Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez az!
ijjjjjjjesztőek
Nem csodálom, nagyon ilyesztőek! Én is meggondolnám, h ellenkezzek-e velük!
Irigyellek benneteket.Csak holnap estig kell várnotok.Nekem 16.-ig na nem a csajokra...
Akkor inkább ragaszkodnék a "nem emlékezetes" dolgokhoz. És folyamatosan művelném, hiszen nem emlékszem az előzőre...
Négyszer-ötször? Hu-húúúúúú, az komoly. Ekkora sz@rban még nem voltam!
egyenlőre:-))))

De sajna jelenleg is egyedül vagyok.....Én meg a Blue - és ráadásul ez így is marad egész holnap estig, mig haza nem érnek a csajszikáim:-)
csak a hangok?
Ha az informátor nem hazudik!
Egyet ne feledj baártom!

A legjobb, legkímélőbb és mégis vad, emlékezetes eseményeket mindig ÖNMAGUNKNAK okozzuk:-)))))
Persze ha ezt már napi 4-5x teszed meg az már beteges:-))))
Amikor elküldtem a hozzászólást, már sejtettem, hogy le lesz csapva a laszti! Szóval, rágyúratok, addig meg rágyúrok, hogy ne maradjak szégyenben... Emma, emmeg hónap!
Nekem is szokták mondani a hangok a fejemben hogy értelmes vagyok
a jóbarátok topicba akkor ne gyere, mert szinte csak én vagyok most ott, de rám nem illik a leírás.
Szóval akkor 1 biztos létezik
A farkas sétál az utcán, és meglepődve látja, hogy a nyuszika egy
baseballütővel a kezében áll a sarkon.
Odasétál hozzá és megkérdezi tőle:
-Mit állsz itt, nyuszika?

A nyuszi mereven ránéz, és lassan sziszegi a fogai közt:
-Bosszút.
Nem harap, csak rúúúúúg! Toppantós nyúlláb...
rágyúrsz? Inkább a Marcsi nem? Vagy új nőd van? Casy? Azt a csajt ismerem
A munkatársaimnál csak értelmesebbek lehetnek.
Tegnap hallottam egy emberről, akinek az unokaöccse hallot egy olyan valakiről, aki már látott az utca túloldalán sétálni egy ilyet!

Szia!
Szerinted mit jelent? Azt hogy felültél egy sárgárA meg egy Feketére

UI: féleg a harapós nyulaktól:-))
Ha megtalálod őket szólj nekünk is:-)))))
Sziasztok,ebédszünetemet feláldozom hogy értelmes emberi lényekkel társalogjak.
Így van! Szeressem én Őket, a Nőket! Hosszú téli estéimen majd rágyúrok a projektre... azt hiszem azzal tudom elejét vanni a kósza feltételezéseknek, ha bemutatom majd az enyémjátékot! Addig is néha elkerekedik a szemem, hogy miket meg nem előlegeznek nekem... Hízik is a májam és dagad a zúzám!

Megyek is a Bikerwebre vadászkodni. Hiszen munkaidőben kevés az egyéb lehetőség...
Mindegy neked, csak nőnemű legyen az a prémes!
neked műxik a hangkártya a laptopban?

Az első mondatot nem érti az eszem... Nem is reagálnám túl ezért... hiszen miért legyen kellemetlen helyzetben a Nyuszi, ha nincs alapja? Még a feltételezés is egy kis egyes az ellenőrzőbe! Hozd csak ide gyorsan!
Ettől függetlenül kedvelem a prémes állatbőröket! Legyen az Nyuszi, Macska, Cica...