Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mennyire
Szerintem tudod te a hiányzó szavakat is németül A szórend nem is olyan rossz
igazábol nem akarom felhivni őket...így is ugyis kimegyek szombaton!csak átengednek a határőr bácsik... .majd mondom nekik h entsuldigung,aber ih vájsz es nicht lájder.ich komme aus debrecen ugyh nicht hajlando zurückmenni.nur ájn stunde lesz a gánc ájnkáufen.:Dszerintetek ez meggyőző?
Na majd holnap reggel megkérdezem az osztrák partneremet e-mailban, ha nem tudod meg tuttira
h semmi jora ne számítsak:Dazt is megtudtam h milyen segítőkész ez a társaság.aztán azt is megtudtam h ha esik a hav,akkor kell téli.tőled pedig azt h az autoklub a megoldás.és sztem mindjárt telefonálok 1et ha ilyenkor még nem mentek aludni az ügyeletes kollégák ott!
Nos mit tudtál meg?
A vázra és a blokrra, kipufogóra szilikon felfújva, áttörölve.

Te milyen szilikont használsz?
köszi mind2töknek(Piet;Roland)

Dorcsi Mi az, hogy kisbetűvel írod a nevem? És még így akarod, hogy veled aludjak?
Autoklubbot kérdezted? Talán ott tudják (illene nekik )
Én ugy tudóm igen, kel, ellenörzik a határon.
Legalábis ha laesik a hó, én ugy emlékszem.
lécci a 20928-ra valaki ha tud válaszolni
Én leegyszerüsitettem az egészet: van egy 5 EUR-os töltöm, olyan mint a mobilé, havonta megy egy fél napot oszt kész.Lelkiismeret megnyugtatva. Ha szar az aksi, kár vacakolni, erre már az autóknál rájöttem. Nem gyogyulnak meg az tutti.
Köszi jól vagyok, most adtam egy tsókot Mr Jack Daniels-nek, szomorúságomban, mert te nem jössz!
Véletlenül megkérdeztem az Amergót is mennyi a szerviz: ők is kapásból 20 körülre mondták. Kérdezem mi olyan sok? így néz ki a kalkulációjuk minden cca felfelé kerkitve: 3 l olaj 10 eFt+szürő 3 e Ft+munkadij 5 e Ft és kerekitve az majdnem 20 e Ft
Üdv Mindenkinek!
dawntez "bácsi" esti meséje:
Valahol anno barátságot kötött Amper bácsival. Többször engedte magán keresztül. Aztán eccer úgy döntött barátságot köt. Lett belőle egy papír. Aztán vett 1 ótót, egy robogót, és a végén 1 GS-t. No igen de hol va olyan akksi töltő ami 4 és 55 Ah között megy. Ugye a motorosboltok csak 1-15Ah között árulnak, az autósboltok 20-30Ah fölött. Hoppácska mi van a faternak! Szgyélánó vészészészerr, mutatós, szabályozható. Vegyünk ilyet! Hol? Netes bolt nem árul ilyet. Vatera. Beírom pár napja, esSO leszól . hümmm
Ma megkaptam.
Ja, van rajta egy "csepptöltés" állás. Kék, Orosz, nem szép, DE célszerű. Ugyanis:
Rátéve a lemerült 55Ah-s akksira beindult, de nagyon,
Rátéve a GS akksijára, teljesen feltekerve sem ment 1A fölé (digit műszerrel IS mérve)
Átkapcsolva "csepptöltésre" fél óra alatt 60mA-ig ment le (90-nél kezdte)
hehe
most akkor miért is fizetnek emberek 5-20e pénzt TG vagy más "intelligens" akkutöltőre.

Szal: Nekem nem kell mindenféle égőt sorbakötögetni, számolgatni, méregetni, csak tekerni.

Jó bolt volt!
nem semmit hanem senkit akartam írni de így se rossz
ugyuugy.. fel kell akasztani a gázt és jonapot!
nem akarok itt megsérteni semmit de bízom abban hogy yzfrecske sportrendszerrel meg sport légszűrővel jobban fog lépni mint ciberke...nem sokkal...csak a 140es 145ös vég jól esne az érzékeny pici szivemnek
mikor andyvel mentünk kaucsra akkor 120körül még jó volt neki, pedig véres a torka..
Akor jó, csak nagyon eltünél.

Örülök,hogy mosolyogsz.
De nem kényelmetlen félbehajtva.

Én csak logatni szoktam.
hát még be kell járatni majd meg minden de nekem sincs kedvem föltartani titeket nyilván ha a 120ba belefog nyekkeni szegénykém 10perc után eszembe se jut jelentkezni szal meglátjuk mit fog tudni de köszi
Kőszi a tályékoztatást.

"Szóval szépen a Full gasba mentem!"

Helyileg hová?
És bent lehettél mikőzben csinálták?
Hogy voltál megelégedve velük?
inkább berakom ide,mert itt talán komolyabb emberek vannak mint az üzenőfalon!
"látszolag off:az osztrák autopályára kell téligumi kocsira?(Győrből Bécsbe lesz az ut a louis-ba)"
Hali mindenkinek.
Na eldöntötted? A kérdésed amugy titkos?

Nem érdekel megosztom a többiekkel:-)

Szóval megkért esSO hogy legközelebb ne dorcsival aludjak hanem vele
(persze ez csak poén.....)