Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg sem hallgattak még mindig?
Akkor meg mit küldözgetnek itt leveleket a semmiről?
Jól viselkedett megérdemelte!
Cejetem nagyon jó emberke! CSak ő ezt nem hiszi el nekem!
Igen!
Engem még meg sem hallgattak!
Tudnék már motorozni!
Simán támasztok mindkét oldalt és váltogatom a sebességet. A doki szerint is, ha már belemegy a lábam a csizmába! Sztem ez még két hónap.
Itthon már mankó nélkül bicegek, s a séta a kutyával már egy pálcával! Fogok szilveszterkor táncolni, és az évadnyitón100-as hogy ott leszek!
Góliátnak gixxert adni a segge alá...
Még jó h nem lett ellkiismeretfudalásod
A biztosító soha nem fizet amíg nics határozat!
Hát
(nem kérkedés) De csak annyi hogy tudni kell kezelni. És akkor olyan mint a ondolataidban!
Csak ésszel!
Volt olyan hogy Goliattal cseréltünk annyira rágta már a fülem érte átültem a Gs-re (az övére) és 4* fulladtam le mire elindultam. Akkor a különbség! A GSXR annyira érzékeny!
óoó előttem már ment! hááát...
Ugy tűnik, ebből, hogy ő lesz a bűnös (ha elitélik), de abból mikor lesz itélet? (Azt a biztositónak meg kell várnia?)
nálam neem?
nem, tök jó lányt látni rendes nagy motoron, mer általában paráznak hogy jaaj nehéz meg jaaj ezmegaz. tök ok. mondom irigyellek is..
háát nekem is úgy tűnik! lehet h a "gonosz" elnyeri a jutalmát? nem te Talmácsit!
Ez most gúnyolódás?
aki elütött simán bűnelkövetővé vált. elítélik, kap felfüggesztettet vagy yilesmit, lesz prisuza, nem dolgozhat semmi erkölcsi bizonyítványt igénylő melót. állat. csapják agyon az ilyent mind.
nézzük, olvassuk!
Cíja Erik bácsi!
Jut is eszembe holna csinos nőci jelenik meg nálatok 10 kor!
Ja és nem ápolónő!
Cukrász!
de isten vagy hogy nem félsz a motortól. bár nekem lehetne oylan jó kis gépem..
Kicsit vidéki volt meg friss jogsis!
Más téma!
Ezt kaptam ma a rendőrségtől, remélem ez rám nézve jó hír!
nemis! Csak egy szőke női vezető miatt kicit kikötöttem az árokba!
Annyira azért nem kéne (meg)döntögetni
Bár híába 200kiló egyedül sikerült felállítani az oldaláról!
Így van!
Így van 2*500 Most 1000! De az élet hozta így! Nekem ez egy emlék is!
nyugi. sztem énrám se haragszik. pedig volt már 1-2 ellentétes véleményünk bizonyos dolgokról. VAN annyira értelmes h elfogadja a "más" véleményt, ami ugye nem kötelez senkit a megfogadásra
thx
Nem nagyobbra hanem sokkal erősebbre A GS 193 kg a GSXR 165 kg