Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küszi.
Akkor autókhoz is használlatós sima müszerfalápoló is megteszi.
Köszi az infot.

Amugy mi történt a tankodal.?
Sziasztók.
Szííyasztok 500 as ok
Teddy! HELP!
Sajna az NBH-s haverjaim nagy része nyugdíjba ment (tudod az új nyugdíjrendelet), így tőlük már nem kapok elég infót. Segíccs!
A múlt hét végén valami bajai motoros fickó erre járt az nagy "székes" fővárosunkba. Talán megfordult egy ideiglenesen mozgássérül másik motoros fickónál, meg még... Ismered? Ki tudnád faggatni?
Van vmi publikus infód? (privátba ne írd, mert úgyis itt olvasod vissza).
Minden részlet érdekel!
Vagy nem is kell szögvas, elég a pálca

Én kevesebbre gondoltam! hadd fogyjon a pálca!
linkFerroglobus Na Blue az első lépés itt méret és sulytáblázat is van, bár pont aszögvasat nem találtam de az is 5-6 kb/m-lehet.
Na öket kell még megkérdezni mi kapható.
ha 10 centis darabokra vágatod hátizsákban is hazaviheted . A szomszéd majd hegeszt
Blue!
Akkor mondok még vmit. Ezen a vastelepen egész, vagy fél szálat adnak. Tehát az össz 9 vagy 12 méter.
A darabolásról nyilatkozz konkrétan, mert ha összenyomhatom pl másfél méterbe, akkor én is haza tudom vinni.
Ááááááá amikor kéne akkor egy cm sincs
De miért is lenne, nem méterre vagy rőfre árulják.
De azért biztos van szabványlapjuk róla, talán a neten is meg lehet találni- ha valaki jártas a témában.
Piet és olyanról nem halottál hogy maradék, szemét...stb?
Mert ha van - és miért ne lenne - egy 10cm-es darab abból is kiszámolható ám mennyi az annyi.........
10-es vagy 15-ös szögvas.......2 szál......

a darabolás már részletkérdés..........
Te kis matematikus
Ha nem veszi meg akkor ugyebár nem igen engedik neki felapritani a vasat 6 m-es szálat pedig nem tudsz rárakni egy mérlegre mert lelóg, de nagyon (esetleg felállitod élére )
Figyi főni!
Holnap reggel megyek dolgozni, beszaladok, és megkérdem neked. Viszont cserébe írd le, hogy pontosan mi az, ami kell. Pl 10-es szögvas 2 szál. Ha nincs 10-es, jó-e a 15-ös, stb...
És egy darabban kell? mert úgy nekem is bajos haza hozni.
Nem azt kérdeztem tes hogy mennyibe fáj nekem , hanem hogy VAN e......
Ha van bárinél akkor jelezze....átutalok neki pénzt, megvetettetem vele azt majd egyszercsak elmegyek érte.....

Most ugyse tudok hegesztettni, hiszen a szomszéd tö--ön is rugna ha azt mondanám neki: Gyere vazze, szórakozunk kint a minuszba egész nap:-))))
Szóval most az alapanyagbeszerzés megy.....oszt tavasszal 1 nap alatt megcsinálunk mindent.....

SZÓVAL VAN? Gyarmaton lehet kapni ilyet?
Ha arra jársz akkor valahogy mérd már meg nekem hogy hány kg lenne kb 10m.....
(pl ha egy méter 1 kg....akkor csak szorozd be nekem
csomagtartó rendszer szögvasból? Ahoz inkább zártszelvényt használok.....hiszen a jelenlegi is abból van
Tényleg komolyan kérdezed, hogy hol lehet vasat kapni? A pékségbe, vazze!
10×10-essel bajban leszel, elég ritka. a 15-ös már talán egyszerűbb. Itt Gyarmaton van , de a fuvar elviszi a hasznot. Adonyban nincs ilyen üzlet?
Tippelek: uj csomagtartó rendszer He he én a konzolt belealkudtam a GS-be
titkos:-)))))

De ugye ésszel és stilszerűen CSINÁLD magad.-))))
Ha öszejön akkor most egy laza 20-25.000-ret sporolok:-)))) vagyis megvan egy laza 1500km-es túra benzinköltsége:-)
Gárdonyban van egy nagyon jó vasbolt (ha netán arra jársz) a vasutállomás mellett.
Mi az uj project ha szabad kérdezni?
GSXR1000-es De csak egykörre cseréltünk a barátommal
így jobb lesz