Hátha én is megértem: 2x2 sáv. Ő a saját belsőjéből a Te külsődbe 180fokos vissza. Balra előted vki beengedi. Te jössz a külsőben, ő nem lát jobbra téged, és...
Szal akkor nem Te vagy a hibás (ha tényleg ötvennel mentél, és nem volt 30-as tábla).
No igen most jön a jobbról előzés, vagy kikerülés. Nem ugyanaz. és ehhez már nem igazán értek. A lényeg: az ő kötelezőjére fizetik a GS helyreállítását?
Jobbulást!
Párhuzamos közlekedésnél a szélső sávban haladtam, a belső sáv útépítés miatt be volt állva.
A szemből jövö punci a beállt kocsisor két autja között megfordult volna ha nem trafál telibe. kb 50.-el mehettem és akkor vettem észre, mikor kb 4m-re tőlem jelent meg a kocsi orra. Esélyem sem volt bár a fékeket behúztam és megpróbáltam borulni, de addigra már oda is értem. A hölgy körültekintéséről annyit,hogy a csattanás után lépett a fékre, hiszen ezen a sávon túl állt meg az autója.
Pont a lábtartómnál volt a találkozó, a motor és én is szaltózva távoztunk a helyszínről. A motor 12 métert repült és fejre érkezett, én 16-ot és pofára mint a béka.
Ennyi.
Bár nem én voltam a hibás mégis bennem maradt egy szurka piszka, hogy én vajon miért nem vettem észre? Eddig mindíg arra voltam büszke, hogy én azt is észreveszem, ha engem nem vesznek észre!
Ez most nem jött be. Talán túl ismert volt a terep, vagy a rutin,vagy csak mert már csak 500 méterre voltam otthonról? Nem tudom!
UI:
Az autósok szinte egyként ordibálták, megérdemli, minek kell jobbról előzni! Ők aztán ismerik a kreszt!
A lában sztem jól van, keményen erőltetem.
A rendőrséggel semmi. Még a kórházban felhívtak,hogy meséljem el hogy történt, aztán megköszönték és azt mondták majd értesítenek.
Azóta semmi,
Kedves Hölgyem,
Sajnálom, hogy így járt a kesztyűvel, de aki a már meglévő kapcsolatokat nem haszánlja ki...... mondtam neked, hogy nálam a szép hölgyek egyedi áron vásárolhatnak , ha megengeded majd megpróbállak valamivel kárpótolni! (talán holnap)
Vhááá, azért hóban szetm nem megyek ki... Legalábbis most ezt mondom .
Hogy mikor kezdtem mocizni? Igazán és egyedül idén április 21-én - legálisan ... Egyébként pedig genetikai rendellenesség
Nálam is így indult:-))))
Ahogy a 6-oson volt egy CSIK már vettem elő a vasat:-)))
Voltam úgy Battán, hogy minden hó volt:-)))))
és röpködtek a minuszok:-))))
A kollegák sorra röhögtek, mert lefagyott az arcom és 2-3 óra múlva mikor olvasdt ki - igen furán néztem ki foltosan:-)))))
Azt "megöregszik" az ember.....vagy csak észhez tér? Az ízületek jelzik viszont hogy HOPPÁ legyél már észnél:-))))
A bukót sztem 1 jó honapja vettem már. Az Infinitybe szerettem bele, azon belül is a pirosba . Nem én vagyok az orrvédős csajszi, az enyémben van, csak kicsit meg kell buherálni, mert jön alatta a szél...
Na igen, a most akciós vastag Spool kesztyűt sikerült máshol megvennem eredeti áron ... De úgy sem volt vészes sztem . És télleg jó, nem jön se cúg, se hideg, se víz be rajta .
Pont így történt.
Párhuzamos közlekedésnél nincs jobbról elózés, nem szlalomoztam, egyszerűen a külső sáv volt a gyorsabb.