Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem 130 felatt az ember már automatikusan meghajol a szelet tisztelve
Szia Béci, a mocidról most már rád ismertem
Nem fagytál le a Citadella után?
Kémeim jelentették, hogy N.Tibi mától áruló lett! Átvette a Banditáját! Gratula Tibi, használd egészséggel! Vigyázzatok egymásra!
Dawntez!

A Dl 650 az egy nagyon kényelmes motor,én is mentem már vele pár száz km-t megállás nélkül,a barátom kiment vele Horvátba csak tankolni állt meg!Azon kb egyenesen ülsz az űlése fotel,jó a szélvédelme!150-160 km/h bármikor lehet vele tartósan haladni úgy hogy,ha leszálsz nem szakad szét a hátad!Hát az én fekvős SV nem ilyen de hét én a csutkakormányos fekvős mocikat szeretem!
Ha egyenes háttal akarsz vitorlázni akkor az max 140km/h, azt meg a GS is simán tudja. A sok paci pedig már csak akkor érvényesül amikor gyorsitasz, kanyarodsz, fékezel.
Bocs kanyarodni kevés pacival is lehet
Persze ha te a szeméért szereted, az ellen nemlehet egy szava se senkinek
Ma monták a rádigóban hogy ez a korrupció . . . .
Drága! Ha én is benne vagyok a különítménybe akkor ez a tiéd
Szííyasztok 500 as ok

Nyuszi,, akkor most minket szeretsz? Legyalább így?!
Az ÁLOMKÜLÖNÍTMÉNY a GSR-tagokból áll! (merthogy nekik van a legszebb kutyulijuk!) De azért neked is játhat !
Ha nem tudom h mi a "ÁLOMKÜLÖNÍTMÉNY" akkor én nem vagyok benne
Sőt azt is (ha szabad tudni) miért?
Őszintén, nekem naon teccik a "szeme", de nemtudom mennyire "túrázós" (előbbb utóbb B-KING-em lesz). Egyelőre nemhiszem h váltok, de eccer majd kéne egy kényelmes (minél függőlegesebb derékkal ülhető) 80-120Le közötti gép. Elmeséled nekem mennyire fájt a hátad napi 2-3db 100-150km-es etap után (lehetőleg max30 perc pihenővel)? Szal nekem olyan kéne, amivel akár ilyet is lehet tenni, csomagot is bír, és 200km pálya alatt max 2 4kerekű előz meg (tartós, folyamatos, NEMnyélgázas 140-170).
A totalbike új dl650 tesztje nemigazán fogott meg. Szép, de "ezek"szerint nemigazán lehet kényelmes hosszú távon, bár egy ilyen tesztért remélem miharabb elmehetek Bgyarmatra. Ott van egy ismerős, aki (remélem) ideadja, egy kis homokos crossra
thx
Nemvanjólmancsú Nyuszika!

Remélem ám, hogy télleg elmész a dokihoz! Protekcióval vagy anélkül, a lényeg, hogy meggyógyuljon!

Az ÁLOMKÜLÖNÍTMÉNYNEK sok-sok pusszantás!
Sikerült eladni? Láttam az aprók közt. Szabad tudni részleteket?
brrrrrrrr
"uncsitesóm", "kari"
Kedves motoros kolléga!
Nos a villanymotoros ablaktölő lapáttal bukóra még nem találkoztam. Ha tudod h hol ingyenes, kérem a linket.
Ha az kesztyűujjra húzhatóra gondoltál (ami ugye megint nem ingyenes, és nem is lehet bekapcsolni), arra meg azt rudom mondani hogy a jobb kezem vmi rugával állandóan össze van kötve vmi nyélgáz nevű szerkezettel. A bal kezem középső újjára pedig az van tetoválva: "Ne nyomd a dudát!" Namost, vagy a dudát nyomom, vagy olvasok. Utóbbihoz pedig FEL kell emelnem eme nemes szervemet, melyet nemely eszeveszett szembe (na jó nem megy) autós másképp értelmez, miközben a rám irányuló előre megfontolot szándákkal elkövetett gyilkossági kísérletet hárítom el.

Szal kéne ilyen szer. Help
Semmi-semmi. nemvanmégrendben, de rájöttem, hogy az uncsitesóm a balesetin főnővér, megkérem, h intézzen valami tuti protekciót. sajna csak csüttől tudok elszabadulni melóból. remélem nem kötözök be a kezeim így kari előtt.

sipi vs kykee

megint beszólt nekem pedig nulla ccm van most
Semmi extra,Veled Nyuszikuszocskácska
Remélem rendeben van már a kis kezed
Szííyasztok 500 as ok
helló-belló. mizujs?
Csók ötszázasok!
Ingyen is tudok ilyet: ablaktörlő lapát Néha be kell kapcsolni!

Ez tényleg jónak tűnik!

Szevasztok Népek!

Néha fel-felébred a medve a téli álmából, és ilyesmiket talál a szülővárosában:

MOTOROS BŐRRUHA

Még nem tudom, hogy mit is kell tudnia egy bőrruhának, ám tetszetősek a cuccok és baráti az áruk. Körülnézek a srácnál, ha lesz időm. Addig keresgéljetek...