tetszik:-))) legalábbis a célnak megfelelne......
és?
Mocival Batta 9 perc a csúcsidőm....alapban 20 erc.....
Ezzel meg lenne 31.........nem belefér az életembe?
Ökörség. Akkor már rendes auto kell, amibe(a családból) mindenki és minden belefér.
Az én mottom : mindenhová a megfelelő jármüvel- robogó, nagymotor, auto, BKV,sőt bicajt is használok(igaz nem Bp-en)
Én is törtem össze magam már 2x.....mégse álltam le....és autót se vennék.....
Vagyis vennék egyet.....egy AIXAM-ot, vagy egy JAM-et.....
Azzal tök ellenék - és még jogsim is van hozzá.-))))))
A gond?
Brutálisan vicces áraik vannak
"Segédmotoros kerékpár: olyan két-, három- vagy négykerekű jármű, amelyet 50 cm3-t meg nem haladó lökettérfogatú belső égésű motor vagy legfeljebb 4 kW teljesítményű egyéb motor hajt, tervezési végsebessége a 45 km/óránál nem nagyobb és saját tömege legfeljebb 350 kg."
Egy motorhoz képest egy autoban semmi érdekes, izgalmas sincs
És akinek a Burgman se motor akkor hogy lenne alternativa egy auto. De ugy emlékszem Eriknek van autoja is (Talán csak Bluenak nincs )
Elfér a mozgólépcsőn!
Annál jobban nem érezhetsz magad melett egy férfit:-))) mint egy kis polákba:-)
Adonyba van 3-4 is.....
tetszik:-))) legalábbis a célnak megfelelne......
és?
Mocival Batta 9 perc a csúcsidőm....alapban 20 erc.....
Ezzel meg lenne 31.........nem belefér az életembe?
nem feltétlenükl erre gondoltam de ez se hátrány
Motoron még nem szítak le, de kocsiba már......... hehehehehheheehe
Vagyis izgalmas az autó is:-))))
ismét nyögöd a véleményed - Én pedig ismét azt mondom hogy ha olyat veszek amit szeretnék az így nézne ki:
Kiváncsi lennék melyik köcsög autós merne velem szívózni
Az én mottom : mindenhová a megfelelő jármüvel- robogó, nagymotor, auto, BKV,sőt bicajt is használok(igaz nem Bp-en)
Vagyis vennék egyet.....egy AIXAM-ot, vagy egy JAM-et.....
Azzal tök ellenék - és még jogsim is van hozzá.-))))))
A gond?
Brutálisan vicces áraik vannak
"Segédmotoros kerékpár: olyan két-, három- vagy négykerekű jármű, amelyet 50 cm3-t meg nem haladó lökettérfogatú belső égésű motor vagy legfeljebb 4 kW teljesítményű egyéb motor hajt, tervezési végsebessége a 45 km/óránál nem nagyobb és saját tömege legfeljebb 350 kg."
Hasznos cikk!
http://totalcar.hu/tesztek/mop...
Addig lassan már mi se mocizunk
És akinek a Burgman se motor akkor hogy lenne alternativa egy auto. De ugy emlékszem Eriknek van autoja is (Talán csak Bluenak nincs )