Akkor inkább ragaszkodnék a "nem emlékezetes" dolgokhoz. És folyamatosan művelném, hiszen nem emlékszem az előzőre...
Négyszer-ötször? Hu-húúúúúú, az komoly. Ekkora sz@rban még nem voltam!
A legjobb, legkímélőbb és mégis vad, emlékezetes eseményeket mindig ÖNMAGUNKNAK okozzuk:-)))))
Persze ha ezt már napi 4-5x teszed meg az már beteges:-))))
Amikor elküldtem a hozzászólást, már sejtettem, hogy le lesz csapva a laszti! Szóval, rágyúratok, addig meg rágyúrok, hogy ne maradjak szégyenben... Emma, emmeg hónap!
A farkas sétál az utcán, és meglepődve látja, hogy a nyuszika egy
baseballütővel a kezében áll a sarkon.
Odasétál hozzá és megkérdezi tőle:
-Mit állsz itt, nyuszika?
A nyuszi mereven ránéz, és lassan sziszegi a fogai közt:
-Bosszút.
Így van! Szeressem én Őket, a Nőket! Hosszú téli estéimen majd rágyúrok a projektre... azt hiszem azzal tudom elejét vanni a kósza feltételezéseknek, ha bemutatom majd az enyémjátékot! Addig is néha elkerekedik a szemem, hogy miket meg nem előlegeznek nekem... Hízik is a májam és dagad a zúzám!
Megyek is a Bikerwebre vadászkodni. Hiszen munkaidőben kevés az egyéb lehetőség...
Az első mondatot nem érti az eszem... Nem is reagálnám túl ezért... hiszen miért legyen kellemetlen helyzetben a Nyuszi, ha nincs alapja? Még a feltételezés is egy kis egyes az ellenőrzőbe! Hozd csak ide gyorsan!
Ettől függetlenül kedvelem a prémes állatbőröket! Legyen az Nyuszi, Macska, Cica...
Négyszer-ötször? Hu-húúúúúú, az komoly. Ekkora sz@rban még nem voltam!
De sajna jelenleg is egyedül vagyok.....Én meg a Blue - és ráadásul ez így is marad egész holnap estig, mig haza nem érnek a csajszikáim:-)
A legjobb, legkímélőbb és mégis vad, emlékezetes eseményeket mindig ÖNMAGUNKNAK okozzuk:-)))))
Persze ha ezt már napi 4-5x teszed meg az már beteges:-))))
baseballütővel a kezében áll a sarkon.
Odasétál hozzá és megkérdezi tőle:
-Mit állsz itt, nyuszika?
A nyuszi mereven ránéz, és lassan sziszegi a fogai közt:
-Bosszút.
Szia!
UI: féleg a harapós nyulaktól:-))
Megyek is a Bikerwebre vadászkodni. Hiszen munkaidőben kevés az egyéb lehetőség...
Az első mondatot nem érti az eszem... Nem is reagálnám túl ezért... hiszen miért legyen kellemetlen helyzetben a Nyuszi, ha nincs alapja? Még a feltételezés is egy kis egyes az ellenőrzőbe! Hozd csak ide gyorsan!
Ettől függetlenül kedvelem a prémes állatbőröket! Legyen az Nyuszi, Macska, Cica...