Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Drz-t nem vennék...........hiszen az mindenre jó, de csak arra főleg amire kitalálták.

Ha túrázni akarsz vagy csak sokat menni, arra tartsd meg a jelenlegi vasakat, vagy GS öccász

A barátosném vett egyet most aug-ban, de ugye Ő nem is fog vele túrázni járni
kérdeztem.. drz 400 sm is 1.4... és egyik helyett sem lesz semmi egyenlőre. pedig gs réóat tetszik.. ha lenne pénzem egy pályagépre, oylannal járnék. dehát.. választanom kellett....
No ja:-))) év vége van....

Totál olyan a szitu, mintha jövőre valami újjal jönnének elő - és gyorsan ki kell pucolni a polcokat..........
ja, majd legközelebb benyújtom a számlát! amúgy a gs-eket egy miskáért dobálják most... egészen elképesztő..
Technikás - ámbár drágább megoldás 2 motorral menni ugyan oda

Szóval Én inkább dobozolok és felesbe jön ki a benzin:-)
kitartó
igazábol azért vettenm a sportmocit hogy legyen nyugtom. de a szerelem nagy úr, szal az asszony , megjárta szlovákiát(sosem volt ország lopott fővárossal) is, ezen a motoron.. én kb a bécsi útnál bemoindtam volna az unalmast.
a táskába
sehova. épp fütve van, hogy megtanuljon motorozni és remélem vesz motort is!
OK és az utas hova ül?
Nem is igaz, hisz a sárga villámon kis kosárka van:-)))) a mai napig! hisz ez a tartalék mocim:-)
eccő:-)

de vannak ugye olyan kiscsókák akiket ez érdekel CSAK.......
Nekik ennyi a mocizás.....
kimegy, odaránt, hazamegy........és ez kb 20 perc............

A minap egy "ismerős" srác is ezzel jött......" Tiéd mennyit megy, mert Én ráfolytam mint az amőba a tankon és megtoltam neki.....240......270.......azt már nagyon fáztam........"

El is küldtem a halálba, hisz ilyenkor szinte nincs tapadás.......
30km a cég.....és a gumi még langyos se volt..............
pedig menynivel jobb megoldások vannak..
a doboz mindenho lott van..
a doboz .
ja, de eccő tudni köll!
Igy ahogy elnzem azért minden motoromhoz köthető valami:-)))))
De de:-)))

Ha komolytalan lennék akkor előrébb tartanék.-))))))
Az biztos hogy most is lenne az ágyamban egy pucér csaj:-) akit reggel kidobnék..........

Az öcsém ilyen és bomlanak utána a csitrik............minden nap más nője van (és jobbnál jobbak - nekem elhiheted)
fiatalság bolondság...egyszer én is megkomolyodom...á dehogyis neked se sikerült
Én a TZR.emmel az M7-esen 160-at mentem a gyári óra szerint (amugy ez olyan 142 lehet)

ÜVEGHANG - CSUTKA + 1 fordulat gázon:-)))))
igy felpakolva:-))))
aztán nyáron hátha a levegő sűrűsége miatt más hogy megy amúgy igaz én is csak egyszer néztem tüzérke végét ennek csak egy oka van...egy 50es motor ami 10,000től piros 12-13ezer körül már marha kényelmetlenül érzi magát
DEEEEEEEEEEE:-)

Nem vagyok Én MARHA....és engem specc nem érdekel amit olvasok és röhögök......
"A tiéd mennyit megy.......az enyém nem megy csak 198-al, akkor valami baj van?"

ezek általában a fiatal , sútyó, friss motoros, friss jogsis emberek..........
Autósoknál ugye az a kompenzáció.......motorosoknál meg ez?

Nem!
Én csak kiváncsi vagyok mindig hogy MI A VÉGE.....egyszer megnézem és OK.............
Minek? Nem mondhatni hogy jó érzés a saját életeddel játszani - és aki már borult egyszer (én 2x) az tudja hogy HAZA KELL ÉRNI! Ha másért nem akkor anyukád kedvéért.............engem meg ugye várnak a lányaim.

Szóval még egy próba lesz majd:-)
de az tényleg CSAK 20 fok környékén, és szélcsendben.............
OK.....de több ilyet nem szeretnék csinálni.......

Túl csöpögős egy Rockernak nemde?

Az tény hogy elmented és majd tudd mutogatni az unokáknak:-)))))
Láttjátok - Nagypapi benne volt a TV-be:-) egy egész film csak róla szólt:-)
látod erről van szó úgyse birod megállni
Akkor Te vegyél ezüstöt.... olyan is van