Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi.
Nekedis nehezen vette be azinditás után a sebességett, Utánna meg tökéletesen, finoman.?
Egyszer már én is! Nagyon, mert hiányoztok ám!
És hol van még a meleg idő...
ne mond hogy ha nem mondják hogy sietni kéne akkor még 1000közelébe se vagy...
eccő elmennék velet mocizni..
No, így néz ki.
Sajnos magyar oldalt nem találtam róla, de általában huszonharmadrangú autósboltokban lehet kapni. Baromi jó kis szer. Ha 70 fölött megyek kocsival, nem kell abalaktörlőt használni.

RainX
Akkor csavarj bele SÜRGÜSEN 350-et!

Nekem az volt a gyanús - amit már mondtam....
Minden szervíz más és mást mondott - de azt EGYSÉGESEN mondták hogy még a hideg előtt jó lenne ha olaj lenne benne, és nem ez az összekoptató lötyi.

MIÉRT?
Szóval nekem itt volt gyanus........és ezértis sedertem bele gyorsan az 1000-ret!
Hahóóóóóó itt a Teddy!
Csak szeretné a projektet! Bent voltam a cégben későig. Persze azért nem végig dolgoztam...
RainX. Ez tökéletes a sisakra. 100 ml valami 3000 pénz. Én már 5 éve használom kocsin, és még van belőle. A sárga flakonos a vízlepergető, a fekete pedig a párásodásgátló. Vagy fordítva...
Egyébként a sisakra jó a vízlepergetős Clin is. Ha úgyis bogármentesítesz, akkor ezzel tedd! Egyszerű és nagyszerű...
Benzinkútakon is lehet venni egy kis Orcsepp nagyságú sprayt.....
Befújod, zsepivel elkened.......3-4-5 esőt kibir.

A pici vizcsepeketr is összevonza és egyben lecsúztatja......
Anno Bexinek volt ilyen
Nade nekem nem mindegy h 250 felett a 24-esen kanyarban tapad-e?
A jól tapadó gumik jobban kopnak
Még garis agép.
Első olaj van benne.
Bejáratos Kb:650Km.

Nem tokmánnyal, hanem kalapáccsal a szélvédők tisztításhoz!

Most komolyan. Egy dobozban van a szer, egy szivacs és egy kendő. Azt hiszem enyi.
Elolvastam a használati útmutatóját is, de a nevére nem emlékszem.
Teddy!
Holvagy?
Mackóbarlangos, kismackókészítős projekten DOLGOZOL?
Erik!
Mikor indulsz sielni?
Erről vki?

"A Lidl-ben lehet kapni 1000Ft körül akcióban ezt a nonotechnikás szélvédőre való valamit, ami bizonyos sebesség fölött feleslegessé teszi az ablaktörlőt"

Miaz h készletben? Mivel? 1 tokmánnyal, vagy 1 9 részes jénaival?
Ez nekem akkor volt, amikor a honvédségnél használt "sűrű" olajat tettem be a trabiba, a váltóba. Olcsó (vagy ingyen) volt, de hidegen alapjáraton NEMCSAK1-ben, ÜRESBEN is vitte a trabit. Szerencsétlen motor!
Köfi Főnök!

Nyufi! Na ilyet tudsz az olcsónál 1 kicsivel kevesebbért szerezni? Az nem baj ha nem fizetnek azért h használjam .
Vagy: szponzort keresek! Nyuszi szerzi, Te fizeted, Én használom. És mindennap beírok ide NEKED egy köszönetet (komolyan gondolom)
Szia!

A Lidl-ben lehet kapni 1000Ft körül akcióban ezt a nonotechnikás szélvédőre való valamit, ami bizonyos sebesség fölött feleslegessé teszi az ablaktörlőt
Próbáltam most rákeresni a weblapjukon, de nem találtam, amúgy készletben van, múlt héten láttam pesten a maglódi úti Lidl-ben.
Lehet, hogy ez jó lenne a plexire is, már gondoltam rá én is , de az új sisakon még nem mertem kipróbálni.

Nem idavágó dolog, de lehet ott kapni impregnáló sprayt is.
Sziasztok, negint it.
Már irtam de nem jelent meg.
Kőzépsztenderen van a gép szivato már visszatolva, már jár néhány perce a gép.
Kuplung be 1. kattan kerék forog, kuplung még mindig ben 2. kerék forog, aztán üres kuplung ki kerék nem forog. 2-szer ráhuzok a kuplungra, aztán behuzom 1-es szépen veszi, kerék már nem forg,/kuplung behuzva/.
És ezt csak akkor csinálja amikor elsőnek inditom az nap, utána vaj puhán lehet vele váltani.
hy!ha valaki tud 2001-es gs500 hoz komplett motorblokkot az pls hívjon vagy írjon! 06/30 6302785 thx
Heidenau fanok:

esSO, Erik és ÉN.....

Én nagyon megvoltam vele elégedve! Vízben, esőben, erdőben, őályán - mindenhol jó volt! És ugye árban a legjobb!
Tökig dönthető - szóval a márkásabb gumiknál egyel rosszabb csak - NEM MEGY EL ANNYIT, de ugye nem is kerül annyiba!

Szóval nyugodtan vegyél!
Üdv Mindenkinek!

Valahol, valamelyikőtöknél olvastam a Heidenau gummáról. A K64-63 típus első blikkre tetszik. Főleg a középső futásirányú vízelvezető nyílás miatt. Tapasztalat vkinek? Ja és persze az ára sem "continentális"

most hallom a tv-ben (diktafondobó! eldobom a zagyam, NAON JÓ)

Pár hete cseréltem olajat. Nagyvas Repsol 15w50. Na ezzel hasonlókat produkál. 1-2 perc járatás után alalpjáraton ne tedd 1-be! Persze érthető, nemárt ha tudod mi van benne. Lassú öltözés, "szomszédébresztés", stb.

Más. A bukóm plexijéről amikor még új volt kb 60 felett lefújta a szél a vizet. Most nem. Mit kéne rá fújni? Tapasztalat?

thx mindenkinek
Pardi+ Harmati
Nem lökött a ciccah, langyin van indulandusz ... Megvan az a szertatrás, amit leírtál .
HOL?

Na ha ez megvan, akkor ott már le se tagadhatják, hogy lesz valami újítás........hiszen nagyon "MINDENT leszedni a polcról" project szaga van a dolognak......