Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi,így van, az 1ik spray formáju,a másik meg kupakos,monta is a csaj h azt kell majd mosáskor.és milyen vastag legyen a spray-s réteg?
egen? én a fzérivel voltam meg egy bordó pan europiannel
Én voltam
vabn ilyen szpréééjj, amivel le köll fújni, meg amit még ismerek az oylan amivel ki kell mosni... volta mam citadella! egy GS500at láttam!
nah sikerült kimenni louis-ba és a ruhához vettem ilyen "karbantarto" szereket.nah most a kérdésem h hogyan kell használni?mert ott monta az elado,h most egyből le kell kezelni,mert a boltban nem volt.(ilyen voll-impregnierer-ről van szo).remélem tudtok segíteni.
Titok:-)))))

Nem mondom meg, mert még nagyon sok lábon áll......

A tankbőr viszont haladóbba lépet:-))))
Elkezdtem a prototipust...... itt-ott még alakitani kell, de jó lesz:-))))
FELHATALMAZLAK hogy rendeld meg!

Inkább álljon nálad, mint hogy úgy kezdjem a tavaszt hogy mg se tudnak szerezni.......

Lentebb írtam hogy 2 teljes szál kell........ De ha ilyen 2000ft-os tételről van szó akkor legyen inább 3 szál.....
Inkább maradjon, mint hogy kevés legyen

Kérésedre átutalással rendezem az összeget................
Mi lesz ez állvány?
Bocsánat,mert nem köszöntem!Sziasztok 500asok!

Basztikuli
rá lett ejtve egy szerszámosláda..................
Szóval kapupántcsavart
Vegyé kapipántcsavart annak szép a feje . . . .
Lehet 1,5M-es is......hiszen a legnagyobb darab kb 50cm.....a legkisebb meg 10.....

Nem tudom még a pontos méreteket, de a lelki szemeim előtt az alábbi darabkák szerepelnek:

4db 50cm
4db 40cm
4db 20cm
4db 10cm
4db 60cm
10db 30cm
-----------
1020cm

Meg az apró:-)))

Szóval ezek szerint kellene: 2 teljes szál, amiket feldarabolhatnak 150-re (akkor ugye 8db lesz) , hiszen igy egy szálból kijön a:
50-40-20-10-30....a többit meg majd ledarálom:-))))

És milyen méret van? No meg mennyi?
Hmmm... most már késő. Felfúrtuk a fenébe és kész. Nem bírtam tovább... Azóta már ki is próbálhattam a vasat, laza 70 km. Azért a kesztyűm fázott itt-ott :) A termóbélés jól bírta :P Persze a gumi nem tapadt, itt ott lefagyások. Átlagosan 70 km/h, nyomokban 140 is

Ja és persze pár autós kijött elém Gödöllőn, egye fene, megszoktam, ha 50-nel megy az ember még ki is tudja kerülni?!?. Csak ne menjünk 0 mm távolság alá

Kösz mindenkinek a tippeket! Esetleg még imbusz fejű csavarokat veszek rá, az mégis pofásabb mint a sűllyesztett lemezcsavar :P Holnap is gurulok egyet, ha nem lesz hó/zúzmara.

Üdv!
Zoli
Az a baj hogy 4-es van a rendszámodban, az sok gondot okoz
Bár nekem is minden motorom rendszámában van/volt 4-es.
A Toyotábnak viszont kurva jó rendszáma volt mégis összetörött
Az én motorom pörgött fejreállt és csúszott, de a renszám meg sem mozdult a keretben!
Rétegeltfa nem jó? Azt tudok adni
Csak hát tudni kéne mire kell, de ez titok
Metaloglobusból szerintem Adonykörnyéki kereskedő is rendelhet.Sőt lehet hogy Blue is.
No, főnök!
Voltam a vastelepen, érdeklődni. Azt mondták, menjek a picsába, akkor csináljam hullámkartonból! Meg kellett magyaráznom, hogy egy cimbinek kell. Ezért most ezt neked adom, mivel a te nevedben jártam el.
De a lényeg: létezik 10 mm-es szögvas, csak nem tartanak. De a jövő hétre tudnak hozni a METALLOGLÓBUSZ-tól. Abban maradtunk, hogy ha konkrétan kell, majd megrendelem. Viszont akkor feleslegesen áll majd itt a garázsomban egész télen, ráérünk tavasszal elintézni.
Mi a te álláspontod?
halihó!
De miért is esne ki? Nekem keretben van, és semmi probléma nincs vele. Országúti motorról beszélek! Nem tud kiesni! Kivenni is alig bírtam.
Apróbetűs rész: a rendszám hatósági jelzés, tilos kifúrni, átütni, egyéb módon rongálni! Ez a hivatalos álláspont, tehát büntetni is lehetne érte. Az más dolog, hogy a rendőr nem szól érte. De műszakin is kötözködhetnek. Egy tartó 2-300 Ft.
Én alul raktam a keretbe bele +1 csavart igy nagyon fix és egy kicsit feszül is a keret igy tutti hogy nem esik ki belőle a rendszám. Max ha ripityomra törik minden oldala.
aham... valószínűleg én is azt teszem. főként, hogy csavarom van de tartó keretem még nincs
a zúzmarás fagy meg ahogy látom felolvadt
egy kicsit át kéne forgatni a főtengelyt...
én felfúrtam, a keretes nekem nem tetszik
Szevasztok!

Nagy a dilemmám. Új rendszámos a motor, és nem tudom, hogy felfúrjam-é (stabilabb) vagy vegyek hozzá tartó műanyag keretet (igényesebb, de kieshet)

Kinek mi a tapasztalata erről?

Üdv,
Zoli