Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyuszancs!

Ha nincs gebasz akkor tök mindegy TE kihez mész!
Ha meg gebasz van akkor relative mindegyik egy szemét , köcsög............és persze egyik se akar fizetni!
cicccc

Az bizonyos hogy legyen feles.......ha már kötegszel velem
Miért? Gondolj bele....
Egy hideg olaj be van "állva"......és nem fog neked minden furatba befolyni, hiszen nem tud! Erre csak a langyi/meleg olaj képes.......

No most aki arra esküszik hogy menet közben melegedjen, az letol 1-2-3-4....km-et ugy hogy bizonyos helyeken nincs kenés.........

Szóval megnézném hogy mennyit fog elmenni a motorja!

De az tuti hogy ÉN így indultam el bármikor!
1., szivató be.....indit
2., felpörög......mikor eléri a 3000-ret akkor szivatüó visszatol 2000-2500-ig.....
3., Mikor megint felpörög 3000-ig akkor visszatol szívató....

Hidegben volt hogy ez nem 1-2-3 perc!
Láttátok vadi uj GS500-ast lehet kapni 900-ért
(na jó csak hitelre+ forgalombahelyezés)
Különben is minnél hidegebb van annál tovább tart mire mindent felvesz az ember
ja, hogy rossz helyen kutakodom a drága információmért?
ilyet én is hallottam, h mehetek hideg motorral, de nem húzzam neki nagyon. mindenesetre én a bemelegítés híve vagyok. úgyis szüttyögök még mielőtt a mocira ülök, tehát belefér a járatás....
Na jó, de az Ördög nem alszik, csak hozza a nyakunkra az esőt!

Csak azért informálódom, mert nem mindegy a különbség, de még a 26e ft is olcsóbb, mint a tavalyi KÖBE-s díjam, ergo tulképp, ha nagyon rosszakat hallok a MÁV-ról, akkor tavalyhoz képest még a kh-val is jobban járok. kicsit zizi vagyok...

üdv: a túltanult nyúl
Pff, erről is hallottam már, hogy állva vagy menet közben melegedjen-e be rendesen a mocc - ütköznek a vélemények .
De nem 1 perc, amíg tényleg elindulok, annál azért több
Apu mondjuk néha így is rám szól, hogy mehecc már ...
KEVÉS!

ilyenkor nyugisan szív el egy cigit is!
1 percet nyáron melegitek......

Akkor jó az indulás ha már a deknit megfogva is legalább langyos!
De ez nem 1 perc!
De van:-) NE VEGYÉL! csak ha a 666 azt jelenti hogy MAZOHISTA VAGY......

amennyire olvasom a forumot itt nincsenek olyan tagok aik baleseteztek, sőt itt mindenki utánképzésre járt...
Akkor lehet az oldaltámaszos téma...
Ha az sem, akkor sztem kérdezz rá szervízéknél... Nekem ilyet (még ) sosem művelt.
Nem vagyok mérges....

Őrület ez a nap. nem kellett volna ma bejönni...
Nyugi!
Szerinted mit csinálok most?
Szia.
A kocsival ott vagyok, rendesen kűldik a papirokat.
Eddig nem volt semmi problémám velűk.
K&H... 18-án kötötem a szerződést még nem kűldték eddig a csekkett.
Kőzpontótt utolérni nemtudom, csak a gép beszél.
Én is váltók a Máv biztosítóra.
A szivatot teljesen vissza tudom nyomni, Kb:5-percet Min.-járatom első be inditáskor, elindulás ellőt.
Még a gyári olaj van benne.
Bejáratos Kb:650Km-van benne.
A szivatot teljesen vissza tudom nyomni, Kb:5-percet Min.-járatom első be inditáskor.
kérdezd meg azokat a károsultakat akiknek nehezen vagy macerásan fizet(ett)....
Valakinek tapasztalat a Máv biztosítóval? cirka 13e-rel olcsóbb, mint a 2. helyezett KH...
Meglehetősen hideg van már, lehet azért áll le. Én mindig járatom addig, amíg kinyitom a kaput. Az kb fél-egy perc, addigra már gurítható állapotba kerül a vas . De így is rendszerint akkorát "klattyan" úgymond hidegen az egyes, hogy frászt kapok .
Hello.
Nincs valakinek tapasztalata 83as gs400ról?
1. lehetőség: Kicsit sűrű lehet az olaj, és elég hideg van manapság. Járasd kicsit tovább, mielőtt sebességbe teszed, vagy adj nagyob gázt.
2. lehetőség: Az oldaltámasz kapcsolója nem érintkezik rendesen, és úgy érzékeli a motor, mintha ki lenne nyitva a támasz
Sziasztók.
Kellene 1 kis segitség.
Amikor a motort beinditom,/Aznap 1-ső inditás/, be rakom 1-es be, a motor le áll.
Mintha nem emelne ki a kuplung, de másodjára már szépen be veszi és onantól gyönyörűen lehet vele válltogatni.
Ez vajon miért lehet vagy tapasztalt már valaki ijet.
Amúgy tőkéletes a gép.

Segitsetek légyszi.
Helló-helló!

Bevállaltam a sofőrködést, úgyhogy csak szaglászásra futotta a villányi borpincében! Amúgy nagyon szupi volt, kár, hogy Zimacska nem tudott elugrani felénk egy kis traccspartira!
Ajánlom mindenkinek a Mecsextrem parkot (ld vérnyúl)! Holnapra lesz fotóm, amint a fák tetején lavírozunk biztosítókötéllel!

A fürdő nem volt olyan nagy szám, bár jól esett egy kicsit ázni a vizében az egész napos csavargás után....

Látom Ti is jót gurultatok.

Zimacs: Utólag is Boldog 18. Szülinapot kívánok!