Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy látom, én csütörtökön és pénteken megyek egy kegyetlen nagyot!

Viszont, ha Szilárd nem mond igazat, akkor elázom!
Akkor elő sem veszitek már, csak tavasszal? Én még nem álltam neki téli álomra küldeni...
"... téli csicsika..."?!?!?
ide megyek a hétvégén

Az MTI híre:

Az érdeklődés hiányában (aki sielni akar menjen az alpokba) az idén (is) elmarad a tél!
Szép munka, gratulálok!
De ki az a Prémesgazdi? Mármint a Nyúl, azaz Te, prémes, azaz bundás, és gazdi? Én még zsírozni meg olajozni is tudok ááám Csak arra kell vigyázni, ne hagyon a motorulaj magára a motorjával, mert esetleg jó alaposan szétszedem András is otthagyta a CBR 400 RR-t, mire visszajött, karbisort kipucoltam, htőcxsatlakozások majdnem készek, éppen a kormánycsapágyat akartam kiszedni belőle, mikor visszajött Dede Bence is otthagyta szegény romosra töredezett FZX 250 Zealt, aztán egyszercsak így ment el vele:
(FZR 600 teloszárak, FZR 400 felni, trakee-design első sárédő, rendbehozott fénszoró, és sok apróság)
De ki az a Prémesgazdi? Mármint a Nyúl, azaz Te, prémes, azaz bundás, és gazdi? Én még zsírozni meg olajozni is tudok ááám Csak arra kell vigyázni, ne hagyon a motorulaj magára a motorjával, mert esetleg jó alaposan szétszedem András is otthagyta a CBR 400 RR-t, mire visszajött, karbisort kipucoltam, htőcxsatlakozások majdnem készek, éppen a kormánycsapágyat akartam kiszedni belőle, mikor visszajött Dede Bence is otthagyta szegény romosra töredezett FZX 250 Zealt, aztán egyszercsak így ment el vele:
Embörök!

ÍGY kell kinézni egy moccnak, ami téli csicsika előtti wellness-délutánon vett részt.
Sziasztok

Brigéciollal mosom a kereket láncot ha már nagyon mocskos, a suzuki szervizben is ezt tanácsolták. (ők is így csinálják)

Ha tiszta és pár száz kilométer után egy kicsit pettyes a felni a láncspraytől akkor csak benzines rongyal szoktam a kereket áttörölni. Frankón tisztára lehet varázsolni, és még a festéket sem bántja.
Nyuszi!
Nem marja le, én is azzal tisztítom!
Szia!
NEM!
Olvasd el Blue/Black [17791]-es hozzászólását. Most ilyet talált ki. Sajna nekem az ezüst vázon nem nyerő, a tankra, az oldaldeknire pedig nem tenném
Matrica CSIK.....

Blue
Teddy
esSO
kucsi

Kell még 1 fő, de már igy is le lehet osztani
A matricacsík az felnicsík?
Értem már! Mostantól lehet 9000-ig húzni a bajuszt, mi?
1000, vagy 6000?
Na, és nem pörgött tovább?

Szerintem ilyet nem mondtak.
Én azt mondtam, hogy 6.-ban 10000-nél mutat 200-at az óra (az enyémen legalábbis), de szvsz nincs annyi, legalább 5%-kal kevesebb (190)
9000-nél elvileg 9000 / 50 * 0,95 = 171-et mutat az órám
Blue!

OK......

Matrica CSIK.....

Blue
Teddy
esSO

Kell még 2 fő
Ha SV-t akarsz, sokat ne tökölj, mert most állíítólag 1,4 misi. Ha ez igaz , akkor MOST kell megvenni!
Hi!

Mit ajánlgattál te nekem? azt, hogy levágsz egy darabot a szetnder-emből, és helyette elkészítesz egy mintásat!

Egyébként nyuszi-mobil karbantartását prémesgazdi végzi és nemszeretnéhamáscsinálná. Megy ez nekem is! viszont ezt a zsírzást, olajozást nem nagyon vágom.

Nekem van otthon is nagynyomásúm :)
Persze csak óvatosan és ritkán használom :)

A benzin leviszi az olajos trutyit, mint pl. a láncspray-koszt.

Idén valószínűleg már nem. Későn bírtam megcsinálni a jogsit. Azért nem akarom elkezdeni fizetni a törlesztőket már télen, hogy közben ott áldogáljon az új kicsike a garázsban. Szóval halogatok. Esetleg ha lesz még normális idő, akkor elmegyek kipróbálni egy SV-t :)
Nagynyomással tilos motortmosni! EZ köztudott! Nemcsak a kormány- és lengővillacsapágyakaból mossa ki a zsírt, de tönkreteszi a lánc "O" gyűrűit, kimossa alóluk a zsírt, elkopik a láncod! És ugye a láncot petróleummal illik mosni, a teleszkópra egykis szilikonzsírt kenni, láncot alaposan átkenni, bowdeneket megolajozni mosás után ildomos... És akkor nem kell bowdenre se költeni....
De Nyuszi! Én ajűlgattam neked, hogy karbantartom a Nyuszi-mobilt Csak nem éltél vele
Jóvanna, nagyon szép a motorod!
Tehát a Brigéciol nem marja le a felnicsíkot!

Minek törlöd át benzinnel?

Van kis-nagymosás nálad? én mindig ugyanúgy mosom le, és ha nagyon alapos vagyok, akkor is 20-30 perc alatt csillog-villog a kicsike. De én soha nem viszem nagynyomásúba, igaz van otthon lehetőségem slaggal csiszatolni. Párszor vihette az előző tulaja, és egyszercsak nem mozgott a kormány menet közben... Kiderült, hogy az erős vízsugár miatt elkorrodált kormánycsapágy, széthullott, amikor ki akarták venni. Szóval erre vigyázni kell.

na, eladod egyébként?
Blue a fekete szin fizikai tulajdonsága hogy a fényt elnyeli, tehát nem veri vissza .
Tehát ha visszaveri akkor azért, mert az nem fekete (pl van benne fehér szemcse)
Egyébként a vázat a lábaddal eltakarod nem? azon nem nagyob látszana
a vaterán árulja a srác, sztem van neki fekete is, én vettem tőle már...igaz nem feketét...
Szia

Nagytakarításkor Brigéciollal befújom az blokkot, láncot, felnit, utána rövid állás után nagynyomásúval lemosom. Ezután benzinnel áttörlöm a felnit, lánckerekeket, meg még itt ott. A tankot, meg idomokat és a kipuffogót mosószeres vízzel "kezelem" Esetleg a végén jöhet egy kis polír :)
Ezek után így néz ki a mocc
Fizess be egyre:-))))))

Szívesen váltanék a hideg, koszos, mérhetző vegyiparból, egy kényelmes, meleg, fotelos munkára
BIBI én motorral jöttem melóba:-)) és holnap megyek is a szervízbe:-))))

Amugy ki volt az a marha aki azt mondta hogy a Bandita 9000-nél 200-at megyen?
Annyit nem megyen sajnos Én csak 176-ot mértem Batta felé jövet