Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok:-)

Ha tudsz feketébe akkor szólj:-)))))
jaja! Csakaz aprópója nem volt olyan örömteli!

Blekk: király a vidi, ügyes vagy, jó pillanatokat kaptál el! Azért meghaaó is volt picit...
Hi!

Mivel szoktad mosni a felnid? Nekem is tetszik a felnicsík, de mivel nekem világosszürke a felni, ezért brigéciollal szoktam leszedni róla a mocskot. Az lemarná a csíkot is vajon?
Sziassztok !
Látom volt jó kis összeröfi ...
Na csőőőőő mindenki!

Te Blue! A vidijóóóó ku... jó lett sajnálom,hogy nem tudtam ott lenni.
Nem kéne Neked valami operatőr-sulit elvégezni?

Erik!
Téged jó volt boldognak látni és ennyire örülni! Remélem tavasszal már túrán találkozunk! Igazin!
Blue!

Nekem fényvisszaverős felnicsíkom van pl. Az is egyfajta megoldás lehet a problémádra. Asszem 3000 Ft egy szet.
tessék Dorcsi!
Blue bácsi!

Léccilécci a csoportképet butítsd már le! Mert kell az iwiwre új kép! És az 1,18 mega cseppet nem fér fel! Lehet ilyet?

Köszike!
Most Óbudán olyan félborultas az idő, na és... Fel kell öltözni, és nulla fokig mehet a buli. Az eső meg lemossa a gépet legalább

A mai rendes motoros ruháimmal már horroszerű az, ahogyan régen MZ-ztem, két farmer, melegítő, öt pulcsi, pufajka, meg kötöttsapka a bukó alá
Itt nem! Napocska van!

De motorka éppen fürgyik...
Itt hullik a szmötyi az égből...
na de mennem kell,ebédszünetnek vége!Minden jót!Amúgy egész jó motoros idő van.
értem,most már egész tájékozott lettem hála Neked!
A vékony fül akkor alakul ki, amikor az ember délen kalandozik. Együtt jár a "fejbúbi" kopaszodással... Ugyanis mindkét esetben "fogáspont" alakul ki a fejen. Fogáspont azért, hogy nehogy elmenjen onnan, mééééég ne!
És így szépen lassan átlátszóvá válnak a fülek!
Olaszországig hosszú az út,lesz aki segit rajta.
Nekem aztán édes mindegy,milyen a füle
jó,én ehez nem értek
Ráadásul még fűzni sem tud:-)))

a nőhiány van akkor nem vékony haben VASTAG és KEMÉNY a füle:-)))) hisz odáig van már "anyaggal"
És mit kap vacsorára, miután ráddöntötte az ajtót.. és eltelik a "kritikus" másfél óra?
Az én pasim már 3 hete nincs itthon.És hol van még a 16!

Így is van! Jól elkormányoztad. Helyes gondolkodás, hogy a szűkös időkben is egyfelé jár az eszed!
Egy hetes nőhiány!? Nagy kandúr lehet...

Én meg csak szövegelek róla egy ideje!
Képzeljétek,kaptam ma egy ajánlatot.Azt mondja a pasi:1 hete nőhiánya van,menjek ki vele Olaszba.Fogjam meg,milyen vékony már a füle. Amit kapott,azt nem teszi zsebre!Mondtam neki,miért nem az anyját hivja.Megdugni azt is meglehet!
Igen,ki hogy nevezi...
Blue a lányaira vár! Amúgy, azt hiszem ő is legalább 16-ig... Én pedig biztos, hogy addig, vagy annál tovább.
Hacsak a "sültgalamb" nem repül a számba... vagy az én "sültgalambom" valakinek a szá...