Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na én megyek, hála az égnem végre vége ennek a jó kis órának!
Délután majd siess Apukám!
Keresztapu, te pedig kezelgesd a lábacskádat és pihenjél sokat-sokat!

Ja, a lábad már látom! Vigyázz vele/rá!

Banyek, akkor tényleg csak pihengess!
Igaz? Nekem is nagyon teccene! Vigyétek már el a motoromat!
A Te bandis projekted hogy áll? És a lábad?
Sajna most nem, mert átmeneti pihenőre kényszerültem.
Begyulladt a térdem és belázasodtam. Kicsike kis orbáncot kaptam, de már gyógyulóban van. Hétvégére újra talpra állok!

Gyógyulgatsz? A séta az édes kutyával már remélem nagyon megy!
Ez tetszik nekem!
esSO!

Jól néz ki!
Nézd csak meg itt, az apróban: idei, ABS-es, sportdob, motorvédő, 1,36 misi! És fekete!
Oksadék, én ott leszek elvileg sokáig, mert csak utána fél5kor kezdődik az órám! Úgyhogy majd siess!
Majd akkor, ha elviszik a mostanit. De lehet, hogy soha? Valszeg már a tavaszt ki kell böjtölni, hátha akkor megmozdul a piac.
Fél3-kor nem biztos, h jó az msn, mert 3 körül megyek a futóért. De majd meglátjuk!
Szia!

És nekünk mikor lesz már egy gyönyörű DLünk?

(mielőtt leszólsz, infóm van, szabadfoglalkozás!)
Szijja!

Amíg GSRed van, addig tag vagy a különítményben! És remélem jó sokáig az leszel, de legalábbis addig, amíg a nagy közös fórumos gurulás meg nem valósul. Mert ilyen limitált drágát még nem láttam! és kiváncsi természetem van!
dawntez!
Márpedig, ha ezeket a tulajdonságokat megtestesítő mocit akarsz, akkor csak a DL marad! Esetleg szóba jöhet még a bandi, de a DL-en egyenesebben ülsz. A teszttől ne riadj el, egy másikban meg istenítik. Az a lényeg, hogy Te melyiket találod a legmegfelelőbbnek. Igazából az lenne a jó, ha legalább 50-100 km-t tudnál menni próbaképp velük. Ott nálatok a nagyfaluban, vmelyik kereskedésnél lehet bérelni. Pénzbe kerül, de talán az volna jó, ha vagy 2-3 db-ot kipróbálnál.
Gyarmaton nem tudom, mit akarsz kipróbálni , bár én nagyon benne lennék már!
Ablaktörlő folyadékot nem tudok neked, de nyélgázon úgyis lepereg a plexiről!
ott a pont! Amúgy értekezik a Koma,sokáig tágítják a kobakját, úgyhogy majd később reflektál szerintem.
Teddy!
Ébresztő! Reggeli okosság?
Mééééért vált mindenki Banditra?
Ne mondjátok, hogy jobb mint a Gées
Gratula! Váááárom az oly régen megígért fotókat!
Nincsenek ilyen hosszú kezeim, de nagyjából jah.
olyan álmi vagyok....
Tegnap 18,00 kor beléptem az ÁRULOK növekvő táborába!
Mostantól engem is lehet UTÁLNI.....
Képeket később
/ BANDITÁS lettem/
Tanusíthatom, mert a kezemben tartottam azúj forgalmiját!
Gratula Ntibi!