Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom Erik!
És megyek is amint tudok, mert ISZONYAT hogy mennyi dolgom van és az egészben a vicc hogy nagyon közel lakunk egymáshoz!
Itt jut eszembe
küldök egy nagyon jó képet!
Azért hívtalak, hogy lássalak!
L. Tamás Góliát
Pedig L Goliat Tamás nevet kapta új keresztségében! NEm keresem vissza a vallomást, mert lassú net, de hihetsz nekem!
Na szép!
Ezt nem is tudtam!
Ezért hívott akkor nemrég Erik!
Biztos látogatóba!
Nem olvastad, hogy Erikékhez költözött? Mivel pedig Erik ilyen aktív, ezért Goliatnak nincs lehetősége netezni!
Szííyasztok 500 as ok
ÉRTETTEM!

Jövő csüt előtt nem tudok elmenni! pedig már nagyon kész vagyok.

Az ilyeneket (...hanyagolva vagyok...) ne itt mert...
u.i. én is
Na ezt nem tudom mert az utóbbi időben sajnos én is hanyagolva vagyok!
Mindenképpen önjáró leszek, mert a mocim jelenlegi állapotával is el tudék menni, csak nem éppen esztétikus!
Há" valaki majdcsak elvisz, ha nem lesz kész addigra.
Jó kis terv
Nem baj, ha túl sokáig tart az ügy, akkor elviszem a mocit a szervízbe, és kérek egy árajánlatot A KÁRFELVÉTELI JEGYZŐKÖNYV ALAPJÁN., aztán megcsinálom magam. Ezesetben a lezárás után kp kifizetés alkudozás fog történni.
Hacsak nem újítok be addig egy másikat, mert akkor lesz időm kivárni a végét. A lényeg, hogy ott legyek az évadnyitón!
az enyémet? (válasz erre) azt inkább szagold
Máshol is csak szeretne aktív lenni!
Ja, jól van, már látom a lábad!
2006 november 23 a dátum.

Hogy, hogy csak most küldték ki ennyi idő elteltével.

Szerintem továb adták az ügyet és vizsgálják, én ezt vedtem ki a levélből.
GÓLIÁT!
Volt egy ilyen beírás "Cejetem nagyon jó emberke! "

jónak jó (biztos), de nem túl aktív (itt) biztos máshol
Csőváz Erik!
Igen is, meg nem is!
Igen, mert ezek szerint ő a hunyó. És ez a főfő szempont!
Nem, mert ez még több időbe kerül. Bár, ezt az alábbiak tudatában már biztos jobb szájízzel várod végig.
Te abszolút nem vagy megemlítve a balesetben - csak résztvevőként. Ezek szerint fel sem merült a te felelősséged! Bár, a végső szakaszban ez még változhat ( nem ijesztgetni akarlak, de tudok olyan esetet, hogy az illető először tanu volt, majd 1. rendű vádlott lett, addig csavarták az ügyet) Ezért viszont sztem a biztosító sem fogja rendezni a sorokat, amíg vége nem lesz az ügynek. Már pedig, ha lesz egy jó ügyvédje, évekig fellebbezgethetnek. De erre ne is gondoljunk!

Szipka?
Mi tőrtént?

Én kicsiről-nagyobbra-arról-még nagyobbra-most meg fele akkorára.

Pont forditva a véga mintneked.
Hát remélem, ez azt jelenti, hogy a meghallgatásom nélkül is egyértelmű számukra a dolog!