Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Piet!

A tomtom főleg külföldön jó....az Igo meg főleg itthon........
A vélemények megoszlanak......

Valaki szerint a Tomtom jobban látható motoron (nagyobb a kijelzés) - de nekem az Igoval se volt eddig gondom.

Nekem fent volt a Horvát vársétán, és házig vezetett - mig Eriknek már lement a térképről az ővé (bár azt ne kérdezd hogy neki milyen van.....
Mi neked a legújabb Igo? Csak nem a 8-as?
Rendben!

A szállítást majd megoldom - ez már részletkérdés
Szia!

Van IGO-d?
Ha van akkor menj fel ide:
http://forum.pdalink.org/index...

kövesd a leírást és meg lesz oldva a problem.....

Ha igy se megy akkor keres meg mailben
akmt@freemail.hu
Én is vettem anno ipregnáló spayt.....ráfújtam a kabátra......SEMMMIT NEM HASZNÁLT!
Nem....ingyen megcsinálják majd ha az új tulaj leviszi nekik
Te láttad magad,nem voltam ott!
Eddig nagyon bevált .. nincs gond vele .. csak most pakolgatunk rá cuccokat és ezért szeretnék vele bexélni .. am a legujabb iGO-val nagyon jól müxik ! :)
Ez jobb mint a Tomtom?
Miért pont ezt vetted?
Blue Devil-nek ment amúgy az írás .. Airis T920 ügyben .. !
Lehet ma csak én voltam GS-rider?

Ez nekem szólt?
Sziasztok GS riderek
Szííyassztok 500 as ok
. . . . .
Milet ez után a vérüket vedted. .
Na, akkor mégegyszer, utoljára!
Tehát 3 szál 15-ös szögvas , amit el lehet 150 cm-esre darabolni. De lehet, hogy 2 m-ben is tudom szállítani hazáig.
Árat hülye fejjel nem kérdeztem Gondolom, ez is 6 m-es szálban van.
Nekem van itthon flex, tehát, ha jössz érte tavasszal, a pontos méretek ismeretében fel tudjuk darabolni majd, a könnyebb szállítás érdekében.
Hétfőn megyek, és elintézem a rendelést. Valszeg jövőre nem lesz olcsóbb, és így kénytelen leszel feljönni érte!
Helo!
Én vettem ilyet és szeretném a segítségedet kérni ! (valamilyen formában msn-en pl)
árpád hídnál léptem.
Mentetek aztán valamerre? Mert kezdett hüsi lenni és én leléceltem elöbb.
ha te mondod...garanciát is vállalsz rá?
no para a tüdőd így ne mfog beázni..
nah egyszer megment,a 250ml-es flaskának a fele maradt meg kb...ez nem tom h így jo-e.levegőt még nem kapom,asszem nem árt szellőztetni 1 kicsit...
na, egyből mesélj hogy sikerült!
dánke sőn!
hát, nekünk iylne bőrre való van, hát oylan érzéssel szoktuk.. fiogy marha eccerű: fúj érzéssel, vizez, ha nem pere g le szárít megint fúj.. de sztem úgy egyenletesen befújod okés lesz de ugyse lesz soha esőruha..
Motoron lesz ?