Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tetszik mind a két túra, remélem 2008-ban már veletek tarthatok.
Részvétem!
Szar lehet most nektek!

Apropó!
Nekem tetszik! De nem túl sok a sátorfelverés-bontás?
Azé mert Ő most dolgozik - igy hadd csurogjon a nyála:-)))))))))
Bár 1 óra és indulok Én is.....
Főni!
Nem értem, hogy miért Teddynek küldted, hiszen ő nem "jár" veled ilyen helyekre.
Azért még - mint aféle érdekelt - én is belenézhetek?
Piet!

Nekem azt mondhat bárki-bármit! Én annak hiszem ami a fejemre esik - vagy nem esik:-)
Majdnem nem volt már túra sokszor ugyebár eső miatt...... Adonyban eset, Velencén, a Balcsinál meg megszakadtunk a melegtől...........

Bár az tény hogy a lovakat esőbe már nem szívesen viszem ki......hisz még szoknunk kell egymást:-)
Teddy!

Egy kis plusz a hideg, esős napokra:-))))

Itt a második tervezet alapja a nyárra........
Ha az első hegy - akkor a második TENGER:-))))

http://akmtmedia.extra.hu/tura...
Oké, köszi!
Ülés alatti idom?
Sérűlésmentes a kormány?
Igaz , engem csak krómos érdekel. Ha az, akkor mennyi?
Neked is!
Esőmentes szép napot mindenkinek!
Rossz előrejelzést nézel nézd a windgurut ott holnaptól már nem esik
Még mindig jobb mintha hó esne.
he he he

Nem:-) annak elég a lágy szellő is.....
A robim ugye turbóhütésű.....
A Banditába meg elég víz van szerintem:-)

Szóval nem értem minek ennyi plusz víz?
A GS-ed is vizhűtéses volt?
Ha motorozol mindig esik
Úgy láttom ha holnap motorozni akarok akkor nem mehetek nyugatra, csak DK-felé....
Esetleg odaírhatad volna hányas a gép:-))
Mert pl egy 95-ös ülés már nem kompatibilis egy 2003-assal..... bowdenek se....stb.
Szerintem lesz vevőd rá - mert Én is felvásároltam volna jópár holmit 2-3 hónapja!

Akár lőhetsz be árakat is! Hogy a nép képben legyen (ha jó árakat teszel be szerintem el is kapkodják.)
A reggeli mottóm:
"A robogómmal is rongyá lehet ázni"

Pedig éjjel már örültem hogy minden száraz, nincs szél.....mocival mentem volna Én is mlózni....és nem is jöttem volna haza, csak vasárnap........erre tessék.....szakad az eső
Erik

Olvasom a gondod, megoldjuk a problémát, cím név telefonszám, és rendben lessz, Dzsokival összedolgozunk.
Szia

Milyen évjárat? Érdekelne egy hátsó lengéscsillapitó.
Pssssszt!
Jó reggelt Népek!

Halkan kiosonok az ajtón, hogy fel ne ébredjetek! Ezt nektek:

"Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, aerobikozz, hogy el ne hízzál."

Majd este jövök!
Sziasztok!

GS 500-hoz megmaradt alkatrészeim eladók. Motorikus alkatrészek már nincsenek, de ezen kívül nagyon sok cuccom van. Olasz papíros váz, ülés, sérült tank+idomok (bizt?), hátsó lámpa, túrakormány, kormánykapcsolók, elektronika, fékek, keveset futott láncszett, hátsó gumi, stb. Ha valami érdekelhet, kérdezz!
Te Teddy!

nem emlékszem erre a csajra:-)
Melyik túrámon ázott meg?
Én már mult télen is elintéztem a Generallinál, simán ment, egy nappal se fizettem többet.
Egy pár 10 Le-s mocinál teljesen igazad van, de 100 Le-ő felett már érdemes, pláne mert hideg időben nem igen tudsz élvezetesen mocizni, csak csuszkálni.
Tény én is jót robogoztam ma városba, termoruhában kinai kesztyüben