Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan itt sincs10x10-es viszont van házhozszállítás
Ahhh, köszi az infót! Ha majd eccer arra járok ismét, megkukkantom. régi szép főiskolás évek...
Kedves hölgyem:-)
Szépségest nem írok, bókoljanak a fiatalok:-))))

Köszi az infót - ezt Én ismegtaláltam - de ugye ezek már nagyok nekem......
Nem csak a méret a gond (itt ugye a legkisebb 25-ös) hanem az ebből eredő súly is, hiszen a 10m anyag magában már 12kg......

Épp ezért lényeges (legalábbis ez lenne) , hogy ha marad a falvastagság, de 10mm-es akkor ugye ez már csak 2/5-öd...vagyis kb 5kg.....
NYUSZIKA!

Bexi üzenete:

Az a bolt amiről beszéltettek Eriknél:
Jászberény, Nagykátai út 29
A Ford szalon melett...

Itt lehet kapni occó bőrruhákatm kabikat, nadrágokat...stb
All

Mi a legkisebb méretű szögvas? És azt hol lehet kapni?
Nekem szükségem lenne kb. 10m 10x10-es szögvasra........

Mivel tudtommal 6 méteres szálakban léteznek szögvasak így :

2 szál 10x10-es vagy MAX 15x15-ösre......

Ha valaki tud helyet ahol lehet vásárolni ilyet az rikkantson nekem............
Mi az mindenki ennyire beletemetkezett a munkába?
De lényeges, csak tudd meg, hogy mikor! Konkrétan akkor, mikor a kép nagyítására kértelek, és Te meg odavágtad, hogy csináld meg magadnak!

De persze vastagon szedett mea culpára nincs szükség, mivel én viccnek szántam az egészet!

Ja, és utána megfenyegettelek, hogy eccer majd megtanulomén is!
Már régen téliálmot alszik a kis garázsbana darázs!
Nem játszunk itt a minuszokkal.....
itt lakik 3házzal alattunk ha szolsz kimegyek eléd pomáz határára aztán visszaviheted neki a maradékot
SUZU?KI?
Szi a!
Te már téliesitetted a mocid? Vagy reménykedsz még jó időben?
Bezzeg tavaly ilyenkor még nyár volt
Szép jó reggelt mindenkienk!
Hát nem tudom: ami rozsdás arra nem szilikon kéne hanem eltávolitani és aztán festék. Esetleg zsir, de annak hátránya hogy utánna már festeni is nehéz (eltávolitás) Ami nem rozsdásodik azt meg minek kenegetni: lemosni max egy kis polir . A kipufogó az ugye nem tűr festéket, na max arra tennék hőálló festéket, bár- az autóimból kiindulva 6-8 év alatt se rozsdásodik át (inkább eltörik valahol ahogy feszül) és ugye ott folyamatosan eheti a rozsda egy mocinál a töredéke (nem megyek hóban, sóban még esőben is ritkán- és szinte mindig garázsban áll.-ahol a rozsda is aluszik.)
HI!

Teljesen mindegy, hogy milyen szilikont használsz. A lényeg, hogy ne töményen fújd egy helyre, és azonnal töröld át. Szépen elostlatod, és törlöd. Ha nem így teszel, akkor foltot hagy a festett felületen, és csak 3-4 mosás után tűnik el az "opálos" elszíneződés. Ha a blokkra is fújsz, és a kipufogóra is, akkor tavasszal mosással kell indítanod...mert különben ráég. Szóval, ilyenkor nuku téli indítgatás.
Tehát, ami fontos, a hegesztési varratok és az ülés alatti "gyengébb" festések legyenek beszilikonozva. Oszt akkor nem rozsdásodik.
"esSO azért szólt le, mert gonosz, flegma voltál vele!" Ugyan nem tudom, és talán nem is lényeges hogy, hol és mikor, de: Elnézést kérek! Sorry!

Különben meg nem olyan nagy! A hossza 21cm, a másik két mérete kisebb.
dehogynem:-)) a vazzelint már megvettem

A lényeg hogy ne szállj le a témáról és ha lehet holnap menj És intézd a többit, mert különben tényleg elmegy a ked az egésztől......
ÉN azt használom amit most vettek ki VV hülye picsából:-)))
Le vagy írva, mint nemecsek:-)
Ami biztos, hogy kötelező a határon a meteorológiai tél alatt aza HÓLÁNC!
esSO azért szólt le, mert gonosz, flegma voltál vele!
Ő viszont - mert nem olyan - gratulál a vásárlásodhoz. Csak arra figyelj, hogy jó nagy karácsonyfát vgyél, ami alá befér.

Ja, és ő azért kötözget izzókat, mert már megvolt a töltője a motor előtt. És csak azért nem vett másikat 10 ropiért. Bleeee.....
Most már hiába írom, hogy titkos, ha egyszer eldumáltad!

Amúgy a vers is így szól:
Albert keksz a kekszek keksze,
Homoszex a szexek szexe!

Egyébként még semmi konkrétum, a kötelező köröket futjuk. Szerintem nem lesz belőle semmi.
Szerintem meg felejtsd el......
Nem hiába nyomják az EURÓS normákat...... szóval szerintem semmiben nem lesz jobb.....
Én a Fehérváriba.......

Bent nem lehettem, mert ez sérti az ISO szabványt......de mivel ismerem már őket mint a rossz pénzt így annyit emeltem csak ki, hogy ha megsérül a motor, akkor elviszek egy újat - nem szarozok.....

A poén hogy Ők is meglepődtek, mert a fiatal srác elsunnyogta hogy szétkúrta a tankomat:-)))
Mondták is hogy semmi gond.....majd most ő jön:-)))) (mármint altáji élményekben:-))))

1 órát vártam, nézegettem kint a motorokat.....azt eljöttem szépen haza a vassal..............

Amugy a FullGas a legoccóbb...... TEddy is ide hordja - csak Ő a Szekszárdiba
pedig még csak némettudásom felét vetettem be.meg hát rögtönöztem hamar egyet.azé" még lenne mit csiszolni finoman szolva