kérdeztem.. drz 400 sm is 1.4... és egyik helyett sem lesz semmi egyenlőre. pedig gs réóat tetszik.. ha lenne pénzem egy pályagépre, oylannal járnék. dehát.. választanom kellett....
igazábol azért vettenm a sportmocit hogy legyen nyugtom. de a szerelem nagy úr, szal az asszony , megjárta szlovákiát(sosem volt ország lopott fővárossal) is, ezen a motoron.. én kb a bécsi útnál bemoindtam volna az unalmast.
de vannak ugye olyan kiscsókák akiket ez érdekel CSAK.......
Nekik ennyi a mocizás.....
kimegy, odaránt, hazamegy........és ez kb 20 perc............
A minap egy "ismerős" srác is ezzel jött......" Tiéd mennyit megy, mert Én ráfolytam mint az amőba a tankon és megtoltam neki.....240......270.......azt már nagyon fáztam........"
El is küldtem a halálba, hisz ilyenkor szinte nincs tapadás.......
30km a cég.....és a gumi még langyos se volt..............
aztán nyáron hátha a levegő sűrűsége miatt más hogy megy amúgy igaz én is csak egyszer néztem tüzérke végét ennek csak egy oka van...egy 50es motor ami 10,000től piros 12-13ezer körül már marha kényelmetlenül érzi magát
Nem vagyok Én MARHA....és engem specc nem érdekel amit olvasok és röhögök......
"A tiéd mennyit megy.......az enyém nem megy csak 198-al, akkor valami baj van?"
ezek általában a fiatal , sútyó, friss motoros, friss jogsis emberek..........
Autósoknál ugye az a kompenzáció.......motorosoknál meg ez?
Nem!
Én csak kiváncsi vagyok mindig hogy MI A VÉGE.....egyszer megnézem és OK.............
Minek? Nem mondhatni hogy jó érzés a saját életeddel játszani - és aki már borult egyszer (én 2x) az tudja hogy HAZA KELL ÉRNI! Ha másért nem akkor anyukád kedvéért.............engem meg ugye várnak a lányaim.
Szóval még egy próba lesz majd:-)
de az tényleg CSAK 20 fok környékén, és szélcsendben.............
Ha túrázni akarsz vagy csak sokat menni, arra tartsd meg a jelenlegi vasakat, vagy GS öccász
A barátosném vett egyet most aug-ban, de ugye Ő nem is fog vele túrázni járni