Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még valami az örök témához:

"Egy férfi motorozott a kaliforniai tengerpart mentén, amikor váratlanul egy felhő került a feje felé és egy menydörgő hang szólalt meg:
- Azért mert te mindig hűséges voltál hozzám, teljesítem egy kívánságodat.

A motoros lehúzódott az úttest szélére és így válaszolt:
- Építsél nekem egy hidat Kalifornia és Hawaii közé, hogy bármikor átugorhassak a szigetre.

Az Úr így szólt:
-A te kérésed igencsak anyagi dolgokra épül, gondold el, mekkora létesítmény lenne. Az óceán aljára levinni a tartó oszlopokat, és az a rengeteg beton, aszfalt és acél. Természetfeletti dolognak vélnék. Meg tudnám csinálni, de még nekem is nehéz lenne. Gondolkodj egy kicsit, hátha eszedbe jut valami más, amivel az emberiség jövőjét tudnád elősegíteni.

A motoros elég sokáig gondolkodott, végül így szólt:
- Uram! Azt kívánom, hogy minden férfi megérthesse az asszonyokat. Tudni szeretném, hogy mire gondolnak, mit éreznek legbelül, amikor csak némán néznek rám, vagy amikor sírnak, nevetnek, vagy amikor rosszat mondok. És hogy hogyan tudnám a nőket boldoggá, kiegyensúlyozottá tenni.

Erre az Úr így válaszolt:
- Hány sávot akarsz a hídon?"

Szóval, a dolgozó Népeknek:
Jó reggelt Népek!

Ma reggeli figyelemfelkeltés Teddy módra:

"Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör... EZ NEM LEHET VéLETLEN!"

És még egy a dolgozó Népeknek:
A teljesség igény nélkül íme egy lista (95-ös GS500 alkatrészek):
- kormánykapcsoló jobb/bal: 5eFt/db
- első lábtartók 2eFt/db
- lábtartó mögötti védőlemez: 2eFt
- gáz-, szívatóbovden: 2eFt/db
- felső villahíd: 5eFt
- alsó villahíd: 10eFt
- gyújtáselektronika: 15eFt
- kormány végsúlyok: 2eFt/pár
- zárszett kulccsal (gyújtáskapcs., ülészár, tank): 20eFt (de külön is mehet)
- km óra meghajtó: 3eFt
- hátsó lámpa: 6eFt
- első fékrendszer, komplett: 20eFt
- hátsó fékrendszer, komplett: 15eFt
- lánckerék menesztő gumicsillapítókkal: 10eFt
- jó állapotú lánc+hátsó lánckerék: 10eFt
- gyári Bridgestone Exedra hátsó gumi: 5eFt
- gyári fényezésű tank horpadásokkal: 10eFt
- ülés (huzat 1 helyen lyukas): 5eFt
- hátsó lengővilla: 15eFt
- váz (olasz papírral): 40eFt
Nagyjából ennyi. Képet kérésre tudok küldeni!
FIGYELEM KEMPINGESEK!

Hideg lesz, de reménykedem hogy beindul a Bandita! Nem akarok senki kocsijába utazgatni...........

a lényeg:
Aki jön a kempingbe! (mivel nem tudom a létszámot)

Mindenki hozzon valami kis kajcsit, legalább annyit amit maga megeszik, megiszik - hiszen a kempinges nem tudja a létszámot ugy mint ÉN...vagyis nem tud készülni......

Azt max svédasztalazunk:-)))

Jöhet MUFFIN, palacsinta, kókuszgolyó.....
Én specc ezt szeretem:-))))

No akkor hétvégén KEMPING:-)))))
JA!

Ha feljelentést teszel akkor NEM MONDHATJÁK HOGY ISMERETLEN TETTES! Hiszen kint voltak helyszielni és a csaj adatai is felvették!

Nyugodtan fordulj Herpy úrhoz! Én is leveleztem vele anno! Még a Superbike jogdoki rovatba is bekerült a levél
Na ezt nem szabad hagyni!

A kerületi KAPITÁNYSÁGON lehet érdeklődni, hisz a Te esetedhez nem a 2 kerülteből vonulttak ki - ez garantált!

Kérd ki az elkővető adatait is - és mellesleg a betétlapot miért nem kapta meg senki...stb......
Ha nem megy akkor tegyél feljelentést! Különben elintézik egy "Sajnos ez van"-al!

FIGYELEM!
A balesetnél ha te vagy a ludas ha nem - akkor is addig ne menjen el senki mig NINCS NÁLA PAPIR!
EZ HALÁLOSAN FONTOS! és persze nem a károkózónak!

Ja amugy hazafelé - mert már itthon vagyok friss Denim illatal együtt - eszembe jutott hogy még követelheted a kieset örömöket is.-)))
Na nem szex:-)))

PL: ha volt jegyed moziba, szinházba....stb (jegy kell hozzá!)

Szóval tényleg MINDEN OLYAT ami nem történik, megtörténik ha nincs baleset

Egy tipp:-) a telódat tedd kicsit leamortizáltá:-)))) azt is felszámoljátok:-))) és veszel egy újat!

A bukósisak! 3 évre számolják!
1 éveben visszakapsz 66%-ot
2. évebn 33%-ot
3. évben NULLA ft
9 nappal le vagy maradva öcsém:-)))

Ajánlom hogy jörőre okt. 5.-én NE ÜLJ MOTORRA!

Én ezt a tanácsot nem fgadtam meg 2003-okt-14-én......és láss csodát..... 2004 okt 14-én ismét megborultam:-))))
Ülés alatti idomok gyári fényezésűek, de mindkettő sérült/hiányos. Szerintem jó műanyagos az egyiket meg tudja csinálni, a másikhoz kellene egy olyan idom, aminek ép a hátulja. A kettő vihető 5eFt-ért.
Ki kérdezte? Csitt láegyen hátsó sorba mert karácsonyra elvisz a KRAMPUSZ
Szia!
A kormány fekete, de már elég csúnya kopottas (lásd kép!). De egy krómozással foglalkozó műhely fillérekért megcsinálja a krómozást. Én 2eFt-ért odaadom.
Szia!
95-ös évjárat. Lengéscsillapító van, jó állapotú, nem engedi az olajat, a krómszár hibátlan. Ha kell kép, csinálok. Ára: 15eFt. Tel: 20/3508433
Jó éjt!
Jelenleg még érdeklődni sem tudok, azt sem tudom ki helyszínelt, semmilyen papírom nincs se ügyiratszám semmi.A nejem sem kapott semmit a helyszínen,csak aláirattak vele egy papírt, hogy a mocinak nem volt műszaki hibája és elhozza saját felelősségére.De nyoma ennek sincs.Most akkor kitől kérjek kárfelvételt?
Egyszer beszélt valaki velem telefonon a rendőrségtől félkómás állapotomban, aki annyit közölt, majd értesítenek.
Nekem meg 2007 okt 5.-én a második.
december 28 akkor van a szülinapom
Erik!

Való igaz!

MINDENRŐL SZÁMLA!

Fizetik:
1., bérkiesés - hiszen te ugye valami vállalkozásba nyomod az ipart
2., kórházi dijak, gyógyszerek, pizsama (mert kellett egyet venned....) szóval MINDENTTTTTT!
Még az asszony benzinköltésgét is mert látogatott téged!
3., Be és hazaszállítás (he nem mentő volt) ehhez csak a rendszám kell
4., telefon, ruha, bukó.....MINDEN ami nálad volt
5., MOTOR minden alkatrésze! Hivass ki egy kárbecslőt! Én mikor kijött a kutya elém, este felnyomtam ONLINE a biztositóhoz az adatokat. Másnap reggel ott volt a kábecslő - és még olyat is felirt amivel Én nem foglalkoztam volna! JÓ csókák!
6., STB.....MINDEN ANYAGI kár!

ÉS!
Van egy olyan hogy FÁJDALOMDÍJ! Ezt Te határozod meg - persze épp határok közt!

Nekem a cakk-pakk károm közel 4-500.000ft volt, de ugye ha ügyes vagy akkor ráiratod a szétszakad tavalyi alsógatyádat is:-)))
Mivel ugye nem volt nagy gond, hisz mindent megtudtam csinálni magam - igy a biztitől 200.000ft-ot kértem peren kivüli megállapodásba.....

erre visszaírták hogy NE szórakozak:-))))

Mire közöltem velük hogy ugyebár alapban 500.000ft a kár és ehhez hozzájön még a szervízköltség, és a FÁJDALOMDÍJ......

1 hét mulva ott volt a levél hogy irjam alá és ahogy visszaér a levél már utalják is a pénzt - ÉS EZ IGY IS TÖRTÉNT!

A lényeg hogy nem szabad hülyének látszani mert akkor átqúúúrnak!

Bármi kell szólj! Én már "tapasztalt" vagyok!

A másik lényeg? Nem szabad a biztósitót BÉKÉN HAGYNI!
Ha kell akkor naponta telefonálj, mailez, faxolj!

Az cimbit elcsapták.....1 év múlva volt szembesités...........

Esetemben?
Oktober 14........december 28-án meg nálam volt a pénz!

NO LÉPEK HAZA
mindent fizet a korházi kezelést, gyógyszerek, gyógyulás költségét de érvényesíteni kell és kárigénytbe fel kell sorolni...késedelmi kamatokkal együtt...biztos nem egyszerű de állnia kell ...sőt kiesett jövedelemet is...
Szia Erik !

Örülök,hogy jobban vagy és további jobbulást !

Az előttem lévő hozzászóláshoz csak annyit,hogy mndenről még az utolsó alátétről is kérjél ÁFÁS SZÁMLÁT,mert a bíztosító csak ezek ellenében fizet.
Na és a fájdalomdij, csontörés ilyeneket nem tud érvényesiteni,? mert szerintem ezek lehet jelentősebbek mint az anyagi kár.
Ha elkezded a helyreállitást mindenről kérjél számlát vagy adásvételit, mert ha fizet a biztositó még jól jöhet.
hát akkor ha tényleg nem lépted túl a max sebességet, SZERINTEM!, nem te vagy a hibás, dől a lé a mocira az ő kötelezőjéből, dől a lé a munkából való kiesésed miatt az őkötelezőjéből (sztem itt senkit nem érdekelhet h nyugdíjas vagy). Szóval olyan nagy anyagi (és csak az) veszteséggel nem szállhatsz ki. Mondom mégegyszer ANYAGI!

persze ez nem minden, és tudom h hosszú idő, de: HARCOLJ, ha kell!

jobbulást
Köszke!
Na most már kezdek megvilásgosodni, így már sejtem a szitut .
De a lényeg: mielőbbi gyógyulást