton az + fizetős.
"reggelt!
Ilyet vagy hasonló terméket a felénél kicsit olcsóbb áron nem tud vki?