Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-XI. FULL-GAS BUDAPEST

4800Ft-ot mondott munka dijra.

De az anyagok picit drágábak.

Valószinüleg minimum az olajat megveszem én, és viszem, de lehet a szüröt is.
Nálam a Full-Gas a nyerő. Közel is van (Szekszárd), és messze a legolcsóbbak. 1000-es szerviz és 6000-es is 13 körül jött ki. Hordós olajjal (Castrol ACTEVO 10W-40, majd CASTROL GP 20W-50), és utángyártott olajszűrővel.
-XVII. Ker. KING ROAD MOTORS
Az mondta 20-22000Ft.

Rákérdeztem.
10W40-2300Ft
szürö-1600Ft
Náll
uk.

Az anyagok náluk eddig a legolcsobbak a kereskedök közül.

De a munkadij12-14000Ft.

Honlapjukon:-5000Ft Nem náluk vásárolt/óra
-4000Ft náluk vásárolt/óra
Nem láttam a fejébe, mire gondolt a 20 e Ft-os szerviznél Lehet hogy a gyertyákat is belegondolta.
Az ezres kevesebb? Mint, mi? A 6000-es is ugyan annyi... A 12000-es talán drágább 2 gyertyával és egy légszűrővel...
Az elsőnél hadd rakják a sajátjukat,( külömben ugyi nem tudnak mire föl kérni egy kis pénzt)Akkoriban az Amargónál 13740-et fizettem (2004-ben)- 1000-es szervizre. A 6 ezresnél már vittem a Castrolt (amit a Louisban vettem) -és 6500-at fizettem.
Szürőből viszont nem volt jó nekik a Champion, csak a gyári
Nekem a Harmatinál 15 körül mondták (bár elöször 20-at mondott aztán utánnagondolt hogy az ezres kevesebb)
Az ezresnél szinte mindegy, főleg ha te viszed az oilt. Így legalább olyan lesz benne amilyet szeretnél!
Egyébként meg ahhoz amelyik a legolcsóbb!
Sziasztók.

Esetleg van valakinek tapasztalata.

-XVII. Ker. KING ROAD MOTORS
-XI. FULL-GAS BUDAPEST

Valyon melyik a jobb?

Kőtelező szerviz lenne: 1000.Km-es.
Ti hová vinnétek nagyob bizalommal a GS-t?

Nagyábol kérdezgettem az árakat de a többi az elég drágák.

Ha esetleg tudtok árakat azt megköszőnném.
487
Máááán megint itten vagye?
Avell mindnekinek!
NO Azé!
A hatszázas nem bánt itt senkit! Tessék örülni neki ! És a hatszázas tuti hogy össze fog még futnia kistestvérekkel nyáron
Ani!
Nagyon aranyosak az állatkák! Bevallom, egy pillanatra én is "rosszra" gondoltam, de aztán rögtön az jutott eszembe, hogy ez a becsapás. És igazam lett!
Akkor te a melletted ülön kivül, mindenkinél okosabb vagy, de ha a melletted ülö okosabb, akkor nem tarthatsz előrébb mint ö- tehát még figyelhetsz.
De azért jó hogy irsz nekünk is
De már megyek is, mert vége szerencsére! Majd írj, ha tudsz valami izgit a moccról!

Végre! De jó hallani(olvasni), hogy van Tőled butább is!
Igenis vagyok órán... Infón! Csak mivel okos a mellettem ülő, így én előbb tartok, mit a többiek, és ráérek!
Te már megint milyen órán nem vagy?
Szarnak nem szar... de azért valakik csak elvihetnék már!
Nyugalom, nem szar ez, hogy elkapkodjuk!

Türelem!Szerintem várjátok meg az év elejét- január február-itt a nyár
Addig meg csak elfogynak az akciós tételek
Szia!
Jó lenne, ha elvinnék a moccot már! majd írj, hogy mizu van!