igazábol nem akarom felhivni őket...így is ugyis kimegyek szombaton!csak átengednek a határőr bácsik... .majd mondom nekik h entsuldigung,aber ih vájsz es nicht lájder.ich komme aus debrecen ugyh nicht hajlando zurückmenni.nur ájn stunde lesz a gánc ájnkáufen.:Dszerintetek ez meggyőző?
h semmi jora ne számítsak:Dazt is megtudtam h milyen segítőkész ez a társaság.aztán azt is megtudtam h ha esik a hav,akkor kell téli.tőled pedig azt h az autoklub a megoldás.és sztem mindjárt telefonálok 1et ha ilyenkor még nem mentek aludni az ügyeletes kollégák ott!
Én leegyszerüsitettem az egészet: van egy 5 EUR-os töltöm, olyan mint a mobilé, havonta megy egy fél napot oszt kész.Lelkiismeret megnyugtatva. Ha szar az aksi, kár vacakolni, erre már az autóknál rájöttem. Nem gyogyulnak meg az tutti.
Véletlenül megkérdeztem az Amergót is mennyi a szerviz: ők is kapásból 20 körülre mondták. Kérdezem mi olyan sok? így néz ki a kalkulációjuk minden cca felfelé kerkitve: 3 l olaj 10 eFt+szürő 3 e Ft+munkadij 5 e Ft és kerekitve az majdnem 20 e Ft
Üdv Mindenkinek!
dawntez "bácsi" esti meséje:
Valahol anno barátságot kötött Amper bácsival. Többször engedte magán keresztül. Aztán eccer úgy döntött barátságot köt. Lett belőle egy papír. Aztán vett 1 ótót, egy robogót, és a végén 1 GS-t. No igen de hol va olyan akksi töltő ami 4 és 55 Ah között megy. Ugye a motorosboltok csak 1-15Ah között árulnak, az autósboltok 20-30Ah fölött. Hoppácska mi van a faternak! Szgyélánó vészészészerr, mutatós, szabályozható. Vegyünk ilyet! Hol? Netes bolt nem árul ilyet. Vatera. Beírom pár napja, esSO leszól . hümmm
Ma megkaptam.
Ja, van rajta egy "csepptöltés" állás. Kék, Orosz, nem szép, DE célszerű. Ugyanis:
Rátéve a lemerült 55Ah-s akksira beindult, de nagyon,
Rátéve a GS akksijára, teljesen feltekerve sem ment 1A fölé (digit műszerrel IS mérve)
Átkapcsolva "csepptöltésre" fél óra alatt 60mA-ig ment le (90-nél kezdte)
hehe
most akkor miért is fizetnek emberek 5-20e pénzt TG vagy más "intelligens" akkutöltőre.
Szal: Nekem nem kell mindenféle égőt sorbakötögetni, számolgatni, méregetni, csak tekerni.
nem akarok itt megsérteni semmit de bízom abban hogy yzfrecske sportrendszerrel meg sport légszűrővel jobban fog lépni mint ciberke...nem sokkal...csak a 140es 145ös vég jól esne az érzékeny pici szivemnek
hát még be kell járatni majd meg minden de nekem sincs kedvem föltartani titeket nyilván ha a 120ba belefog nyekkeni szegénykém 10perc után eszembe se jut jelentkezni szal meglátjuk mit fog tudni de köszi
inkább berakom ide,mert itt talán komolyabb emberek vannak mint az üzenőfalon!
"látszolag off:az osztrák autopályára kell téligumi kocsira?(Győrből Bécsbe lesz az ut a louis-ba)"
Szerintem tudod te a hiányzó szavakat is németül A szórend nem is olyan rossz