Így is akkora pakkokkal járok. Bizti nem tűnne fel senkinek, ha húzok magammal még egy nagy cumót! De persze azért egyszercsak majd mehetünk egy kört! A Szépséggel még úgysem volt szerencsém....
Persze- ha nappal nyomod:-)))
De hajnali 4-kor meg este 11-kor probálkoz.....és ne 40-es tempónál:-))))
Nekem is bentvan és még épp jó!
Nem fázok.........
Nálam nem is ez a gond. A fő problémám hogy VAN AGYAM és feltutom fogni hogy már nem olyan a tapadás, mint 3 hónapja...........
Annyit meg nekem nem ér meg, hogy megzúzzam a mocit
Apád hülyét is kapna ha beállítanék veled:-))) Ő meg otthon sakkozik magával:-))))))
egyszer meg kellene játszani:-)))))
A gond manapság az sajna hogy 4 kor már korom sötét van.....és gondolom nincs a koleszban a motoros cuccod..........
nem biza! hisz MA 1 hónapso a gép...és 1300 fölött járok..........
Vagyis ha nem muszály, akkor szerintem most még csak olyamn 800-at rugdosnám, hisz ebben van 2 zizgős melójárat, és egy hideg gurulás amit most nyögök , mert betegusz gyenguszt diaktognizált a házi ápolónénim és gyógyszerkurára fogot (ezért jó ha ápolónéni a házisárkányod:-))))
Ha nem veszed be a gyógyszert iszonyat durva tud lenni...........
Nem semmi !
Ha más nem akkor viszek bukeszt, meg kesztyűt.......
Szóval csempészd be a cumod:-))) és privátban megdumálunk majd egy kanyart:-))))
De hajnali 4-kor meg este 11-kor probálkoz.....és ne 40-es tempónál:-))))
Nekem is bentvan és még épp jó!
Nem fázok.........
Nálam nem is ez a gond. A fő problémám hogy VAN AGYAM és feltutom fogni hogy már nem olyan a tapadás, mint 3 hónapja...........
Annyit meg nekem nem ér meg, hogy megzúzzam a mocit
Én eltettem magam holnapra! Drukkoljatok, megtudom a ZH eredményeket!
egyszer meg kellene játszani:-)))))
A gond manapság az sajna hogy 4 kor már korom sötét van.....és gondolom nincs a koleszban a motoros cuccod..........
kb 150 éjszakára.......
Vagyis ha nem muszály, akkor szerintem most még csak olyamn 800-at rugdosnám, hisz ebben van 2 zizgős melójárat, és egy hideg gurulás amit most nyögök , mert betegusz gyenguszt diaktognizált a házi ápolónénim és gyógyszerkurára fogot (ezért jó ha ápolónéni a házisárkányod:-))))
Ha nem veszed be a gyógyszert iszonyat durva tud lenni...........
(akarattal nem gyűjtöm az elleneket)
Mehecc vissza geyerekmackókat gyártani .
Nyufi. guminagyker, gumimaffia, vezér? Tudjuk, majd holnap a cégtől. Várom.