Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a tank volt a lényeg!
A műszerfaltartó kikalapálható, lefesthető, a hátsó lábtartó menthető, a kipufogó borítás cserélhető, krómozható a baloldali müanyag spoiler javítható, hiszen meg van a darabja, esetleg egy másikat veszek bontóból. Amiből új kell az a kormány és a 2 tükör.
Egyébként itt az új tankom!
Ja!

miel itt sok ember mefordul igy rögtön kérdeznék is valamit....

kelene nekem egy darabka FEKETE fényvisszaverős matrica.....
a www.foliavagas.hu-n már megkérdeztem és van nekik, de MINIMUM 1m2-ert kell venni és ez biza 8000ft!

Nekem elég lenne egy lapnyi.....vagyis egy 20x20, 20x30-as méret......

Aki tud esetleg segítsen!

Mire kell?
az a fólia szürkés fekete...... vagyis passzol a fekete vázra, idpmra...mindenhova......És ugye fényvisszaverős, tehát este ha oldalról jön valaki akkor meglátt (mint Ti a rendőrőket)

No a vázra, villákra akarok felteni ilyen kis négyzeteket, csíkokat........ de ugye nem akarom elronditani sárga, vagy ezüst matricákkal.....
Azért, mert a Suzuki fényezés egy SZAR

Már most karcos, és ugye a feketén még jobban látszik......

Sajnos nincs mese.........az összes ilyen..........
Amit a képeken látok:

1., Kormány
2., Tank - bár ezt is meglehet csinálni és lefényezni.....
3., egy adag fekete festék (olajtartályra, bukócsőre pl) - meg lefújni a vázat is......ezüstre
4., müszerfal fém lapja....bár egy jó lakatos azt is kikalapálja
5., egy jobbos tükör
6., müanyag hegesztés (ezügyben Hawk tudna segíteni szerintem, hisz a GSXF-ét is TÖKÉLETESEN MEGCSINÁLTA)
7., Kromozás a kipuffra..... az a csóka akit ajánlottál a Nánynye partyn szerintem jó neked is
8., a lábtartót kilehet kalapálni
9., egy GREX plexi
10., a kormánysúlyba egy mási csavar....

ez gyorsba számítva ?
Kormány: 2-3000 (vagy új 10.000-ért)
Tank: ezt ugye már intézed.....a régid NE DOBD EL! Add nekem - és csinálok neked belőle valamit:-))))
Festék, lakk......10-es
tükör 15 euró
Kromozás - passz
Plexi: 7000
csavar: 100
tehát számításaim szerint a tank nélkül helyr lehet pofozni egy 30-ból persze pár ismerős, haver besegítésével:-)
Miért még nem száradt meg a festése?
Én állandóan használom a tanktáskát, de kutya baja sincs, sőt talán még védi is az egyébb karcolásoktól
Akinek kellene:

Eladó a plexije a mocinak..............
A célnak megfelel.......
Bolti vásárás elfér benne, amugy meg kell valami hogy ne kelljen állandóan hátiszákozni.
Sajnos a fényezés miatt tanktáskát nem akarok használni.....
Hát öcsém!

KURVA nagy mákod volt! a motorodnak meg főleg!

Ahogy elnézzem a képeket - se perc alatt helyre lehet pofozni:-)))))

Ha nem lett volna bukócsőved, akkor GÁZ lenne!

Bármi kell dobd fel ide és megszerezzük neked!
Ma lebicegtem a mocihoz! Körbesimogattam és be is röffentettem egy kicsit. Szerencsére nem elkeserítő az állapota.
Nagyon szép a hangja! A fordulatszám emelkedésével arányosan emelkedett a pulzusom is!
Tulképpen egész elegantos
Hátha az egész jobboldali sáv üres volt, akkor miért ne mentél volna ott? Minek másztál volna rá a baloldali sávban lévő autósorra?
Szó szerint KUFFER:-))))

Egy kerekes utazótáska lett megszabva , mert sajnos funkcióját vesztette, nekem meg ingyen volt
Előttem vagy 100-200m-re mehetett egy autó és közvetlenül mögöttem senki, legalábbis amit a tükörből láttam.
E meg millen kuffer?
A jobb sávban is voltak autok? Esetleg a két autosor között mentél?
Nem vagy köteles egy balról jövő betoloakodot beengedni ha neked meg szabad az ut Neki kelett volna figyelnije nem?
Blue !
Nem a baloldalon mentem, hanem a jobb szélső sávban. Ott ugyanis záróvonal van, tehát nem előztem. A tanuk szerint viszont nem a jobb külső sávban haladtam, hanem ugyanabban mint az autok, csak a jobb szélén. A különbség kb 1-1,5 m.

Feltettem az ftpre a baleset képeit!
Csak az a baj hogy az idő mulásával egyre nehezebb bizonyitani a dolgokat. És törött lábbal nehéz mindennek utánnajárni.
Dzsoki bácsi már intézi, de lehet hogy majd kéri a segítségedet!
Ja! amugy mint látszik itthon vagyok:-))))

Na még a kemping és kész az 1000:-))) Gurultam egy laza 170km-ert:-)))) Állat volt:-)

Az M6-on eset valami, de nem eső....és a poén hogy ráfagyott a pleximre:-))))
Azt átmentem a hidon.....még Goliatot is feltartottam kicsit:-))))

Kolbászoltam egyet - majd komp........
Nm hiába a franciák találták ezt ki! a poén, hogy ott 2 vagy 3 éve meg is szünteték ezt a hülyeséget!
Támogatom!

Vedd fel Herpyvela kontaktot - hiszen ez tiszta ügy!
A perköltséget, mindent a károkozó fizet!
Kösz Macikám!Persze,ennek örömére fél délután aludtam.4 nap munkával ünneplek!
Gratula!
Na erre van a helyszínelés!

A leírásod alapján ugye TUTI hogy a bal oldalon mentél...... hiszen a csatanás, féknyomok....stb is alá fogja ezt támasztani!
De addig tényleg nem tudsz mit csnálni, amig nem mész be a yardra és kérdezel rá a dolgokra!

Onnantól a tanuk is kinyalhatják - hiszen hogy van a féknyom a bal oldalon ha te Jobb oldalt mentél?
ráadásul ugye FIZIKAI képtelenség ugy elütni valakit, ha a jobb oldalon mész a bal oldalt meg autók állnak......

Ha kötöszködnek ezeket vázold fel a yardon......
A tanuknak meg ird meg hogy ejnye...ugye nem akarják az AKMT-Gs csapatot a ház előtt láttni
Gratulálok a sikeres megmérettetéshez!
Ünneplés? Lesz vajon?